ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝ ΕΙΜΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ ΔΙΟΙΚΩ

ΑΘΗΝΑ 3-12-2018.

Έλλην σημαίνει πυρσός τής ανθρωπότητος. Η φλόγα του έρχεται ουρανόθεν και πλημμυρίζει την ψυχή του, ενεργώντας έργα δημιουργικότητας και δικαιοσύνης. Διοικεί τον Οίκο τής Φυλής και τούς ανθρώπους του εν πνεύματι ενότητος, συντρίβοντας ανήθικους και ξενηλάτες. Διδάσκει πνεύμα πίστεως και δυνάμεως τα παιδιά του και τον κόσμο όλο με το δικό του ατόφιο παράδειγμα. Και τώρα ήρθε η ώρα να το επαναλάβει στην μητέρα των μαχών τής ιστορίας του.

Έλλην ειμί και το Έθνος μου διοικώ, μηδέποτε δεσμευόμενος από κάλπικες εξουσίες και πλαστές συμφωνίες. Διότι ο Θεός δεν ευλογεί το άδικο και ο νόμος Του είναι ανώτερος. Ήρθε ο καιρός τής οργής και τής θυέλλης ενάντια στους παραλογισμούς τούς αντιφυσικούς και τον βιασμό τού Έθνους. Που ακούστηκε λαοί να ξεσπιτώνονται και τα χώματα με τα οστά των προγόνων τους να δεσμεύονται στα χέρια των δολοφόνων τους. Για να πάρουμε επιτέλους τις ευθύνες στα χέρια μας.

Η Ελληνικότητα προσδιορίζεται από τα μνημεία, τη γλώσσα, τη θρησκεία και το λαό που την οριοθέτησε στις εστίες της από το λυκαυγές τής ιστορίας. Λαμβάνοντας τον χάρτη τού Αίμου στα χέρια μας και εφαρμόζοντας την πλέρια αυτογνωσία τής Φυλής μας, βλέπουμε ότι η Ελλάς είναι η μόνη χώρα παγκοσμίως που συνορεύει με αδούλωτες ελληνικές πατρίδες. Κι αυτός είναι ο λόγος που από αυτές ακριβώς τις πατρίδες δεχόμαστε το σχέδιο ακρωτηριασμού μας. Διότι σχέδιο τού σιωνιστικού νεοταξισμού είναι η ολοσχερής εξόντωσή μας.

Ευλογία μεγάλη όμως μάς στέλνει ο Θεός. Διότι το ψευτορωμέϊκο σπεύδει να υλοποιήσει τούς σχεδιασμούς τού μισέλληνα και μισόθεου παγκόσμιου σατανά. Γιατί πολύ απλά αυτός είναι ο εντολέας τού αστικού δημοκρατικού κομματισμού στην Πατρίδα μας, όπως και ολούθε στην Ευρώπη. Είναι ο ίδιος εντολέας που μάς κουβαλάει τοκογλύφους, λαθρογυρολόγους και ασύνορη ψευτοευρώπη. Αλλά η Ελλάς ενοχλεί. Έχει αρχές, έχει ιστορία και βαστάει τα κλειδιά τής ανθρωπότητος. Κι έτσι πλέον οι πολιτικοί διατάχθηκαν να μικρύνουν την Πατρίδα μας.

Κλήση στα όπλα τής εθνικής μας αυθυπαρξίας και ελευθερίας είναι το προσκλητήρι των καιρών. Η Ελλάς μας έφτασε στον πάτο τής συμφοράς και τώρα θα εκτιναχθεί ψηλά στην πορεία τής ολικής της επαναφοράς και αναγεννήσεως. Εμείς γεννήσαμε πολιτισμούς και αυτοκρατορίες. Εμείς χτίσαμε πολιτείες, δώσαμε γλώσσες και λάβαμε ουράνια κλήση να βαφτίσουμε την πλάση στο όνομα τού Χριστού μας. Χάσαμε τον δρόμο τού ήθους, πουλώντας τη φωνή μας στους πολιτικούς μας δεσμοφύλακες που ακύρωσαν απελευθερωτικούς αγώνες. Και τώρα ήρθε η ώρα να λάβουμε συγχώρεση με τον μόνο παραδεκτό τρόπο. Την ανάληψη των τυχών μας με την επιστροφή στις ρίζες μας.

Όσοι παραδίδουν τα ιερά και τα όσια τής Ελληνικής Φυλής στα κοράκια τής παγκοσμιοποίησης, δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας. Η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες στο Αίμα, την Πίστη και την Συνείδηση κατά αποκλειστικότητα. Η Ελλάς οριοθετείται από τρεις προσδιοριστικούς παράγοντες. Την Ελληνοορθοδοξία, το Ελληνικό Αίμα, την Εθνική και Εδαφική της Ολοκλήρωση. Κατά τον ίδιο τρόπο, τα χριστιανικά ευρωπαϊκά έθνη ανήκουν στους λαούς τους και κάθε κράτος στο δικό του λαό και τη δική του φυλή.

Η Ελλάς εκ τής θεμελιακής της θέσης στους αγώνες για τη στερέωση τής πίστεως και τής πατρίδος αλλά και τής προσφοράς της στην απόκρουση των εχθρών τού πολιτισμού, έχει κάθε ηθικό χρέος και ειδικό βάρος να συντρίψει τούς μηχανισμούς διεθνοποίησης τής εθνικής οντότητος. Κάθε διαιρετική φωνή, ακόμη κι αν προφασίζεται τη θωράκιση τού κράτους με τύπους πολιτικής ορθότητας, συντηρεί την παράδοση τού Ελληνισμού μας στις ορέξεις τής παγκοσμιοποίησης. Η μόνη αληθινά εθνική πορεία τής Φυλής μας είναι η Ελληνοποίηση, είναι η συλλογική δράση τού Ελληνισμού μας με την μία και μόνη σημαία τής Ελληνοορθοδοξίας και τού Εθνικοκοινωνισμού μας.

Το Ελληνικό Έθνος είναι ένα. Τα δίκαια τού Ελληνικού Έθνους είναι αδιαπραγμάτευτα. Το εθνικό συμφέρον τής Φυλής μας είναι ένα και αφορά όλους όσους αγαπούμε με απόλυτη πίστη και προσήλωση τον Ελληνισμό, όλους όσους είμαστε γεννήματα τής Φυλής μας. Η δε μεγάλη δύναμη τής Φυλής μας συντίθεται από τη φλόγα τής πίστης, τον κοινοτισμό μας, τη σύνδεση των Πανελλήνων και την συναφή διαμόρφωση των αποφάσεων σε διεθνές επίπεδο. Το δε στρατιωτικό ατσάλι είναι το ζωντανό κάστρο που επεκτείνει την Πατρίδα μας σε όλη την γεωπολιτική αυλή της.

Το Εθνικό, Λαϊκό και Φυλετικό Κράτος αποτελεί την φυσική κοιτίδα και την μόνη ασφαλιστική δικλείδα για την διαιώνιση τού Έθνους, την εμπέδωση τής δίκαιης και στερεής ειρήνης και τη συνύπαρξη των λαών. Αιχμή τού δόρατος τού Ελληνισμού μας είναι η πολιτισμική μας Παράδοση που είναι ευρύτατα αποδεκτή από την πολλαπλώς ευεργετημένη και πνευματικά συγκροτημένη κοινωνία των εθνών. Η Ορθή Δόξα τού Χριστού μας φωτίζει τα βήματά μας και μέλλει να εξαπλωθεί μέσα από τις πράξεις μας.

Ο Ελληνικός Εθνικισμός, ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας είναι ο δεσμός που κραταιώνει τον όπου γης Ελληνισμό. Είμαστε εμείς οι ίδιοι άρχοντες και αρχόμενοι, εργάτες και πολεμιστές των ενεργειών μας και τής γης μας. Το Ελληνικό Έθνος διαβουλεύεται αναμεταξύ του και δεν αντιπολιτεύεται τα δίκια του. Κατακρημνίζει τούς πολεμίους του και αποκαθιστά το μέγα κληροδότημα όπως το έλαβε από τον Ιησού Χριστό μας. Με παράταξη μια και μόνη, την Ιερή και Μεγάλη Ελλάδα. Με τον Στρατό μας να ντύνει στα γαλανόλευκα Αίμο και Μεσόγειο.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: