ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2009

ΑΘΗΝΑ 02-01-2009.

Ο απολογισμός της περασμένης χρονιάς δυστυχώς έκλεισε με μια υπεροχή των αρνητικών σημείων έναντι των θετικών. Οι αρνητικές εξελίξεις σχετίζονται τόσο με την καταπάτηση των δικαιωμάτων του ανθρώπου όσο και με την περιστολή σημαντικών εθνικών ελευθεριών, με κριτήρια μάλιστα εξόχως υποκειμενικά και μεροληπτικά. Τα δικαιώματα των πλειοψηφιών στην εθνική και θρησκευτική έκφραση αμφισβητούνται και εν πολλοίς καταπολεμούνται προκειμένου τάχα να προστατευτούν οι μειοψηφίες, που είτε κατασκευάζονται εκ του μηδενός είτε πολύ απλά δεν έχουν λόγο προστασίας, αφού δεν απειλούνται. Κατά αυτόν τον τρόπο η Δημοκρατία βάλλεται από τους «δημοκράτες» που αποδεικνύουν ότι οι ίδιοι την κρατούν αιχμάλωτη τής εξουσιαστικής τους ματαιοδοξίας. Διότι ασφαλώς δημοκρατία δεν είναι να αποκλείεις το βήμα λόγου και έκφρασης από τους πολλούς, επομένως τον λαό τον ίδιο, μην τυχόν δυσαρεστήσεις τους ελάχιστους, αλλά να πραγματώνεις το συλλογικό καλό με σεβασμό στην πλειοψηφούσα, άρα κρατούσα άποψη.

Την ίδια στιγμή το δικαίωμα του Εθνικού αυτοπροσδιορισμού και της αυτοδιάθεσης των λαών ακολουθεί ομοίως υποκειμενική κατεύθυνση, αφού αναγνωρίζεται στις περιπτώσεις που ευφάνταστοι φτιαχτοί λαοί εξυπηρετούν τον διαμελισμό επικίνδυνων για τον Νεοταξισμό Εθνών και απαγορεύεται για λαούς που έχουν απωλέσει την ελευθερία και την κρατική υπόσταση από συστημικούς τρομοκράτες, υπέρμαχους της Παγκοσμιοποίησης και διεκπεραιωτές μιας ελαστικής ανθρωπότητας επιδεκτικής των άνομων δεσμών τους. Ο σεβασμός της ανθρώπινης ζωής και η αξία της υπόκεινται σε μια ευτελή και αναξιοκρατική αξιολόγηση και η απονομή της δικαιοσύνης όταν αυτή αποστερείται πολλές φορές δεν έρχεται. Πατρίδες και ιστορικές αναφορές κατασκευάζονται για να στεγάσουν πλιατσικολόγους των Εθνών από εκείνους που τα εμπορεύονται για να τα εξουσιάζουν και οι δίκαιοι αγώνες των μαχόμενων Εθνών τσαλαπατώνται και αιμορραγούν.

Μπήκαμε σε μια νέα χρονιά με τις μεθοδευμένες αντιφατικότητες που έχει στρώσει στον δρόμο της ανθρωπότητας ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός να βρίσκονται μπροστά μας. Έτσι λοιπόν η κάθε είδους αναρχία και ανωμαλία αναγορεύεται σε διεκδίκηση και ομαλότητα, ενώ η παγκόσμια ειρήνη απειλείται από την έξαψη της κρατικής βίας που προέρχεται από την πλευρά των, σύμφωνα με κάποιες απόψεις, ισχυρών εταίρων του αμερικανικού παράγοντα. Πράγμα που μόνο κάποιος αφελής θα μπορούσε να αμφισβητήσει. Στην πρώτη περίπτωση όλοι ζήσαμε τα εκρηκτικά συμβάντα με το κάψιμο ελληνικών σημαιών και περιουσιών, αλλά και τις καταλήψεις πανεπιστημίων από εκπροσώπους της Άκρας Αριστεράς και του Νεοταξικού παρακράτους με την αγαστή συνεργασία λαθρομεταναστών. Η προστασία της Ελληνικής Σημαίας είναι ύψιστο καθήκον της Πολιτείας και η προσβολή της κακούργημα και εθνική προδοσία. Ο σεβασμός στα υπάρχοντα του πολίτη είναι θέμα ύψιστης τάξεως και τα Πανεπιστήμια χώροι Εθνικής Γνώσης και Διαμόρφωσης της Νεολαίας.

Παράλληλα κάποιοι υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά δήλωσή τους, εντός και εκτός Ελλάδος, έσπευσαν να κατηγορήσουν εκπροσώπους της Χριστιανικής Εκκλησίας επειδή θεωρούν εκτροπή σεξουαλικότητας και αντιπαραγωγική διαδικασία την ομοφυλοφιλία. Είδαμε ανοίκειες επιθέσεις σε βάρος του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ και του Πάπα της Ρώμης Βενέδικτου. Στον τελευταίο δεν χρωστάμε καλό λόγο για τα ανιστόρητα που προσφάτως «ευλόγησε» υπέρ των Σκοπίων. Πάντως η ομοφυλοφιλία σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με την ανθρώπινη φύση της συνυπάρξεως άνδρα και γυναίκας, συνιστά παράβαση των Θείων Εντολών για την αναπαραγωγή του ανθρωπίνου είδους και αποτελεί τροχοπέδη αυτής. Σε καμία περίπτωση συνεπώς δεν νοείται ομόφυλος γάμος. Και σίγουρα οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι υπό διωγμόν ούτε κινδυνεύουν από την αλήθεια ή κάπως αλλιώς. Στην Ελλάδα οι αλήθειες και οι άνθρωποι είναι απολύτως σεβαστές αξίες.

Τα περιστατικά που συνέβησαν στην Γάζα και εξακολουθούν σε βάρος του ηρωικού Παλαιστινιακού λαού και των Πατριωτών της Χαμάς με την καταστρατήγηση του δικαιώματος της αυτόνομης έκφρασης και ύπαρξης και με την διάπραξη του εγκλήματος του ολοκαυτώματος από το Κράτος και τον Στρατό του Ισραήλ ανησυχούν, θλίβουν και εξοργίζουν κάθε ελεύθερο και νοήμονα άνθρωπο. Τα ίδια συναισθήματα προκαλούν και σε κάθε αληθινά Ελεύθερο Έθνος. Οι σκηνές που διαδραματίζονται βγαλμένες από την Βίβλο και την Αποκάλυψη και οι δολοφονίες μικρών παιδιών της τραγικής Παλαιστίνης ματώνουν καρδιές και συνειδήσεις. Οι ολοκληρωτικές και νεοταξικές κυβερνήσεις των αιματηρών εξουσιών βλάπτουν σοβαρά τα Έθνη και την Δικαιοσύνη, όπως και την Ελευθερία. Αυτό ισχύει και για το Ισραήλ που πρέπει να άρει άμεσα την διαδικασία γενοκτονίας που διαπράττει εις βάρος της Παλαιστίνης που έχει πλήρη δικαίωμα να σχηματίσει εκ νέου και οριστικά το δικό της Κράτος με την πλήρη ενσωμάτωση των εδαφών της.

Είναι ανησυχητικό αλλά και ενδεικτικό ότι στις μέρες μας στερούνται του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης λαοί όπως οι Παλαιστίνιοι, οι Βορειοηπειρώτες, οι Κύπριοι και οι λοιποί Έλληνες που στενάζουν στις αλύτρωτες πατρίδες του Ελληνισμού πέραν από τα προσωρινά σύνορα της Μητέρας Ελλάδος. Καθόλου τυχαίο που όλοι αυτοί οι λαοί είναι παιδιά του Αιώνιου Ελληνισμού που μισεί θανάσιμα ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός. Του το ανταποδίδουμε. Η Ελλάς είναι ένα σπουδαίο Έθνος που ανήκει μόνον στους Έλληνες που γνωρίζουν να τιμούν την φυλετική τους προέλευση και καθαρότητα. Το Ελληνικό Έθνος θα αναγεννηθεί και θα κραταιωθεί στηριγμένο στις λαϊκές δυνάμεις που το εκφράζουν και έχουν ως σημείο αναφοράς το Παραγωγικό Δυναμικό της χώρας και την Εθνική Εργατική Τάξη από την κορυφή έως την βάση της κοινωνικής πυραμίδας δίχως την παραμικρή διάκριση πλην των εθνικώς απαραίτητων. Την Ελληνικότητα και την Πίστη στο Ελληνικό Έθνος. Αυτή την Ελλάδα θα πραγματώσει ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός με συμμάχους τον Έλληνα Εργάτη, Νεολαίο, Πολίτη, Στρατιώτη και Αστυνομικό Φρουρό της Εννόμου Τάξεως. Για μια Εθνικοκοινωνική Ελλάδα, δηλαδή μια Εθνικά Μεγάλη και Κοινωνικά Δίκαιη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: