ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΣΕ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ

ΑΘΗΝΑ 7-1-2009.


Τα δραματικά γεγονότα που βρίσκονται σε ταχεία εξέλιξη δεν μπορούν να αφήσουν αδιάφορη την Πατρίδα μας για πολλούς λόγους. Ο αναβρασμός που προκαλείται στην Λωρίδα της Γάζας με την παρανοϊκή εισβολή της τρομοκρατικής στρατιωτικής μηχανής του Ισραήλ σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού και το ολοκαύτωμα με τις μαζικές δολοφονίες αμάχων, κυρίως μικρών παιδιών, προκαλεί την εμπλοκή πολλών παραγόντων και χωρών.

Η ειλικρίνεια όμως είναι το μεγάλο ζητούμενο. Βλέπουμε τις επισκέψεις αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και τα γειτονικά της Γάζας Αραβικά Κράτη για την εξεύρεση λύσης μέσα από μια υποθετική εκεχειρία. Ακούμε παρατηρήσεις που μοιάζουν με μάλωμα μικρού παιδιού ή διάβημα του ελληνικού υπουργείου εξωτερικών της Ντόρας Μπακογιάννη με τον γνωστό έντονο χαρακτήρα του σαλονιού που προκαλεί θυμηδία. Αντικρίζουμε μια Ευρώπη που έχει πλήρως παραδοθεί στον υπερεθνικό εξουσιαστικό μηχανισμό του Διεθνιστικού Νεοταξισμού να κινείται στην σκιά των ΗΠΑ.

Παράλληλα η εμπλοκή της Τουρκίας στην διαδικασία αντιμετώπισης τής κρίσης και η παρουσία τού ρωσικού στόλου με την ορθή απόφαση τής άδειας τής Ελλάδος για την είσοδο και την διενέργεια αεροναυτικών γυμνασίων στο νοτιοανατολικό Αιγαίο καταδεικνύουν την ανάγκη της ενεργητικότερης συμμετοχής μας στις διπλωματικές κινήσεις και τα επιδιωκόμενα πολιτικά αποτελέσματα. Και τούτο διότι αφενός μεν έχουμε μείζονα γεωστρατηγικά συμφέροντα σε μια περιοχή που βρίσκεται πολύ κοντά μας και αφετέρου η υπερδραστηριοποίηση της Τουρκίας αφορά και εμάς, αφού παράλληλα το αδηφάγο τουρκικό βλέμμα έχει στραφεί και προς την Θράκη Μας.

Η Τουρκία δεν έχει παύσει ποτέ να ενδιαφέρεται για την άμεση ή έμμεση αρπαγή ελληνικών εδαφών. Και βέβαια δεν θα παύσει ποτέ, διότι γνωρίζει πολύ καλά να διεκδικεί και διαθέτει αποτελεσματική ηγεσία προς τούτο. Τουναντίον η Πατρίδα μας διαθέτει πολιτικούς πιστούς στα ξενόφερτα Νεοταξικά δόγματα περί μονομερών πλαστών συνεργασιών δίχως διεκδικήσεις και κυρίως ανέχεται την εκτροφή στον εθνικό μας κόρφο εσωτερικών ολετήρων.

Το ιερατείο της Νέας Τάξης Πραγμάτων θα έβλεπε με πολύ καλό μάτι την διαμόρφωση ενός νέου ελληνικού Κοσσυφοπεδίου στην περιοχή της Θράκης και μιας επόμενης Λωρίδας της Γάζας στην Κύπρο Μας. Ενδεχομένως με πολιτικά μέσα και υπόγειες διαδικασίες που θα δουλέψουν σε βάθος χρόνου προκειμένου να αναγορεύσουν μειονότητες και μειοψηφικές λογικές σε τεχνητές πλειονότητες και δοτές τάσεις αυτοδιάθεσης. Η Άγκυρα εργάζεται χρόνια επάνω στην ανατροπή πληθυσμιακών ισορροπιών, εκμεταλλευόμενη άριστα την στρεβλή χρήση του θρησκευτικού παράγοντα για την μετατροπή του σε τουρκικό.

Στα πλαίσια αυτά λοιπόν έχει προκληθεί έντονη συζήτηση και ανησυχία στην κοινωνία της Θράκης και τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης για τις ζυμώσεις που πραγματοποιούνται με την συμμετοχή τοπικών παραγόντων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να εκλέγονται αντί να διορίζονται οι μουφτήδες. Ως σημείο διαπραγμάτευσης από την ελληνική πλευρά προτείνεται η άρση των δικαστικών αρμοδιοτήτων των θρησκευτικών ταγών της μουσουλμανικής μειονότητας προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για τον αιρετό τρόπο αναδείξεώς τους.

Παράλληλα η Τουρκία με τις μειονοτικές οργανώσεις και τα σωματεία που έχει στηρίξει έχει καταφέρει να ανοίξει στους κόλπους της Θρακικής κοινωνίας το ζήτημα της δημιουργίας ελεγχόμενων εκπαιδευτηρίων ιδιωτικού χαρακτήρα, από παιδικούς σταθμούς μέχρι σχολεία μέσης εκπαίδευσης, αλλά ακόμη και πανεπιστήμιο. Ένα τέτοιο σωματείο είναι η Πολιτιστική Εκπαιδευτική Εταιρία Μειονότητας Δυτικής Θράκης με Πρόεδρο τον γνωστό πρώην βουλευτή Γκαλήπ Γκαλήπ που δηλώνει ευθαρσώς ότι επιθυμεί να αποδείξει ότι όλοι οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι τουρκογενείς κι όχι Έλληνες όπως υπαγορεύει η Συνθήκη της Λοζάνης και η ιστορική και εθνοφυλετική αλήθεια.

Στην Κύπρο ο Πρόεδρος Χριστόφιας μιλάει για έναν Ταλάτ που φαίνεται ότι έχει αλλάξει ρότα και ακολουθεί πιο σκληρή πολιτική στο Κυπριακό και λιγότερο δίκαιη. Την ίδια στιγμή ο ίδιος άνθρωπος λέει ότι δεν μπορεί κάποιος να στηριχθεί σε κατοχικά δεδομένα, αλλά κάνει λόγο για ισότιμο διάλογο. Κάτι που αποτελεί έμμεση, έστω και αθέλητη, άρση του κατοχικού χαρακτήρα από την στιγμή που δεν έχουν αρθεί τα τετελεσμένα μιας εισβολής και της παραγόμενης κατοχής. Ο κατακτητής εξισώνεται με τον κατακτημένο και λαμβάνει μερίδιο εξουσίας κόντρα σε κάθε έννοια Δικαίου, ενώ η μειοψηφία καταργεί την δημοκρατική αρχή της πλειοψηφίας με όχημα την ομοσπονδιακή κεντρική εξουσία που δεν θα έχει πάνδημη εξουσιοδότηση και θα προέρχεται από δύο χωριστά κράτη.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μετατρέψει την Κύπρο σε Μέση Ανατολή του Ελληνισμού. Κανείς δεν πρόκειται να μεταφέρει πρακτικές Κοσσυφοπεδίου στην Ελεύθερη Θράκη Μας. Η ρωσική παρουσία στα ελληνικά νερά μας δίνει την ευκαιρία να εξελίξουμε μια φιλία σε Συμμαχικό Ορθόδοξο Ελληνορωσικό Άξονα και να μετατρέψουμε την Θράκη και την Κύπρο σε απόρθητες Πύλες του Ελληνικού Έθνους με απαιτήσεις, διεκδικήσεις και δικαιώσεις. Με την αντικατάσταση του δειλού Κράτους από ένα Εθνικό και Κοινωνικό Καθεστώς που δεν θα ανέχεται την ύπαρξη ενός νεοταξικού τρομοκρατικού παρακράτους να στοχοποιεί τους αστυνομικούς φρουρούς του Έθνους και δεν θα χαρίζει τους μουσουλμάνους Έλληνες, αλλά θα ξεριζώσει τους Εφιάλτες και θα σκεπάσει υπό την προστασία του όλα τα παιδιά του Ελληνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: