ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΑΘΗΝΑ 21-11-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οι δυνάμεις τής παγκοσμιοποίησης απεργάζονται απροκάλυπτα την διάλυση των Εθνών δίχως να τηρούν πλέον κανένα απολύτως πρόσχημα. Δεν έχουν κανένα λόγο να κρυφτούν αφού τα κυρίαρχα καθεστώτα τής αστικής δημοκρατίας θυσιάζουν απροκάλυπτα τούς εξαπατηθέντες λαούς τους στερώντας τους αποφάσεις, πόρους, ελευθερίες και την ίδια την επιβίωσή τους. Το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών τυράννων διήλθε όλα τα προβλεπόμενα υπό αυτών στάδια.

 

Στην Ιερή Ελλάδα μας είδαμε τα μνημόνια των δήθεν Εθνικών χρεών που έστησαν προδότες με τις δοσοληψίες τους να μετατρέπονται σε μηχανισμούς στέρησης Εθνικής κυριαρχίας. Είδαμε τις στημένες πανδημίες να σπέρνουν φόβο και να κλείνουν επιχειρήσεις στα πλαίσια τάχα μέτρων υγειονομικών. Είδαμε τις γεωπολιτικές και μετέπειτα πολεμικές συγκρούσεις στην Ουκρανία και τη Μέση Ανατολή να δεσμεύουν εθνικές επιλογές συμμάχων και οικονομικές επιλογές αγαθών δίχως να ερωτηθεί και πάλι ο λαός. Είδαμε την εισβολή εκ τής Τουρκίας εκατομμυρίων ισλαμιστών λαθροεισβολέων προερχόμενων από συμμαχικές χώρες ενός εκ των προαιώνιων εχθρών μας.

 

Από την άλλη πλευρά ο εβραιοσιωνιστής Γιουβάλ Χαράρι, εκ τού παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ τού Σβαμπ, διαμήνυσε στην ανθρωπότητα των δήθεν ελεύθερων εθνών πως αυτό που συνέβη στην Μέση Ανατολή με τη Γάζα θα επεκταθεί παντού. Κι αυτό ο Χαράρι λέει πως θα συμβεί διότι φταίνε αυτοί που εναντιώθηκαν στην παγκοσμιοποίηση. Επομένως η συνομωσία ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου οδηγεί στην αιχμαλωσία των Εθνών προκειμένου να αποδεχτούν την κατάργηση συνόρων και Εθνικών κρατών από μια παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση.

 

Πολλά είναι τα σύγχρονα δεινά που έχουν κατασκευάσει στους σύγχρονους καιρούς οι διεθνιστές νεοταξίτες για να κάνουν τα δήθεν ελεύθερα έθνη να προσκυνήσουν την παγκόσμια τυραννία. Μέχρι και την κλιματική αλλαγή συμπεριέλαβαν στην ατζέντα τους. Στην Ιερή Πατρίδα μας Ελλάδα τα ελληνόφωνα πολιτικά όργανα τού νεοταξισμού δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να προσβάλλουν το Τίμιο Αίμα των Ηρώων τής Φυλής μας στα εθνικά μας θέματα, αποδεχόμενοι εκ των προτέρων τις σε βάρος μας διεκδικήσεις των Τούρκων. Στις μέρες μας ήρθε η ώρα να αντιληφθούμε τούς λόγους και τούς τρόπους με τούς οποίους οδηγηθήκαμε στην απώλεια των αλύτρωτων ελληνικών πατρίδων και στην εγκατάλειψη τής άσκησης βασικών Εθνικών κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στους χρόνους τού δήθεν ελεύθερου δημοκρατικού βίου μας.

 

Στις 7 Δεκεμβρίου ως γνωστόν πρόκειται να συνεδριάσει στην Αθήνα εκ νέου το συμβούλιο συνεργασίας Ελλάδος και Τουρκίας για την ρύθμιση των λεγόμενων διμερών διαφωνιών οι οποίες μπορούν να φτάσουν έως και το διεθνές δικαστήριο τής Χάγης. Με την διαφορά ωστόσο ότι ο μόνος ο οποίος απαιτεί είναι ο κατακτητής Τούρκος και ο μόνος που παραχωρεί είναι ο κατακτημένος Έλληνας μέσω των ελληνόφωνων πολιτικών του. Οι διαβουλεύσεις που λαμβάνουν χώρα δημιούργησαν πολιτικές τριβές και αναζήτηση άλλοθι ανάμεσα στους ψευτορωμιούς νεοταξίτες πολιτικούς και τα κόμματα τους. Κι έτσι, κατά αυτόν τον τρόπο λαμβάνουμε τις απαντήσεις για τις προδοσίες που έχει υποστεί ο Ελληνισμός μας.

 

Μετά λοιπόν τον ηρωικό χαμό τού πιλότου τής Πολεμικής μας Αεροπορίας Κώστα Ηλιάκη τον Μάιο τού 2006, μαθαίνουμε ότι το υπουργείο εξωτερικών τού ψευτορωμέικου επέβαλε την οπτική όπως μάς λένε κι όχι την κλειστή αναχαίτιση των τουρκικών αεροσκαφών που ολοκληρώνεται με την απλή αποχώρηση των Τούρκων πιλότων. Επιπλέον, από το 2020 κι έπειτα, μετά την κρίση με το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Ορούς Ραίς που πραγματοποιούσε έρευνες σε ελληνικά χωρικά ύδατα άνευ ουδεμίας Ελληνικής πολιτικής αντίδρασης, άρχισαν συνομιλίες Ελλάδος και Τουρκίας με εγγυητή τη Γερμανία. Εγγυητές, δηλαδή εντολείς και τοποτηρητές τού σιωνιστικού νεοταξισμού πάντα οι πάσης λογής ψευτοσύμμαχοι.

 

Στις συνομιλίες αυτές συμφωνήθηκε να μην αναχαιτίζονται τα τουρκικά αεροσκάφη και να μην γίνονται ελληνικές ασκήσεις στην περιοχή τού Αιγαίου μεταξύ των 6 και των 10 ναυτικών μιλίων τού εναερίου χώρου τής Ελλάδος. Είχαμε δηλαδή μια ξεκάθαρα ενδοτική εγκατάλειψη εθνικού εναερίου χώρου. Ήδη στο ανατολικό Αιγαίο η Ελλάδα έχει αποσύρει οπλικά συστήματα προς την Ουκρανία κατά κύριο λόγο και στρατιωτικές βάσεις εκπαίδευσης. Επιπλέον ακούμε ότι από το υπουργείο μετανάστευσης έχει παραχωρηθεί δικαίωμα εισόδου σε 7 νησιά τού ανατολικού Αιγαίου σε Τούρκους άνευ βίζας.

 

Εν τω μεταξύ ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Χακάν Φιντάν μιλάει για πολλοστή φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα για την ύπαρξη τουρκικής μειονότητας στην ελεύθερη Θράκη και τα Δωδεκάνησα με την πλήρη κάλυψη τού ψευτορωμέικου σε ζητήματα όπως αυτό τής χρήσης τουρκικής γλώσσας, εννοώντας τούς Έλληνες μουσουλμάνους Πομάκους που ομολογούν ωστόσο την ελληνικότητά τους θαρραλέα αλλά και κάποιους πράκτορες τής Άγκυρας. Και είναι αυτός ένας ακόμη λόγος μαζί με αυτόν τής εθνολογικής πληθυσμιακής μας νόθευσης που εισέρχονται προς ενσωμάτωση οι λαθροεισβολείς. Η Τουρκία ζητάει επιπλέον την αναγνώριση τής κατεχόμενης βόρειας Κύπρου μας ως χωριστό Κράτος από την Ελεύθερη Κύπρο.

 

Αυτοί λοιπόν οι ψευτορωμιοί πολιτικοί τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας σε Κράτος και παρακράτος, ως Γνήσιοι Απόγονοι τού Εφιάλτη, δεν θέλουν Εθνικό και Λαϊκό Κράτος Ελλήνων. Συνεπώς δεν υπάρχει περίπτωση να χαράξουν ΑΟΖ στο Αιγαίο και να επεκτείνουν τα χωρικά μας ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια όπως μάς αναγνωρίζει το διεθνές δίκαιο τής θάλασσας. Η θέση ημών των Αληθινών Ελλήνων Εθνικιστών αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ είναι ξεκάθαρη. Δωσίλογοι διεθνιστές πολιτικοί και βάρβαροι ψευτοσύμμαχοι και κατακτητές δεν έχουν καμία απολύτως θέση στην Ελληνίδα Γη Αγίων και Ηρώων.

 

Η Ιερή Ελλάς δεν παραχωρεί μήτε έναν λίθο Ελληνικής Γης. Η Αληθινή Ιερή Ελλάς μας ελευθερώνει εδάφη και ψυχές ελληνικές. Η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες που πιστεύουν στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Ο Αληθινός Έλλην πορεύεται με την Πίστη, το Ελληνικό Αίμα και την Εθνική Συνείδηση ως αδιασάλευτη ενότητα. Ο Έλλην είναι το δίχως άλλο Εθνικιστής. Τηρεί απαραβίαστες τις Παραδόσεις τής Ελληνικής Φυλής και δεν δέχεται καμίας φύσης δεσμά δουλείας.

 

Η Ανάπτυξη, η Ελευθερία, η Δικαιοσύνη και η Ειρήνη παγιώνονται μόνον όταν τα εθνικά μας δίκαια συντρίβουν το άδικο. Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός και Πιστός Ελληνισμός χτίζουν Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάδα μαζί με τον Ανίκητο Φρουρό τής Πατρίδος μας, τον Εθνικό Στρατό που βαστάει απόρθητο το Κάστρο τής Ελληνικής Φυλής και δικαιώνει το Αίμα των Εθνομαρτύρων Ηρώων μας. Αγία και Μεγάλη Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών είναι η Απόφαση Τού Θεού και ο πόθος τής καρδιάς μας. Και θα νικήσουμε. Η αυγή τού Ελληνισμού θα ανατείλει οπωσδήποτε ολόχρυση.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: