ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΣΜΟΣ.

ΑΘΗΝΑ 20-1-2009.

Στον καιρό της απαξίωσης της ανθρώπινης ζωής, της συγκρούσεως διεθνών οικονομικών συμφερόντων και των συναφών διακρατικών αψιμαχιών η καθεστηκυία τάξη της Πατρίδος μας κάνει λόγο για την περίφημη θωρακισμένη εθνική μας κυριαρχία εν μέσω εσωτερικών αντεγκλήσεων και σκανδαλολογίας. Μια εθνική κυριαρχία που την θυμούνται μόνον όταν η χώρα τίθεται στο μάτι του κυκλώνα ή το πολύ όταν συζητούνται ζητήματα εξοπλισμών και συναφών διαπραγματεύσεων.

Κάπου εκεί ανάμεσα στο θέμα της Μονής Βατοπεδίου και στον δημοσκοπικό διαγωνισμό κυβερνητικών δεξιοτήτων τα εξουσιαστικά κόμματα της Νέας Τάξης, έχοντας αποτύχει να ανταποκριθούν στο αίτημα της ασφάλειας τού πολίτη, αποδεικνύονται ανίκανα και στην φύλαξη των συνόρων.

Τρία ολόκληρα χρόνια οι Τούρκοι θέτουν ζήτημα διεκδικήσεως του Αγαθονησίου και όμως η πλειοψηφία του ελληνικού λαού έμαθε για την τουρκική προκλητικότητα χάρη στις αντιδράσεις της γείτονος στην επίσκεψη του Προέδρου Παπούλια τα Θεοφάνεια. Αλλά η γύμνια της Πολιτείας καταδεικνύεται ακόμα δραματικότερα όταν τουρκική φρεγάτα κατόρθωσε να εισρεύσει στα ελληνικά ύδατα σε απόσταση αναπνοής από το Σούνιο και να πλεύσει ανάμεσα στην Σκύρο, το Κάβο Ντόρο, την Κέα και το Σούνιο! Οι Τούρκοι από τους κανόνες της περίφημης ασφαλούς διελεύσεως πέρασαν στην κατά μέτωπο αμφισβήτηση με μια ορθίως κοιμώμενη πολιτεία να είναι έτοιμη να καταρρεύσει.

Αλλά και στην επέτειο της δολοφονίας των τριών αξιωματικών μας στα Ίμια προβαίνουν σε επίσημη καταγγελία της Ελλάδος στους διεθνείς οργανισμούς για παραβίαση των «τουρκικών» υδάτων στα Ίμια! Το περιστατικό αναφέρεται σε παρεμπόδιση ελληνικών αλιευτικών από τουρκική φρεγάτα που αποσοβήθηκε από σκάφη του ελληνικού λιμενικού και οι Τούρκοι μετέφρασαν σε βάρος τους. Αλλά και η αποκάλυψη ότι οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις επιχειρούν να διακινήσουν οπλισμό, άλλοτε επιτυχημένα και άλλοτε όχι, με κατεύθυνση κοντινές μας οδούς σαν αυτή του Ισραήλ που επιδιώκει να εκμηδενίσει τις αντιδράσεις γειτονικών του λαών, είναι ενδεικτική κράτους αδύναμου που τελεί σε ιδιότυπη ομηρία.

Το ελληνικό αίμα που χύθηκε για την λευτεριά μας θα στέκει πάντοτε ανάμεσα στην Πατρίδα μας και τα τουρκικά ενεργούμενα του Διεθνιστικού Νεοταξισμού που μας διώκουν και πάλι πέρα από επικίνδυνες «φιλίες». Και φυσικά η μόνη βιώσιμη οδός είναι η εγκαθίδρυση ενός Εθνικού Κράτους που θα επιβάλλει τον ηγεμονικό του ρόλο και θα καθορίσει τις Εθνικές διεκδικήσεις του Ελληνικού Έθνους ως αιχμή του δόρατος για την προσέλκυση συμμαχιών και το άπλωμα του Ελληνισμού. Με την δύναμη και την ατσάλινη βούληση ενός υγιούς Έθνους, όπως προτάσσει ο ΛΑ. Ο. Σ και ο Αρχηγός μας Γ. Καρατζαφέρης.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: