ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΙΚΟΥ ΚΑΙ Η ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ.

ΑΘΗΝΑ 3-11-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Συμπληρώθηκαν φέτος 10 χρόνια από την στυγνή δολοφονία των Εθνομαρτύρων τής Χρυσής Αυγής Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη που στερήθηκαν τη ζωή τους από μισητές τού Ελληνικού Έθνους επειδή υπήρξαν Έλληνες Εθνικιστές. Στο κατοχικό νεοταξικό καθεστώς τού ψευτορωμέικου η Αρχέγονη Ελληνική Ιδεολογία τού Εθνικισμού, τής Πίστης στο Έθνος και τα Ιδανικά τής Ελληνικής Φυλής, βρίσκεται υπό διωγμό και τα ανθρώπινα δικαιώματα των Εθνικιστών είναι ανύπαρκτα.

 

Φέτος λοιπόν το κράτος τής νεοταξικής κατοχής απαγόρεψε την τέλεση τού μνημόσυνου τού Γιώργου και τού Μανώλη στο μνημείο των παιδιών τής Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο στα πλαίσια μιας φωτογραφικής διάταξης για την απαγόρευση πάσης ανοικτής εκδήλωσης στον νομό Αττικής την 1η Νοεμβρίου. Φαίνεται λοιπόν ότι η ζωή ενός Έλληνα Εθνικιστή δεν θεωρείται από το κράτος τού ελληνόφωνου νεοταξισμού μήτε απαραβίαστη μήτε αξιομνημόνευτη.

 

Σε απόλυτη συμφωνία με το κατοχικό κράτος λειτουργεί και το παρακράτος τής αριστεράς που έσπευσε στην προκειμένη περίπτωση να αποκλείσει με τούς πραιτοριανούς της την περιοχή από τούς Μαχόμενους Εθνικιστές που θέλαμε να τιμήσουμε τούς αειμνήστους συναγωνιστές μας. Η ρητορική και η συμπεριφορά μάλιστα των ψευτορωμιών τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας δεν θεωρεί απλώς περιττή την ζωή των Ελλήνων Εθνικιστών αλλά πιστεύει ότι δεν έχουμε καν το δικαίωμα τής αυτοάμυνας σε περίπτωση απειλών. Όποια φασαρία προκαλούν οι λεγόμενοι αντιφασίστες, οι ψευτορωμιοί την χρεώνουν στους Εθνικιστές.

 

Η ανθρώπινη ζωή είναι απολύτως Ιερή και απαραβίαστη σε οριζόντιο επίπεδο χωρίς εξαιρέσεις. Η ζωή τού Ελληνικού Έθνους και η προάσπιση των ελευθεριών του είναι αξίες υπέρτατες και απαράγραπτες. Όποιος αγαπάει την Φυλή του, αυτός πρώτος αγαπάει τον άνθρωπο και σέβεται τον Θεό. Ο δε Αληθινός Έλλην αγαπάει συνάμα το Έθνος του και αυτό σημαίνει πως είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής. Ο Έλλην Εθνικιστής είναι Ιδεολόγος και πιστεύει με πάθος στην εφαρμογή των ιδεών του στην πράξη.

 

Θέλουμε μια Ισχυρή Ελλάδα με εθνική συνοχή και κοινωνική δικαιοσύνη σε ένα Κράτος Εθνικό και Λαϊκό. Τούτο σημαίνει ότι η Αληθινή Ελλάς για εμάς τούς Αληθινούς Έλληνες Εθνικιστές ανήκει στους Πιστούς Έλληνες στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό, απόλυτα και ολοκληρωτικά. Η Αληθινή Ελλάς ανήκει στους Αληθινούς Έλληνες στην Πίστη, το Ελληνικό Αίμα και την Εθνική Συνείδηση, ομού και αδιαιρέτως.

 

Είναι απολύτως φυσιολογικό λοιπόν να τίθεται υπό διωγμό ο Ελληνικός Εθνικισμός ο οποίος πολλές φορές έχει τεθεί ακόμη και σε σκόπιμο διχασμό από το ψευτορωμέϊκο διά των Εφιαλτών του. Ο λόγος τού διωγμού τής ιδεολογίας μας είναι ότι οι πολιτικοί τής αστικής δημοκρατίας υπηρετούν την σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση η οποία θέλει την αλλοίωση τού εθνικού κράτους και την διάλυση των Εθνών υπό τα δεσμά τής παγκόσμιας τυραννικής διακυβέρνησης σε μια ασύνορη και πολυπολιτισμική ανθρωπότητα. Η Ελευθερία λοιπόν τού Ανθρώπου και τού Έθνους και φυσικά η ασφάλειά του είναι άγνωστο γράμμα για τον ελληνόφωνο πολιτικό νεοταξισμό.

 

Είδαμε και ακούσαμε προσφάτως τις πολιτικές αντιπαραθέσεις τής φιλελεύθερης κυβέρνησης και της αριστερής αντιπολίτευσης να κάνουν λόγο για το πρόσφατο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών. Με την διαφορά ότι στο συγκεκριμένο σκάνδαλο άπαντες παρακολουθούσαν άπαντες και τα δεδομένα κατέληγαν στους νεοταξίτες εντολείς τους. Ακούσαμε επιπλέον τούτες τις ημέρες τις εκδηλώσεις που διοργανώνονταν προς τιμήν παλαιών πολιτικών προσώπων στις οποίες το δημοκρατικό τόξο προσέρχεται σύσσωμο, αφού τα πλαστά κομματικά τους τείχη έχουν πέσει. Η παγκοσμιοποίηση άλλωστε θέλει μεγάλες οικουμενικές κυβερνήσεις.

 

Σε αυτές λοιπόν τις εκδηλώσεις ακούσαμε να γίνεται αναφορά σε επαίσχυντες συμφωνίες όπως αυτή τής Μαδρίτης επί κυβερνήσεως Σημίτη που αναγνωρίστηκαν στην περιλάλητη Ευρωπαϊκή Ένωση τα ζωτικά και δήθεν νόμιμα συμφέροντα τής Τουρκίας στο Αιγαίο. Ψευτοευρωπαίοι και ψευτορωμιοί μια αγκαλιά χωρίς ιδεολογικές διαφορές για μια Ελλάδα δίχως Έλληνες αφού πλέον μάς αντικαθιστούν με τούς λαθροεισβολείς. Και φυσικά αντιλαμβανόμαστε ευθέως για ποιον λόγο το Αίμα των Εθνομαρτύρων Ηρώων μας στα Ίμια, στην Κύπρο, στις προσωρινά αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες παλαιότερα και συνολικά προσβλήθηκε και θάφτηκε στη λησμονιά.

 

Ο Ελληνισμός σήμερα αργοπεθαίνει κάτω από την υπογεννητικότητα και την νεομετανάστευση των νέων Ελλήνων. Οι θάνατοι των Ελλήνων είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις, το ήθος τής Ελληνικής Οικογένειας πλήττεται από την προτυποποίηση τής ανηθικότητας και πολλά άξια ελληνόπουλα ψάχνουν εργασία στο εξωτερικό. Οι αρχηγοί τής κυβέρνησης και τής αντιπολίτευσης πρόσφατα και με αφορμή την αλλαγή ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ αντάλλαξαν απόψεις για την Ελληνική Ομογένεια. Δεν ειπώθηκε όμως τίποτα μήτε για την επιστροφή όσων Ελλήνων αναγκάστηκαν να φύγουν από την χώρα μήτε για την ενεργή συμμετοχή των ομογενών μας στην πολιτική, οικονομική και εθνική διαχείριση τής Πατρίδος μας μέσα από ένα ευρύ Πανελληνισμό Μητροπολιτικής Ελλάδος και Ομογένειας.

 

Η Ελληνική Ζωή είναι Ιερό Χρέος τού Αληθινού Έλληνα. Η εθνοφυλετική αλληλεγγύη και η διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής στους αιώνες είναι δεσμός πυγμής ακατάλυτος και η φάλαγγα τού Ελληνισμού είναι αδιαπέραστη από κάθε δυσκολία. Τα προβλήματα που βασανίζουν το άτομο και τις διάφορες κοινωνικές ομάδες τού Ελληνισμού για το Ζωντανό Έθνος και για εμάς τούς Αληθινούς Έλληνες Εθνικιστές λύνονται με την εθνική συλλογική δράση, με την υπερίσχυση τού εμείς έναντι τού εγώ.

 

Για εμάς τούς Έλληνες Εθνικιστές δεν υφίσταται η τεχνητή πάλη των τάξεων που επέβαλλαν οι πολιτικοί τού δημοκρατικού τόξου, δεξιοί, αριστεροί και κεντρώοι με τα παραρτήματα τους που τώρα πλέον τα ενώνουν για λόγους παγκοσμιοποίησης. Ενώνουν μεν τα κόμματα τους αλλά όχι τούς Έλληνες και διώκουν τον Ελληνικό Εθνικισμό διότι θέλουν μια Ελλάδα με λιγότερους και κατόπιν καθόλου Έλληνες. Τουναντίον, ο δικός μας Ενωμένος Ελληνισμός που θέλουμε εμείς οι Εθνικιστές, στηριγμένος στις Εθνικές Παραδόσεις, στην Ελληνική Οικογένεια, στην Εθνική Παραγωγή, στην Ελληνική Γνώση, στην Εθνική Ασφάλεια, στην Ισχύ τής Ελληνικής Φυλής θα λειτουργήσει ως Ανίκητο Εθνικό Σώμα.

 

Η Ελληνική Οικογένεια θα δώσει πολλά ελληνόπουλα και ζωή ατελείωτη στην Ελληνική Φυλή. Οι Έλληνες που εγκατέλειψαν την Πατρίδα λόγω φτώχειας θα επιστρέψουν. Η Ελληνική Γη θα γίνει σιτοβολώνας και Κάστρο απόρθητο τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Πάσα Ελληνική Γη και Ψυχή θα βρει την λευτεριά της αποτινάσσοντας προσωρινά δεσμά.

 

Σε αυτήν λοιπόν την Αληθινή Ελλάδα τα ελληνόπουλα έχουν μέσα στις φλέβες τους και την καρδιά τους πύρινο πόθο την αγάπη στην Ιερή Ελλάδα μας. Η Ελληνική Ζωή, ο Έλλην Άνθρωπος και οι αγώνες του τιμώνται και δικαιώνονται. Αυτήν την Αληθινή Ελλάδα θέλανε ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης, αυτή την Ελλάδα με την άσβεστη φλόγα τής Αγάπης θέλουμε άπαντες οι Αληθινοί Έλληνες και επομένως οπωσδήποτε Εθνικιστές. Και η Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού μας θα ανατείλει οπωσδήποτε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: