ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΘΗΝΑ 17-11-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ελεύθερον εστί το εύψυχον μάς δίδαξαν πολύ σωστά οι Τρανοί και Αληθινοί Έλληνες Πρόγονοί μας με το ηρωικό ανάστημα τής ζωής τους. Ότι εκείνος που βαδίζει ελεύθερος στη ζωή του έχει εξ αρχής οπωσδήποτε ελεύθερο νου και αδέσμευτο Εθνικό Φρόνημα, χτίζοντας Πολιτισμό και συντρίβοντας δεσμά σκλαβιάς. Αλίμονο, σήμερα αυτή ακριβώς η Ελληνίδα Ελευθερία έχει σκλαβωθεί από ελληνόφωνους ταγούς και βαρβάρους συμμάχους τους, με τον Ελληνισμό να οδεύει στον χαμό ως πεισιθάνατος ραγιάς. Πλείστες οι ιστορικές αποδείξεις τής βαθιάς παρακμής τού Γένους Αγίων και Ηρώων Ελλήνων που έχει αφεθεί από αδύναμους απογόνους στο ψέμα και την δειλία.

 

Ο Θεός και οι Ένδοξοι Πρόγονοί μας μάς δίνουν τώρα μια έσχατη ευκαιρία να σηκώσουμε Αληθινό Ελλήνων Ανάστημα. Τούτες τις μέρες τού Νοεμβρίου συμπληρώθηκαν 40 χρόνια από την παράνομη ανακήρυξη τού τουρκικού ψευδοκράτους στην κατεχόμενη Βόρεια Κύπρο εν μέσω προκλητικών εορτασμών των κατοχικών αρχών. Ο αιθέρας τής Μεγαλονήσου των Γενναίων Ελλήνων τής ΕΟΚΑ γέμισε από τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη και τα κατοχικά λιμάνια τής Κύπρου μας αποκλείστηκαν από τα πολεμικά πλοία τού εορτάζοντος εισβολέα.

 

Παράλληλα στις 17 Νοεμβρίου το κατοχικό νεοταξικό καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας τιμά το παραμύθι τής συνομωσίας που την επανέφερε στην Ιερή Ελλάδα μας ως τοποτηρητή τού σιωνιστικού νεοταξισμού, το λεγόμενο πολυτεχνείο των δήθεν νεκρών που αφαίρεσε τη ζωή τους τάχα η κακιά λένε δικτατορία τού Παπαδόπουλου. Βέβαια στους χρόνους τής μεταπολίτευσης έγινε βαθύτατη δικαστική διερεύνηση τής υπόθεσης από τον αείμνηστο δικαστή Τσεβά που απέδειξε με ατράνταχτα στοιχεία την πραγματική αλήθεια. Νεκρός μέσα στο πολυτεχνείο δεν υπήρξε ούτε ένας. Υπήρξαν μόνον κάποιοι αθώοι πολίτες που χάσανε τη ζωή τους εκτός σχολής από αδέσποτους πυροβολισμούς αφού είχαν καταφθάσει μυστικοί πράκτορες των δυτικών ψευτοσυμμάχων μας.

 

Η ψεύτικη επανάσταση είχε στηθεί για να ανατραπεί το στρατιωτικό καθεστώς τής Εθνικής Επαναστατικής Κυβερνήσεως τού αειμνήστου Γεωργίου Παπαδόπουλου και των συναγωνιστών του. Κι ύστερα, μετά την ανατροπή τού Παπαδόπουλου ακολούθησε το καθεστώς τού Ιωαννίδη στο οποίο εγκαταστάθηκαν ως αρχηγοί των Όπλων εκείνοι που άφησαν απροστάτευτη την Κύπρο μας την ώρα που οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις Ελλαδιτών και Κυπρίων αδερφών μας χύνανε το Τίμιο Αίμα τους για την λευτεριά που κάποιοι άτιμοι προδότες πούλησαν στον βάρβαρο Τούρκο. Κι έπειτα ήρθε η νεότερη έκδοση τής νεοταξικής τυραννίας με τον Εφιάλτη Καραμανλή να απαντά στο δράμα των Κυπρίων αδερφών μας ότι δεν μπορεί να επέμβει διότι η Κύπρος κείται μακράν και το ελληνόφωνο νεοταξικό προτεκτοράτο δεν επρόκειτο να κάνει κανένα πόλεμο.

 

Κατά συνέπεια η ψεύτικη επανάσταση τού Πολυτεχνείου δεν έφερε καμία δημοκρατία. Άνοιξε τον διάδρομο στην προδοσία σε βάρος τής Κύπρου μας και επάνω στα πτώματα Ελλήνων βάδισε κατόπιν η αστική δημοκρατία για να φορέσει τα πολιτικά δεσμά τής παγκοσμιοποίησης στον Ελληνισμό μας. Η έρευνα παρεμπιπτόντως τού αειμνήστου εισαγγελέα Τσεβά έδειξε την αλήθεια. Όμως ο εισαγγελέας έχασε τη ζωή του από καρδιακό επεισόδιο και ο δικαστικός φάκελος τής Κύπρου έμεινε κλειστός. Έκτοτε το μεγάλο παραμύθι τής ελληνοτουρκικής φιλίας έχει κατακλύσει την διαχείριση των εθνικών μας θεμάτων από το ψευτορωμέϊκο.

 

Η δικαιολογία που προβάλλεται είναι ότι δεν διαθέτουμε τάχα μου την Στρατιωτική Δύναμη για να αντιταχτούμε στους Τούρκους και δεν υπάρχει κανένας λόγος για τούς προδότες να χαθούν άδικα τάχα ελληνικές ζωές. Ψέματα ασύστολα αφού στην δραματική υπόθεση των Ιμίων που υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία υπερείχαμε των Τούρκων έχοντας πράξει άριστη στρατιωτική προετοιμασία. Οι Εθνομάρτυρες μας όμως, ο Βλαχάκος, ο Γιαλοψός και ο Καραθανάσης χάσανε τη ζωή τους διότι οι Εφιάλτες των Αθηνών υπάκουσαν στους ψευτορωμιούς τής Εσπερίας, οι οποίοι πάντα μάς παραδίδουν στις φλόγες των βαρβάρων Τούρκων και λοιπών συμμάχων τους.

 

Τώρα λοιπόν οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες θα συναντηθούν με τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν και την παρέα του στις 7 Δεκεμβρίου για να ικανοποιήσουν τούς αιώνιους εχθρούς μας λύνοντας τις διαφορές όπως οι ίδιοι τις ορίζουν. Οι Τούρκοι διεκδικούν πάντα ύδατα και εδάφη στο ανατολικό Αιγαίο απαιτώντας την αποστρατιωτικοποίηση αυτού, την φυγή δηλαδή τού Ελληνικού Στρατού, ενώ στην ελεύθερη Θράκη και στα Δωδεκάνησα μιλούν για την ύπαρξη δήθεν τουρκικής μειοψηφίας. Και φυσικά ως τουρκική μειοψηφία οι Τούρκοι αποκαλούν τούς Έλληνες μουσουλμάνους, ενώ παράλληλα μάς στέλνουν ως λαθροεισβολείς πληθώρα ισλαμιστών από συμμαχικές τους χώρες.

 

Η συνάντηση τής ελληνόφωνης κυβέρνησης και τής τουρκικής αποστολής δεν θα γίνει στην Θεσσαλονίκη, στην πόλη τού εβραιότουρκου Κεμάλ όπως μάς λένε οι άθλιοι Τούρκοι, αφού η κατοχή δεν γεννάει καταγωγή βέβαια, αλλά θα γίνει εν τέλει στην Αθήνα. Στους καιρούς λοιπόν ατιμωτικής νεοταξικής κατοχής, δήθεν τυχαία πάντα μαθαίνουμε ότι η Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν υπέγραψαν την αναγνώριση και την ενσωμάτωση τής κατεχόμενης Βόρειας Κύπρου μας στον οργανισμό τουρκικών κρατών. Οι δε ψευτοσύμμαχοι τής Εσπερίας με τις εν Αθήναις πρεσβείες τους εξέδωσαν οδηγίες προφύλαξης των υπηκόων τους για συγκεκριμένες ημερομηνίες που περιμένουν τάχα προφητικά την διενέργεια ανθελληνικών επεισοδίων. Ανέφεραν την 17η Νοεμβρίου, την 5η Δεκεμβρίου επί ευκαιρία αγώνα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, την 6η Δεκεμβρίου με το μνημόσυνο τού Γρηγορόπουλου και φυσικά την ημέρα έλευσης τού Ερντογάν.

 

Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, ήρθε η ώρα τής υπέρτατης κρίσης. Ήρθε η ώρα να σπάσουμε τα δεσμά από την Ελληνίδα Ελευθερία για να την υποδεχτούμε ξανά και για πάντα στο πλευρό μας, στην Ιερή Ελλάδα, την Πατρίδα Αγίων και Ηρώων. Και η Ελευθερία δεν χαρίζεται, μόνον λυτρώνεται με εθνικούς αγώνες από ελευθερόφρονες και εύψυχους Μαχητές που συντρίβουν τούς κατακτητές τής γης μας. Ότι τούς κατακτητές τούς διαγράφεις από τον χάρτη πριν σε διαγράψουν αυτοί. Προδότης ανάμεσά μας δεν χωρεί. Τα κράτη ανήκουν στα έθνη τους, στους λαούς τους, απόλυτα και ολοκληρωτικά.

 

Την Πατρίδα μας αγαπούν απόλυτα και ολοκληρωτικά ως Οίκο των Πατέρων τους μονάχα τα παιδιά της, η Ελληνική Φυλή. Το Κράτος των Ελλήνων αποτελεί την Φωνή και την Δύναμη τού ενιαίου και Ανίκητου Ελληνισμού μας. Αυτή είναι η πάγια θέση ημών των Αληθινών Ελλήνων Εθνικιστών και αυτός είναι ο λόγος που μάς στοχοποιούν προδότες και ψευτοσύμμαχοι βάρβαροι. Ότι η Ελλάς είναι η Πατρίδα τής Πίστης, τής Ελευθερίας και τού Πολιτισμού κι έτσι ακριβώς θα την αναστήσουμε ως Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος. Βασιλεύς Χριστός - Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγία - Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς - Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός - Οικογένεια - Στρατός.

 

Δεν αναγνωρίζουμε καμία σιωνιστική και πάσης μορφής παγκοσμιοποίηση και δεν παραχωρούμε μήτε Γη μήτε ψυχή Ελληνική. Η Ελληνοποίηση τής Εθνικής, κοινωνικής και πολιτικής μας ζωής μέσα από την συνοδοιπορία όλων των Εθνικών μας Κοινοτήτων είναι κεντρικός άξονας τής Εθνικής μας Ανάπτυξης μέσα από τον Πανελληνισμό μας. Θέλουμε μια Μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες για να δικαιωθεί το Αίμα των Ηρώων μας. Εκείνοι που θα βυθιστούν στις αλαζονικές επιδιώξεις τους είναι οι μεγάλες δυνάμεις με τούς μεγάλους τους πολέμους. Και η δική μας Εθνικιστική Ελλάς θα δικαιωθεί στον απόλυτο βαθμό.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: