ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΛΥΤΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ

ΑΘΗΝΑ 19-1-2009.
Ο πρώτος μήνας εκάστης χρονιάς θα έπρεπε να αποτελεί την καταγραφή και την απαρχή υλοποίησης των νέων στόχων για την βελτίωση του παρεμβατικού ρόλου του Εθνικού Κράτους μας και το πλάτεμα της καλύψεως αναγκών του πολύπαθου πλην αγωνιζόμενου ελληνικού λαού. Δυστυχώς κάθε φορά το Κράτος, συρόμενο από αδιάφορους ηγετίσκους σε λαθραίες επιλογές και άστοχους πολιτικούς δρόμους, πολλαπλασιάζει τις εκκρεμότητες των προηγουμένων χρόνων, πληθαίνει τις χαρακιές στο Σώμα του Ελληνικού Έθνους και αποθρασύνει τους εχθρούς του για νέα χτυπήματα.

Έτσι λοιπόν κάθε Γενάρη κάποιοι άνθρωποι που είναι αντισυμβατικοί και λοιδορούν ανοιχτά τον γυάλινο γίγαντα που κάποιοι άλλοι αποκαλούν πανίσχυρο Σύστημα Παγκόσμιας Εξουσίας και παραμένουν πιστοί στον αγώνα για το ξάναμμα της φλόγας ενός Νέου Ισχυρού Ελληνισμού προστρέχουν στον απαραίτητο φόρο τιμής στους Ένδοξους Έλληνες και τους παλαιούς αγώνες, αποτιμούν καταστάσεις και θέτουν προτεραιότητες.

Τρεις πολύ σημαντικές μνήμες έρχονται μπροστά μας να μας δώσουν ώθηση για τους νέους αγώνες και να μας ζητήσουν την δικαίωση των πόθων και την μετουσίωση σε δράση των ιερών μας παρακαταθηκών. Με βάση τον αμείλικτο ιστορικό χρόνο έχουμε την συμπλήρωση των πενήντα εννιά χρόνων από την διενέργεια του εθνεργετήριου δημοψηφίσματος του Κυπριακού Ελληνισμού για την ένωση της Κύπρου με την Μητέρα Ελλάδα, την συμπλήρωση δεκατριών χρόνων από την βραδιά που οι Τούρκοι δολοφόνησαν τρεις ηρωικούς Έλληνες Αξιωματικούς στα Ίμια και οι «ημέτεροι» ενδοτικοί γκριζοποίησαν το Αιγαίο Μας και ένας χρόνος από την εκδημεία του Εθνάρχη Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου.

Είδαμε προσφάτως τον Αμερικανό υφυπουργό εξωτερικών για ευρωπαϊκές και ευρωασιατικές υποθέσεις Μπράϊζα μετά από συνάντησή του με τον τουρκοκύπριο ηγέτη Ταλάτ να αναφέρεται στην θετική προσπάθεια εξεύρεσης συμβιβασμού, στην αμερικάνικη στόχευση περί διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας, στην ενδεχόμενη πιο ορατή εκπροσώπηση των ΗΠΑ στις συνομιλίες. Προηγουμένως είχε συναντηθεί με τον σύμβουλο του Ταλάτ Οζντίλ Ναμί, προφανώς για να του διαβιβάσει τις επίσημες οδηγίες και συμβουλές επιδιώξεων για λογαριασμό του Διεθνιστικού Νεοταξισμού.

Όμως τον Γενάρη του 1950 ο Κυπριακός Ελληνισμός με πάνδημη συμμετοχή στο δημοψήφισμα εκείνης της χρονιάς είχε θέσει ορθά και απερίφραστα το ζήτημα της εθνικής λύτρωσης και αποκατάστασης της Κύπρου. Αξιούμεν την Ένωσιν της Κύπρου με την Ελλάδα. Αυτή η ιστορική φράση ως βαριά εθνική κληρονομιά τέθηκε ως μέγα ζητούμενο και μόνη οδός ιστορικής δικαιώσεως και επιλύσεως με την επιλογή του 97,8 % των πολιτών της Κύπρου να επικροτεί την στάση πατριωτισμού και ευθύνης. Ένα θεαματικά μεγάλο ποσοστό που συμπεριλάμβανε μεγάλο τμήμα των Τουρκοκυπρίων που έβλεπε και αναγνώριζε στην Ελλάδα την πραγματική του Πατρίδα. Πολίτες που είχαν υιοθετήσει παλαιότερα το μουσουλμανικό θρήσκευμα για λόγους επιβίωσης από τις τουρκικές θηριωδίες. Τότε το απελευθερωτικό αίτημα μπόλιασε τις καρδιές των Κυπρίων με αγωνιστικότητα αξιοθαύμαστη και οδήγησε στον θυσιαστικό ξεσηκωμό της ΕΟΚΑ του Γρίβα και του Αυξεντίου. Η ανεξαρτησία της Κύπρου πρέπει να ακολουθηθεί από την αυτοδιάθεση και την Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα ως λογική συνέχεια με εθνική συνέπεια κι όχι από το κομμάτιασμα του νησιού.

Υπάρχει όμως και μια ακόμη ελληνική γη που οι σεσημασμένοι δούλοι του Νεοταξισμού έχουν εγκαταλείψει σε ξένες ανθελληνικές αγκάλες, την πανώρια δούλη κόρη της Β. Ηπείρου. Τον φετινό Γενάρη επέλεξαν σύσσωμοι οι καθεστωτικοί πολιτικάντηδες, συμπολιτευόμενοι και αντιπολιτευόμενοι, προκειμένου να προσδώσουν στα αλβανικά δεσμά επίσημο ευρωπαϊκό χαρακτήρα προκειμένου να απεμπολήσουν ουσιαστικά τις πραγματικές υποχρεώσεις της Πατρίδος απέναντι στην Β. Ήπειρο και τα πονεμένα αλλά αντιστεκόμενα αδέλφια μας. Την ώρα που το αλβανικό κράτος επιχειρεί να αρπάξει τις περιουσίες των βορειοηπειρωτών και να τις δώσει σε πολυεθνικές εταιρίες, το Ελληνικό Κοινοβούλιο ψήφισε νομοσχέδιο του Υπουργείου Εξωτερικών υπέρ της συνδέσεως της Αλβανίας με την ΕΕ. Κι όμως εμείς διεκδικούμε την ελληνικότητα της Β. Ηπείρου, ξεσχίζοντας μειοδοτικά παλιόχαρτα.

Δεν ξεχνούμε όμως και την θυσία των Βλαχάκου, Γιαλοψού και Καραθανάση που το ντόπιο εξουσιαστικό ιερατείο του επάρατου Νεοταξισμού θυσίασε προκειμένου να εισάγει την τακτική της γκρίζας ζώνης και της αναδιανομής του Αιγαίου με τον ουσιαστικό στόχο του ξεπουλήματος και της εγκληματικής συγκυριαρχίας με τον απόβλητο τουρκικό λύκο της μογγολικής στέπας. Και επιθυμούμε να ξεπλύνουμε την ντροπή που κάποιοι μας υπέβαλλαν όταν μας ανάγκασαν να τραπούμε σε άτακτη υποχώρηση χωρίς να ρίξουμε μισή σφαίρα. Θα εξακολουθήσουμε να τιμούμε τους μεγάλους νεκρούς μας.

Θα τηρούμε πάντα ως φάρο εθνικού φωτός τον αξεπέραστο Εθνάρχη Χριστόδουλο που μας έμαθε να αγαπούμε ταυτόχρονα Χριστό και Ελλάδα, να τιμούμε τις σεπτές μας παρακαταθήκες και να κρατούμε σαν πολύτιμο φυλακτό στην καρδιά μας τις αλησμόνητες πατρίδες. Μας δίδαξε να κρατούμε σταθερά στα χέρια μας την ελληνική ταυτότητα χρέους και τιμής και να παραμείνουμε προσηλωμένοι στην θυσιαστική οδό της Αλήθειας. Και φυσικά μας υπενθύμισε και μας κατέδειξε ότι ο Χριστιανισμός και ο Πατριωτισμός, η Ορθοδοξία και ο Εθνικισμός δεν είναι ξένα σώματα, αλλά φορείς αγάπης. Αγάπης προς τα δύο πανίερα προσκυνήματα, τον Θεό και την Πατρίδα.

Με τους ήρωες του Έθνους καθοδηγητές και τον λαό στο πλευρό ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός θα δώσει νικηφόρα την τελική αναμέτρηση για την ελευθερία και την κατίσχυση της Μεγάλος Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: