ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

ΑΘΗΝΑ 5-12-2018.

Ματωμένο Δεκέμβριο τού 1944 ξεκινά στην πρωτεύουσα τής μόλις απελευθερωμένης από τον γερμανικό στρατό κατοχής Ελλάδος, το απαίσιο εγχείρημα ελληνόφωνης κομμουνιστικής κατοχής. Έχει μόλις τελειώσει ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος και άρχεται ο τρίτος κομμουνιστικός γύρος τού συμμοριτοπόλεμου για την ένοπλη κατάληψη τής εξουσίας από τούς συμμορίτες ελληνόφωνους μπολσεβίκους. Οι δύο πρώτοι αιματηροί γύροι έχουν συντελεστεί κατά την παρουσία των κατοχικών αρχών στην τότε σκλαβωμένη Πατρίδα μας. Διότι οι κομμουνιστές ουδέποτε πολέμησαν τούς εισβολείς. Πολέμησαν ανέκαθεν, σε κάθε εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα τής Ελληνικής Φυλής τούς Έλληνες Πατριώτες.

Η πρώτη κίνηση των κομμουνιστών τον ματωμένο Δεκέμβριο τού 1944 ήταν η επίθεση στα αστυνομικά τμήματα τής χώρας. Εκ των πρώτων αστυνομικών τμημάτων που επλήγη ήταν το τμήμα τής Καλλιθέας όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα. Οι πρώτες εικόνες που αντικρίζει ο επισκέπτης τού αστυνομικού τμήματος Καλλιθέας είναι οι φωτογραφίες των ηρωικώς πεσόντων αστυνομικών με το εικονοστάσι και το καντήλι για να φυλάγει ο καλός Θεός τις αδικοχαμένες ψυχούλες. Και αφού οι ερυθροί συμμορίτες κατέλαβαν τούς στόχους τους, αναλώθηκαν στην επιχείρηση κατάληψης τού επιτελικού στρατοπέδου τής Βασιλικής Σχολής τής Χωροφυλακής Μακρυγιάννη. Γνώριζαν ότι αν έπεφτε η παραγωγική σχολή τής Χωροφυλακής, τότε η Πολιτεία θα έπεφτε ανοχύρωτη στα χέρια των ελληνόφωνων ενεργούμενων των λεγόμενων μεγάλων δυνάμεων που θέλανε την Ελλάδα μικρή και ελεγχόμενη.

Οι κομουνιστικές ορδές ήταν πάνοπλες σε συμμαχικό οπλισμό και πολυπληθέστερες των αμυνόμενων νεαρών χωροφυλάκων και των εκπαιδευτών τους. Η επίθεση ξεκίνησε ενάντια στα εξωτερικά φυλάκια τής σχολής. Το θλιβερό έργο των επιτιθέμενων στο αρχικό του ευτυχώς μόνον στάδιο ήταν εύκολο, παρόλο το πνεύμα αυτοθυσίας που επέδειξαν οι νεαροί φρουροί. Οι πρώτοι νεκροί τής χωροφυλακής ενετάχθησαν στο πάνθεον των Ελλήνων ηρώων, οι δε αιχμάλωτοι βασανιστήκανε απηνώς και κτηνωδώς πριν εκτελεστούν. Ολόκληρο το Ελληνικό Έθνος και η πρωτεύουσα τού ελεύθερου ελληνικού κράτους Αθήνα προσβλέπουν με κομμένη την ανάσα στο στρατόπεδο τού Μακρυγιάννη δια την σωτηρία της Πατρίδος. Οι βλαστοί τής Ελληνικής Χωροφυλακής θα φανούν άξιοι συνεχιστές των ηρώων τού Εικοσιένα και όλων των πολεμικών επών και των γενναίων μαχητών τής Φυλής μας. Η νίκη θα στέψει στο τέλος τα όπλα των Φρουρών τού Έθνους.

Ένα μεγάλο ζητούμενο είναι η εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων από την συγκεκριμένη ένοπλη προδοτική ανταρσία και πάσα ανάλογη ιστορική συγκυρία. Στον καιρό τού Εικοσιένα, αμέσως μετά τον πρώτο επιτυχή χρόνο, είχαμε το ξέσπασμα τριών διαδοχικών εμφυλίων συρράξεων, με τις αντίπαλες μερίδες να πρόσκεινται στις γνωστές συμμαχικές δυνάμεις τού καιρού, με το φιλοαγγλικό, το φιλογαλλικό και το φιλορωσικό κόμμα. Στους βαλκανικούς πολέμους οι δημοκράτες βενιζελικοί εγκατέλειψαν το Μοναστήρι και τη Γευγελή για να γίνουν τα σημερινά Σκόπια, το ψευτορωμέϊκο έκανε συμμαχίες με τούς Βουλγάρους κατακτητές τής Μακεδονίας μας και οι ελληνόφωνοι κομμουνιστές επιζητούσαν με ρητή κομματική γραμμή την δημιουργία ανεξάρτητης Σλαβικής Μακεδονίας και ανεξάρτητης Θράκης εις χείρας Τούρκων. Στον καιρό τής μικρασιατικής εκστρατείας είχαμε τον εθνοκτόνο διχασμό και την κομμουνιστική ανταρσία που καλούσε τούς Έλληνες στρατιώτες να ρίξουν τα όπλα, προκειμένου να γίνει «ειρήνη» και να επιβιώσει το κατακτητικό τουρκικό κράτος.

Όσες φορές λοιπόν το Ελληνικό Έθνος οδεύει στην επίτευξη τού ποθούμενου για την πλήρη ελευθερία ελληνικών πληθυσμών και εδαφών, επεμβαίνει το ψευτορωμέϊκο με πραιτοριανούς του τούς κομμουνιστές, για να διχάσει, να πληγώσει και να κοντύνει τον Ελληνισμό, στοχοποιώντας πάντα τούς Έλληνες Ορθοδόξους, Πατριώτες και Εθνικιστές. Στις μέρες μας, οι ίδιοι μισέλληνες δίδουν το ένδυμα ψεύτικης μακεδονικής εθνότητας στους Σκοπιανούς με την Συμφωνία των Πρεσπών, διώκουν το Εθνικό Φρόνημα και επιδιώκουν το σχηματισμό μεγάλου δημοκρατικού σχηματισμού και κυβέρνησης, όταν ο συφερτός νεοταξιτών, λαθρογυρολόγων και προσωρινών γειτόνων εφορμούν για να μάς αποτελειώσουν.

Η σωτηρία τού Ελληνισμού θα έρθει εκ νέου και δια παντός από τούς Πιστούς Ελληνορθόδοξους, από τον Λαϊκό Εθνικισμό και από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Πιστοί και Εθνικιστές θα αποδώσουμε στο κράτος αληθινή ελληνική διοίκηση. Και ο Στρατός μας θα συντρίψει τούς κλέφτες ελληνικής γης. Θα συμβεί τούτο για μια ακόμη φορά και δια παντός, χτίζοντας Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάδα, ξεριζώνοντας οριστικά προδοσία και ξενοκρατία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: