ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ.

ΑΘΗΝΑ 7-11-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Μεγάλη παρακμή ηθών και αξιών ζούμε στις εσχατολογικές μέρες που βιώνουμε. Πολύς λόγος γίνεται για την μείωση τής οικονομικής αντοχής τού λαού και για την λεηλασία τού δημοσίου χρήματος από τούς διαχειριστές πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες. Είναι η επιχείρηση εκβιασμού και χειραγώγησης τού Έθνους που οδηγείται στην αιχμαλωσία και την διάλυσή του από τούς νεοταξίτες ελληνόφωνους πολιτικούς.

 

Κοινή η πορεία τού σχεδίου αποσάθρωσης των δήθεν ελεύθερων εθνών σε μεθοδολογία και χρόνο εκτέλεσης. Πύκνωσε η κουβέντα για τα σκάνδαλα των τρωκτικών τής πολιτικής ζωής. Από την μία πλευρά ακούμε για τα πόθεν έσχες των αισχών τους και των περιουσιακών τους στοιχείων. Από την άλλη πλευρά ακούμε για τις υποκλοπές τους. Ενδιάμεσα διοργανώνονται εκδηλώσεις επαίνων και κρίσεων μετά ακολουθούμενων κατακρίσεων ενίοτε για παλαιότερους εξουσιαστικούς κατόχους τού ελληνόφωνου νεοταξισμού. Και στο βάθος οι πολιτικοί υποκριτές σχεδιάζουν και υλοποιούν την ενοποίηση των κομματικών τους μαντριών.

 

Το μόνο που νοιάζει τούς πολιτικούς τοποτηρητές τής επερχόμενης παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης είναι ο έλεγχος και η υποταγή τού νου, τού ηθικού και τής εξάρτησης των οικονομικά και εθνικά καθημαγμένων υπηκόων τού αλλοτριωμένου Ελληνισμού μας. Κι έτσι βάλθηκαν οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες να δημιουργήσουν διάφορες αυλές προπαγάνδας στα διάφορα μέσα ενημέρωσης μέσα από οικονομικά προγράμματα και δοσοληψίες. Ο υπηρετών Τύπος λαμβάνει την μερίδα τού λέοντος και ξωπίσω οι ατίθασοι.

 

Την ίδια στιγμή ο πόλεμος στην Γάζα φουντώνει, τα αρχικά στρατόπεδα σιωνιστών και ισλαμιστών αυξάνονται με την προσθήκη νέων κρατικών εταίρων και η Τουρκία αναλαμβάνει κι αυτή ρόλο περιφερειακής δυνάμεως από την Συρία έως την Γάζα, μηδέποτε αίροντας τις σε βάρος τής ταλαίπωρης Ελλάδος μας απαιτήσεις της. Οι Τούρκοι ανακαλούν τον πρέσβη τους στο Ισραήλ και υποδέχονται με απάθεια τον Αμερικανό υπουργό εξωτερικών.

 

Στην Ιερή Ελλάδα μας εμείς οι δήθεν ελεύθεροι Έλληνες βλέπουμε τούς λαθροεισβολείς να κατεβάζουν την αιματοβαμμένη Ελληνική Σημαία και να αναρτούν στη θέση της τις κατοχικές σημαίες εκείνων που ο σιωνιστικός νεοταξισμός μάς κουβαλάει για να αντικαταστήσει τον δημογραφικώς θνήσκοντα Ελληνισμό μας. Τελευταία περίπτωση η αντικατάσταση στο κοινοβούλιο τής ντροπής τής Ελληνικής από την παλαιστινιακή σημαία. Κι έτσι ακούσαμε δύο ακόμη ψευτοσυμμάχους, τις νεοταξικά ομοίως κατεχόμενες ΗΠΑ και Γαλλία να ζητούν από την Ελλάδα να δεχτεί 100000 εκτοπισμένους Παλαιστίνιους.

 

Αυτό είναι το μέλημα των παγκοσμιοποιητών με την πλήρη αποδοχή, συμφωνία και συμμετοχή όλων των κομμάτων τής ελληνόφωνης κοινοβουλευτικής αστικής δημοκρατίας. Να βάλουν μέσα από την νέα Κερκόπορτα κι άλλους αλλογενείς πεμπτοφαλαγγίτες που προέρχονται από χώρες που ελέγχει και υποστηρίζει η Τουρκία. Η Τουρκία που υποστηρίζει τούς Παλαιστίνιους έναντι των συμμάχων της σιωνιστών που τούς δοκιμάζει στον παρόντα χρόνο. Οι δε τύχες των Ελληνικής καταγωγής Φιλισταίων παλαιστίνιων μόνο σε δικά τους χέρια δεν βρίσκονται.

 

Αγαπημένε μου και βαριά εξαπατημένε ελληνικέ λαέ, μάς φέρνουν ελληνόφωνοι και βαρβαρόφωνοι εχθροί φτώχεια, πληθυσμιακή συρρίκνωση, κατακτητές καινούργιους κι εμείς θα συνεχίσουμε να κυλούμε στον βούρκο τής εξαχρείωσης τής εθνικής μας παραδόσεως και τής φυλετικής μας αυτοκτονίας; Φρουροί τής Ελλάδος, ψηλά στα τείχη τής Ιερής Πατρίδος μας. Έχουμε μαζί μας την Ιερή Εντολή των Τρανών Προγόνων μας και το Ιερό Χρέος στα παιδιά μας. Η Ελλάς είναι Γη Θεού, Αγίων και Ηρώων κι έτσι θα παραμείνει. Είμαστε Κράτος Ορθόδοξο, Εθνικό, Λαϊκό και Φυλετικό.

 

Η Αληθινή Ελλάς ανήκει στον Αληθινό Ελληνισμό, στον Ορθόδοξο και Λευκό Έλληνα Άνθρωπο. Η Ιστορία μας είναι γεμάτη με μεγαλεία μα και ατελείωτες θυσίες. Κτίσαμε πολιτισμούς και αυτοκρατορίες μα γνωρίσαμε και μεγάλες προδοσίες. Οι ευθύνες μας και τα λάθη μας μεγάλα έως τού σημείου να αφήσουμε την εφήμερη βολή και την προδοσία να γίνουν ψήφοι και κυβέρνηση ανθελληνική αντάμα με τον αιώνιο εχθρό να ζυγώνει την καρδιά τού Ελληνισμού. Τώρα πλέον ο αληθινός Πιστός Ελληνισμός στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό πρέπει να πάρει την Ιερή Πατρίδα μας στα χέρια του.

 

Η Ελλάς θα γίνει εκ νέου το Στράτευμα τής Πίστης και τής Ελευθερίας που θα σαλπίσει μιας νέας δόξας τον καιρό στα πέρατα τής Οικουμένης. Εμείς οι Πιστοί Υπερασπιστές τού Ελληνικού Γένους Εθνικιστές δείχνουμε την οδό τής Αληθείας προκειμένου να παραμείνουμε Ζωντανό Έθνος απέναντι στην παρακμή τής παγκοσμιοποίησης. Ενάντια σε κείνους που μάς στερούν ζωές με στημένες πανδημίες, αντίχριστες ψηφιακές παρακολουθήσεις, φτώχεια και πολέμους. Δεν σκύβουμε το κεφάλι στα ψεύτικα θέλγητρα τής παγκοσμιοποίησης για εθελόδουλους ραγιάδες.

 

Θέλουμε την Πατρίδα μας, τις Ιερές Παραδόσεις μας, τον Πιστό Ανίκητο και Ενωμένο Ελληνισμό μας, πάσα Γη και Ψυχή Ελληνική κάτω από τα λάβαρα τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Τώρα πλέον αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ γνωρίζεις την οδό. Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός για την Πατρίδα μας ως Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος όπου η Εθνική Ασφάλεια και ο Αληθινός Ανθρωπισμός βασιλεύουν.

 









 

Δεν υπάρχουν σχόλια: