ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ.

ΑΘΗΝΑ 10-11-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η πολιτική ζωή τού τόπου μας δεν διαθέτει ίχνος εθνικής συνείδησης και ευθύνης στα ελληνόφωνα πολιτικά πρόσωπα και τις ενέργειές τους. Οι πράξεις των ελληνόφωνων νεοταξιτών πολιτικών δεν υπηρετούν τον Ελληνισμό και η συνάφεια τής ουσιαστικά κοινής τους ιδεολογίας με το Έθνος μας είναι ολότελα ανύπαρκτη διότι εντολέας και φορέας τους είναι η σιωνιστική παγκοσμιοποίηση. Η ιδεολογική συνέπεια προσδιορίζει και επαληθεύει τον λόγο ύπαρξης των πολιτικών προσώπων όταν ακολουθείται οπωσδήποτε από την Εθνική Ευθύνη και αναφορά στον Ελληνισμό ως εκφραστή και εντολέα τής Φυλής μας απόλυτα και ολοκληρωτικά. Στην αστική νεοταξική δημοκρατία οι ψευτορωμιοί πολιτικοί λαμβάνουν και εκτελούν προδιαγραμμένα προγράμματα που υπηρετούν την κοινωνική διάσπαση και την εθνολογική αποσύνθεση τού κράτους οδηγώντας το στην διάλυση.

 

Οι αποδείξεις είναι υπαρκτές, σαφείς και επεκτείνονται σε όλους τούς τομείς δράσης τής Εθνικής και κοινωνικής μας ζωής. Οι Τούρκοι στα πλαίσια τής πολεμικής σύγκρουσης Εβραίων και Χαμάς κάνουν λόγο για την ανάγκη δημιουργίας δύο κρατών και εξακολουθούν να συγκρίνουν ανοικτά την Παλαιστίνη με την Ελεύθερη Θράκη μας. Μιλάνε ξεκάθαρα για την ύπαρξη δήθεν τουρκικής μειονότητας και για εθνικά δικαιώματα αυτής, με το ψευτορωμέϊκο να παρέχει πλήρη ανοχή στην ανάπτυξη αυτής τής ψεύτικης μειονότητας. Είναι άλλωστε γνωστό ότι στην Θράκη μας υπάρχουν οι μουσουλμάνοι Πομάκοι οι οποίοι βεβαίως υποστηρίζουν με σθένος την Ελληνική καταγωγή τους. Όμως οι Τούρκοι πράκτορες τού τουρκικού πρακτορείου Κομοτηνής δρουν ανεξέλεγκτα όταν στις προσωρινά κατεχόμενες ελληνικές πατρίδες ο Ελληνισμός ζει με την πλήρη στέρηση των εθνικών του προσδιοριστικών δικαιωμάτων.

 

Παράλληλα ακούσαμε τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζωρτζ Τσούνης να ζητάει την Ελληνοποίηση όλων των μεταναστών που βρίσκονται στην Πατρίδα μας. Κι εδώ βεβαίως, στο ζήτημα αυτό έχουμε να παρατηρήσουμε δύο καίριες παραμέτρους που προσδιορίζουν την αληθινή φύση τού προβλήματος και την σωστή συμπεριφορά τού Αληθινού Ελληνισμού που καλείται να δώσει την λύση που αφορά αυτόν και μόνον. Πρώτον, η Ελλάς αντιμετωπίζει το πρόβλημα τής λαθρομετανάστευσης καθώς το διεθνές και το Εθνικό Δίκαιο ορίζουν με σαφήνεια ποιος είναι ο νόμιμος μετανάστης και ποιος ο παράνομος. Ο νόμιμος μετανάστης έρχεται να καλύψει εθνικές ανάγκες στο ζήτημα τής εργασίας που δεν δύναται να καλύψει το Κράτος υποδοχέας κατόπιν προσκλήσεως αυτού. Κάτι τέτοιο ουδόλως υφίσταται.

 

Τουναντίον, οι λαθρομετανάστες παραβιάζουν τα εθνικά σύνορα δίχως να διαθέτουν την παραμικρή άδεια εισόδου. Μιλάμε για λαθροεισβολείς, κυρίως ισλαμιστές, που έρχονται στην Ιερή Ελλάδα μας από χώρες κυρίως εχθρικές προς την Πατρίδα μας και εν πολλοίς συμμαχικές τής Τουρκίας. Και το αμέσως επόμενο στοιχείο που έχουμε να παρατηρήσουμε είναι ότι υπάρχει διεθνές σχέδιο τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης που ζητάει αυτήν ακριβώς την εθνοκτόνα ενσωμάτωση των λαθροεισβολέων προκειμένου να αντικαταστήσουν τον γηγενή Ελληνισμό μας που οδηγείται σε δημογραφικό μαρασμό.

 

Ο Ελληνισμός μας οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στον εθνολογικό θάνατο με απόλυτη και προμελετημένη ευθύνη τού πολιτικού ψευτορωμέικου που αρνείται να λάβει υπαρκτά και εθνικώς επιβεβλημένα μέτρα ενίσχυσης τού εθνολογικού πληθυσμιακού ιστού τής χώρας. Μιλάμε για μέτρα οικονομικής και ηθικής ενίσχυσης για την αύξηση άρτιων και πολυμελών ελληνικών οικογενειών με την παράλληλη στήριξη των Ελλήνων Ομογενών που επιθυμούν να επιστρέψουν στην Πατρίδα μας. Τουναντίον, οι ψευτορωμιοί πολιτικοί ακολουθούν κατά γράμμα τις νεοταξικές εντολές και νοθεύουν την ελληνική κοινωνία.

 

Παράλληλα, τα κόμματα τού κατοχικού νεοταξικού καθεστώτος προβαίνουν σε σαφείς πολιτικές κινήσεις προκειμένου να διχάσουν τον Ελληνικό λαό. Κι έτσι βλέπουμε όλως τυχαίως τάχα μου την έφοδο φορολογικών μέτρων λεηλασίας των οικονομικών αντοχών των Ελλήνων δίχως ίχνος ανταποδοτικού οφέλους τού λαού μας. Ακούμε παράλληλα απαξιωτικές κομματικές έριδες προκειμένου να μην διερευνηθούν τα αίτια τής απώλειας Ελλήνων στην τραγωδία των Τεμπών. Κι ακόμη λαμβάνουν χώρα έριδες γύρω από τον διεθνισμό και τον σοσιαλισμό απαξιώσεως των Ελλήνων που ουδόλως έχουν σχέση με τον Εθνικό Κοινωνισμό και την Ενότητα τού Ελληνισμού κάτω από τα εθνικά μας λάβαρα υπέρ των δικαίων τής Φυλής μας.

 

Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, κανένας απολύτως ανθέλληνας προδότης δεν μπορεί να σε διχάσει αν δεν τού το επιτρέψεις εσύ. Κανένας βάρβαρος και κανένας άπατρις δεν μπορεί και δεν δικαιούται να λάβει αποφάσεις για εσένα πάρα μονάχα εάν εσύ αποφασίσεις να αποδεχτείς τον εθνικό σου αυτοχειριασμό. Αλλά η Εντολή έχει δοθεί από τούς Προγόνους σου και από τα παιδιά σου λαέ μου αγαπημένε και πολλαπλώς εξαπατημένε. Είναι Εντολή Ιερή και Απαραβίαστη. Να μείνει ο Ελληνισμός μας Ζωντανό Έθνος και να λάβει τις εξουσίες, αποφάσεις και πράξεις τού Κράτους ολότελα στα χέρια του. Να γίνει το Κράτος η Αληθινή Φωνή και Δύναμη τού Ελληνικού Έθνους όπως ακριβώς ορίζεται από την Ιστορία και την Φύση του. Να γίνει εκ νέου και δια παντός η Ελλάς Κράτος Εθνικό, Λαϊκό και Φυλετικό.

 

Σύμμαχος τού Ελληνισμού είναι ο Θεός, ο Ενωμένος Πιστός Ελληνισμός και ο Εθνικός Στρατός του. Η Ελλάς ανήκει στους Πιστούς Έλληνες που τιμούν και ανήκουν ολότελα στο Θεό και το Ελληνικό Αίμα με Εθνική Συνείδηση απόλυτα ενεργή υπέρ των Εθνικών μας Ιδανικών και Παραδόσεων. Ο Εθνικός Κοινωνισμός των Ελλήνων υπηρετεί την Εθνική Ενότητα, Αλληλεγγύη, Ασφάλεια και Ισχύ τής Ελληνικής Φυλής που λειτουργεί ως Ενιαίο Εθνικό Σώμα. Η Γη των Πατέρων μας είναι Εργαστήριο και Κάστρο που λειτουργεί ως σιτοβολώνας ανάπτυξης και τείχος συντριβής κάθε εισβολέα.

 

Η Πίστη και η Ελευθερία πάσης Εθνικής μας Κοινότητας είναι Αξία που εφαρμόζει στην πράξη πάσα αληθινά αδέσμευτη Ελληνική Ηγεσία τού Απροσκύνητου Ελληνισμού μας. Ουδείς Έλλην προσκυνημένος και σκλάβος. Αυτή είναι η θέση ημών των Αληθινών Ελλήνων Εθνικιστών απέναντι στις προκλήσεις τής παγκοσμιοποίησης και των ψευτορωμιών της. Διότι ο Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας είναι ο ορισμός τής Ιδεολογικής Συνέπειας που μάς οδηγεί στην άμεση υλοποίηση των πράξεων Εθνικής Ευθύνης για την Ανάσταση τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος ως ασφαλούς δυνάμεως Δικαίου και Ισχύος.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: