ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΑΘΗΝΑ 24-11-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Τα κόμματα τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας παραδίδουν σιδηροδέσμια την Ιερή Ελλάδα μας στο κτήνος τής παγκοσμιοποίησης. Τα πολιτικά όπλα που χρησιμοποιούν είναι η προπαγάνδα τού ψεύδους, η φτωχοποίηση και η απόλυτη εξαχρείωση των ηθών. Κι όλα αυτά συμβαίνουν προκειμένου να αποδεχτεί ο ελληνικός λαός την εξαθλίωση και τον επερχόμενο αφανισμό του ως εθελόδουλος ραγιάς άνευ ουδεμίας αντιστάσεως.

 

Ο Ελληνισμός πορεύεται εν μέσω πλήρους απουσίας εθνικού οράματος και στοιχειώδους αυτογνωσίας στη ζωή του με την στέρηση βασικών αγαθών και ιδανικών. Στις μέρες τις εσχατολογικές τής αντίχριστης και μισελληνικής παγκοσμιοποίησης το Γένος μας έχει εγκαταλείψει τις ελευθερίες του και έχει παραχωρήσει τις αποφάσεις που αφορούν το ίδιο και τα παιδιά του στα χέρια προδοτών τής Ελληνικής Φυλής και βαρβάρων προαιώνιων εχθρών αντί παροχής ψίχουλων. Κι έτσι ο σύγχρονος Έλλην έχει γίνει η ντροπή των Προγόνων του και η χλεύη των νεοταξιτών τυράννων.

 

Η Ελληνική Γη δεν ανήκει διόλου στους Έλληνες. Εθνική κυριαρχία δεν υφίσταται, τις δε αποφάσεις τις λαμβάνουν οι παγκοσμιοποιητές μέσα από ατιμωτικές συμφωνίες εξαγοράς των χρεών τής πολιτικής προδοσίας που γίνανε τάχα μου εθνικά χρέη. Όλες οι δημόσιες υπηρεσίες τού ελληνόφωνου προτεκτοράτου έχουν μετατραπεί σε ανεξάρτητες αρχές. Κι αυτό συμβαίνει πολύ απλά διότι το παραχθέν Εθνικό Εισόδημα καταλήγει σε μεγάλο ποσοστό στους υπερεθνικούς δυνάστες τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.

 

Στο κέντρο των Αθηνών μαθαίνουμε ότι τα υφιστάμενα ενοίκια στέγης εγγίζουν τα υψηλότερα παγκοσμίως. Τούτο συμβαίνει την ίδια στιγμή που μαίνεται η σύγκρουση τού ελληνόφωνου και ουδόλως Ελληνικού κράτους με τούς ελεύθερους επαγγελματίες με αφορμή το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και πρόσχημα την δήθεν αντιμετώπιση τής φοροδιαφυγής. Με την διαφορά ότι οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι με την προστασία τής θεσμικής κάλυψης και στήριξης που παρέχουν στο ψευτορωμέϊκο την ώρα που τα ελληνικά μαγαζιά και οι Έλληνες εργαζόμενοι συρρικνώνονται και πτωχαίνουν. Οι δε θέσεις εργασίας που μένουν κενές αναπληρώνονται από τούς ενσωματωμένους λαθροεισβολείς.

 

Η φτωχοποίηση πληγώνει βαθιά την Ελληνική Οικογένεια καθώς οι γεννήσεις ελληνόπουλων μειώνονται και ο δημογραφικός μαρασμός οδηγεί την Φυλή μας στον αφανισμό. Πρόκειται για μια προμελετημένη εσωτερική γενοκτονία τής Ελληνικής Φυλής. Αυτή η τακτική ακολουθείται σε ολάκερη την Πατρίδα μας, από τις πόλεις έως τα έσχατα χωριά και νησιά. Η Ελληνική ύπαιθρος χώρα έχει υποστεί τεράστια πληθυσμιακή μείωση, οι αγροτικές ασχολίες έχουν εγκαταλειφθεί σε μεγάλο βαθμό και η αγροτική παραγωγή έχει μειωθεί δραματικά.

 

Το νεοταξικό σχέδιο είναι ξεκάθαρο και ο λόγος τής έλλειψης αγαθών και πρώτων υλών σε συνάφεια με την τεράστια ακρίβεια τής τιμής των διαθέσιμων αγαθών των πολυεθνικών που εισρέουν είναι η σκόπιμη εκμηδένιση τής Εθνικής παραγωγής. Το ψευτορωμέικο κράτος όμως διαθέτει πακτωλό χρημάτων με την καθοδήγηση των ψευτορωμιών από τούς διεθνείς εντολείς τους στα υπάκουα ΜΜΕ και τούς πάσης μορφής θεσμικούς του εκφραστές προκειμένου να διαφημίσουν τα ψίχουλα και τα επιδοματικά συσσίτια που τάζει το προτεκτοράτο με τον ερχόμενο κρατικό προϋπολογισμό.

 

Κι αν νομίζεις έρημε ραγιά ότι εξάντλησες τον πάτο τού βαρελιού, δες καλύτερα και κλάψε για τα ερείπια τής κοινωνίας μας. Όλοι αυτοί οι προπαγανδιστές που σού κάνουν μάθημα για τα δήθεν ανθρώπινα δικαιώματα και την αποδοχή τού σύγχρονου ανήθικου τρόπου ζωής κίναιδων και γυρολόγων τής ζωής άνευ οικογένειας, αρχών και συνόρων έχουν πληγώσει βαθιά την κοινωνία μας. Κι έτσι ακούμε μέσα από την ειδησεογραφία για πολυάριθμα περιστατικά σχολικής βίας, για την σεξουαλική παρενόχληση κάποιων παιδιών ακόμη και από επίορκους δασκάλους, για την έξαρση τής λαθροεισαγόμενης βίας και άλλα τινά.

 

Κατά τα άλλα κάποιοι μιλάνε για την διάλυση τού ΣΥΡΙΖΑ και για την δυσαρέσκεια κάποιων ψηφοφόρων τής ΝΔ για τον τρόπο που λειτουργεί η δημοκρατία στην Πατρίδα μας... Πρώτον, το μέλημα των νεοταξιτών και των ελληνόφωνων πολιτικών τους υπαλλήλων είναι η σύμπτυξη ενός ενιαίου πολυκομματικού μετώπου στη διακυβέρνηση τού κράτους προκειμένου να συνεχιστεί η διάλυση τής Πατρίδος μας. Και δεύτερον, το μόνο που τούς νοιάζει είναι η αποκοπή τού Έλληνα από το Εθνικό Συναίσθημα ούτως ώστε να αποδεχτεί ο ραγιάς μια μικρότερη Ελλάδα με λιγότερους ή και διόλου Έλληνες.

 

Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, ο ελληνόφωνος κομματικός νεοταξισμός διαλύει την Πατρίδα μας. Αυτή είναι η μία και μόνη αλήθεια για την οποία τραβάς τα δεινά τής ζωής σου από τής αλώσεως τής Κωνσταντινούπολης μέχρι τώρα, χωρίς την παραμικρή δόση υπερβολής. Η Ελλάς ανήκε απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες μονάχα στις βραχύβιες περιόδους που η διακυβέρνηση τής Ιερής Ελλάδος μας βρισκόταν στα χέρια Αληθινών και Γενναίων Ελλήνων Εθνικιστών. Διόλου τυχαία το τέλος ουδενός εκ των κορυφαίων Ελλήνων Εθνικιστών Ηγετών δεν ήταν ειρηνικό.

 

Και πάλι στις μέρες μας ο Ελληνικός Εθνικισμός βρίσκεται υπό διωγμό διότι η οδυνηρή αλήθεια έχει αρχίσει να φανερώνεται και οι δυνάμεις τού νεοταξικού σκότους θέλουν να αποφύγουν τις αποκαλύψεις. Έχουν κάνει τα πάντα για να διχάσουν τον Ελληνικό Εθνικισμό και τον Ελληνισμό. Διότι ο Ελληνισμός έχει ως ιδεολογική του φύση και Φωνή τον Εθνικισμό με τον Λαϊκό και Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό του αφού ο Έλλην αγαπά οπωσδήποτε τον Θεό, το Έθνος του και την Ελληνική Οικογένεια.

 

Το Έθνος προηγείται οπωσδήποτε τού κράτους. Κράτος υφίσταται ακόμη και ως κατεχόμενη ύπαρξη. Αλλά όταν το κράτος απειλεί την ζωή τού Έθνους, τότε το Έθνος καταργεί το τυραννικό κράτος και δημιουργεί στη θέση του καθαρά Εθνικό και Λαϊκό Κράτος που υπηρετεί απόλυτα και ολοκληρωτικά την Ελληνική Φυλή. Η Πίστη, το Ελληνικό Αίμα και η Εθνική Συνείδηση οδηγούν τα βήματά μας. Απόφαση που πρέπει λοιπόν αγαπημένε μου και πολλαπλώς εξαπατημένε ελληνικέ λαέ να λάβουμε είναι αν θέλουμε να μείνουμε όρθιοι ως Ζωντανό Ελληνικό Έθνος. Κι αυτήν την απόφαση πρέπει να την λάβουμε άμεσα, ΤΩΡΑ.

 

Η Απόφαση αυτή είναι Ιερό Χρέος εν πρώτοις και εν συνεχεία αδιαμφισβήτητο δικαίωμά μας απέναντι στους προγόνους μας και φυσικά τα ελληνόπουλα παιδιά μας που είναι οι μόνοι νόμιμοι κληρονόμοι τής Ιερής Ελλάδος μας. Υπεράνω όλων ίσταται η Ελλάς, το Ελληνικό Έθνος και απαράγραπτος οδικός χάρτης είναι οπωσδήποτε μια Ελληνική Πολιτεία με Πολίτευμα μια ξεκάθαρη Λαϊκή Εθνοκρατία. Εντολείς τής Ελληνικής Ηγεσίας είναι απόλυτα και ολοκληρωτικά οι Πιστοί Έλληνες στο Θεό, το Ελληνικό Έθνος, την Ελληνική Φυλή, με Οδηγό την Εθνική Προσήλωση στην Αγία και Μεγάλη Ελλάδα τής καρδιάς μας.

 

Ο Ελληνισμός μας Ενωμένος είναι Ανίκητος. Προδότες και βάρβαροι νεοταξίτες δεν χωρούν ανάμεσά μας. Οι μεθοδεύσεις τής αντίχριστης και μισελληνικής παγκοσμιοποίησης και τού διεθνισμού της θα ξεριζωθούν. Η Γη μας θα γενεί σιτοβολώνας ανάπτυξης και Κάστρο απόρθητο τού Ελληνισμού μας. Οι Παραδόσεις και η Παιδεία μας θα χτίσουν νέο Ελληνικό Πολιτισμό. Αγία και Μεγάλη Ελλάς, Ελληνική Οικογένεια, Ορθοδοξία, Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Εθνικός Στρατός για πάντα. Ολόχρυση ας ανατείλει η αυγή τού Ελληνισμού μας. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: