ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΑΘΗΝΑ 14-12-2018.

Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».


Το παραδοσιακό και αληθινά ελληνικό κράτος είναι οπωσδήποτε εθνικό και λαϊκό. Δομείται και συντίθεται από τούς Έλληνες στην πίστη, τη συνείδηση και το αίμα. Η διοίκηση, οι μέριμνες, οι εργασίες και η κοινωνική συνύπαρξη τού Ελληνισμού μας βασίζονται στον κοινοτικό τρόπο ζωής. Σκοπός μας είναι αφενός μεν η ζωντάνια από ελληνικές ψυχές σε όλα τα σημεία τής Πατρίδος, αφετέρου δε η διάχυση των ευθυνών από το κράτος στις τοπικές κοινωνίες.

Το Εθνικοκοινωνικό μας Κίνημα εφαρμόζει την συνευθύνη των πολιτών και την ενίσχυση τής ελληνικότητας, με την ύπαρξη ψυχών και αναπτυξιακών δομών σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε νησί. Θέλουμε μια καθάρια εθνική και πατριωτική κοινοτική διοίκηση έως το πλέον απομακρυσμένο σημείο τής χώρας. Ενάντια στην αστυφιλία και την μονοδιάστατη αστική παρουσία των κεντρικών υπηρεσιών, εφαρμόζουμε την αποκέντρωση πληθυσμών και υπηρεσιών σε συνδυασμό με την επανεκκίνηση τής πρωτογενούς και τής δευτερογενούς παραγωγής.

Το ψευτορωμέϊκο από την αρχή τής πολιτικής του παρουσίας και ειδικότερα στην περίοδο τής μεταπολιτεύσεως σε εντονότερο βαθμό, φρόντισε να γεμίσει τον πολίτη με επιδοματικό και δανεικό, που πάει να πει αντιπαραγωγικό χρήμα. Σκοπός του ήταν αφενός μεν να οδηγήσει το λαό στην απαξίωση και το ξήλωμα των δραστηριοτήτων τής φύσης, αφετέρου δε να φέρει τον ίδιο πάντα αφελή λαό στις μεγαλουπόλεις. Οι ψευτορωμιοί ήθελαν, και το πέτυχαν, να γεμίσουν με χρέη τον Ελληνισμό, να μηδενίσουν το εθνικό εισόδημα και να δώσουν την γη πεσκέσι σε τραπεζίτες, λαθρογυρολόγους και γειτονικούς βαρβάρους.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές διαθέτουμε πάγια στρατηγική και συγκεκριμένο σχέδιο προκειμένου να σχηματίσουμε τοπική αυτοδιοίκηση απόλυτα ελληνική. Στην πολιτική μας πρόταση, πρόταση ουσίας που απευθύνεται στον ενεργό πολίτη που επιθυμεί να προσδιορίσει ο ίδιος την ζωή του, επιδιώκουμε την κατ’ εξοχήν ελληνική και λαϊκή αυτοδιαχείριση στην τοπική κοινωνία. Θέλουμε ο Έλληνας και η Ελληνίδα να δημιουργήσουν την οικογένειά τους και να παραμείνουν οι ίδιοι και τα παιδιά τους στον τόπο που τούς γέννησε, ασκώντας τις εργασίες, τις αποφάσεις και τις τοπικές εξουσίες εκείνοι που παράγουν αγαθά, εισόδημα και αυτάρκεια μέσα από τούς φόρους τους.

Ανατραφήκαμε και συνομολογήσαμε με τον λόγο των γονιών μας στην ψυχή μας και συνάμα με τον δικό μας πόθο και ζήλο, με ολάκερη την καρδιά μας, ότι Χριστός και Ελλάς αποτελούν ένα και αδιαίρετο Σώμα. Ο Χριστός βρίσκεται στην Κεφαλή και η Ελλάς είναι ο κορμός τής Ελληνικής Φυλής που στέκει γι’ αυτό το λόγο όρθιος και ολόφωτος.

Η απόδοση τής Ευχαριστίας προς τον Αρχηγό τής Πίστης και τής ζωής μας Θεό συμβαδίζει πάντα με την απόδοση τής Τιμής προς το προγονικό ελληνικό αίμα, για την διατήρηση τής λεύτερης προσωπικότητας. Δίδουμε τον ιερό όρκο ότι θα καταβάλλουμε και εμείς με τη σειρά μας τον καλό αγώνα για να παραμείνουμε λεύτεροι με την θρησκευτική και την εθνική μας ταυτότητα ζώσα, με την οντολογία που μάς έδωσε ο Δημιουργός μας Θεός αλώβητη και απρόσβλητη. Ότι θα παραμείνουμε και εμείς και τα παιδιά μας Χριστιανοί Ορθόδοξοι και Έλληνες.

Είμαστε πάγια προσηλωμένοι στην συνύπαρξη τής Ορθοδοξίας και τού Ελληνισμού μας, δηλώνουμε την στερεά Πίστη μας στην Ελληνοορθοδοξία και στεκόμαστε αλληλέγγυοι και συνοδοιπόροι τής Εκκλησίας για την ακλόνητη θεσμική παρουσία της στα σχολεία μας, στην κοινωνία μας, στις δημόσιες υπηρεσίες, σε κάθε σπιθαμή τής Πατρίδος μας.

Ο Ελληνισμός μας χρειάζεται οπωσδήποτε την απόλυτη προστασία και θωράκιση τής ζωής του, προκειμένου να αφεθεί απερίσπαστος στις καθημερινές του ασχολίες και την οικιακή του γαλήνη. Η τοπική κοινωνία σε όλα τα επίπεδα, στο δήμο, στην κοινότητα και την περιφερειακή της διοίκηση, οφείλει να ασκήσει την Δημόσια Ασφάλεια με την ενεργή της συμμετοχή. Η δημοτική αστυνομία δεν κόβει μονάχα κλήσεις οδικών παραβάσεων, αλλά επιπροσθέτως περιπολεί, επιτηρεί την τάξη και συνδράμει το έργο τής πατάξεως τής εγκληματικότητας μαζί με την αστυνομία. Στην δε περιφέρεια, η χωροφυλακή πρέπει να επανέλθει με την ευθύνη τής οικείας διοικήσεως στην ύπαιθρο χώρα.

Κάθε τοπική κοινωνία, μικρή και μεγάλη, αστική και περιφερειακή, δικαιούται να διαθέτει και οφείλει να παρέχει στους πολίτες της πάσα δομή εξυπηρετήσεως και κοινής ωφέλειας. Κάθε σπιθαμή συντεταγμένης ελληνικής κοινωνίας χρειάζεται το σχολείο της, την αστυνομία της, το ιατρείο της, την οικονομική και εργασιακή υποδομή, τις δημόσιες υπηρεσίες της.

Η τοπική αυτοδιοίκηση συνεισφέρει στη διαδικασία τής κοινωνικοποιήσεως στο πρώτο στάδιο τής ζωής των παιδιών μας. Συστήνονται άρτιοι παιδικοί σταθμοί προσχολικής ηλικίας για τα ελληνόπουλα και στήριξης των Ελλήνων εργαζομένων γονέων. Τα ελληνικά σχολεία παρέχουν αποκλειστικά ελληνική παιδεία στα παιδιά των ελληνικών οικογενειών και παράλληλα φυλάσσονται επί εικοσιτετράωρης βάσης από ειδικευμένο προσωπικό φυλάξεως σχολικών χώρων.

Εμείς οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές θέλουμε ελληνική κοινωνία και ελληνικό σχολείο. Θέλουμε τις τοπικές κοινωνίες ορθόδοξες και ελληνικές. Η εγκληματικότητα πάσης μορφής πατάσσεται, ημεδαπή ή αλλοδαπή. Εισαγόμενη εγκληματικότητα δεν χρειαζόμαστε και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε την ύπαρξή της. Δεν θα επιτρέψουμε την λαθρομετανάστευση και την παρασιτική της ύπαρξη, τις δομές της και την αλλοίωση τού ελληνορθόδοξου χαρακτήρα των κοινωνιών μας. Οι δήμοι, οι κοινότητες, οι περιφέρειες τής Πατρίδος μας ανήκουν αποκλειστικώς και μόνον στους Έλληνες στην πίστη και το αίμα.

Η τοπική αυτοδιοίκηση εκφράζει τον ενεργό Έλληνα και την ενεργή Ελληνίδα που ευπρεπίζουν την ζωή τους και αναδεικνύουν τον πολιτισμό και την ιστορία τού τόπου που τούς γέννησε.  Οι δομές τής καθαριότητας είναι ζήτημα που επιλύει η κοινωνία με μέλη μέσα από τα σπλάχνα της σε τακτική ημερησία βάση ανά βάρδιες. Οι χώροι αναψυχής αναδεικνύουν την φυσική ομορφιά και πυκνώνουν τις εστίες τού πράσινου μέσα στον αστικό ιστό. Τα δημοτικά τέλη των πολιτών αξιοποιούνται τόσο στην ανάδειξη τής φυσικής ομορφιάς και τής αναψυχής όσο και στην ανάδειξη των πολιτισμικών μνημείων των τοπικών κοινωνιών.

Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι απλώς και μόνον η φωνή μα και η ασπίδα τού πολίτη. Χρέος των θεσμικών εκφραστών τής κοινότητας και τού δήμου είναι η θέσπιση τακτικής επικοινωνίας της τοπικής αυτοδιοίκησης με τούς πολίτες. Να ακούγονται τα παράπονα, τα αιτήματα, οι επιθυμίες. Να δίδονται οι πρέπουσες απαντήσεις εμπράκτως με μέτρα και πρωτοβουλίες. Να υπάρχουν επιπλέον μέσα στον ορυμαγδό τής ανεργίας ειδικές επιτροπές συμβουλευτικής μέριμνας προς τον πολίτη. Και φυσικά, η τοπική αυτοδιοίκηση να παρέχει την στήριξη των αδυνάμων Ελλήνων σε επισιτιστικό και ιατροφαρμακευτικό επίπεδο. Τοπική αυτοδιοίκηση απόλυτα ελληνική, κοινωνία απόλυτα ελληνική, κράτος απόλυτα εθνικό, λαϊκό και ελληνικό. Διότι η Αληθινή Ελλάς είναι Λαϊκή και Εθνικιστική, με προοπτική μια πλέρια Χρυσή και Ελληνική Αυγή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: