ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΛΑΘΡΑΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

ΑΘΗΝΑ 7-8-2009.

Η κυβερνητική απραξία και η συνολική απουσία των δυνάμεων της Καθεστηκυίας Τάξεως καταδεικνύεται από τις αποστάσεις που τηρούνται από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Προβλήματα που δηλώνουν την παρουσία τους στην ζωή τού ελληνικού λαού ακατάπαυτα. Παράλληλα η κοινωνική ταυτότητα και συνοχή δεν δυναμιτίζεται μονάχα από την εισβολή των ξένων παρουσιών και νοοτροπιών, αλλά και από τους ντόπιους υποστηριχτές τους.

Στην πορεία της δήθεν εθνοσωτήριας επελάσεώς τους οι δοτοί εξουσιαστές ξεχνούν να προσμετρήσουν το ζωντανότερο και ενεργότερο κομμάτι του Ελληνισμού που απεικονίζεται από την ευρεία έννοια του Έθνους. Η Ελλάς δεν περιορίζεται από τα στενά όρια του Κράτους που μπορεί να περιλαμβάνει, μέσα από τις δυσώδεις πολυπολιτισμικές μεθοδεύσεις, τα στίφη των παράνομα μετακινούμενων ξένων πληθυσμών, αλλά εκτείνεται και οφείλει να βρίσκεται αποκλειστικά στο πλευρό κάθε Έλληνα, όπου κι αν αυτός βρίσκεται. Και βέβαια ο λόγος πρέπει να συνοδεύεται από την συνέπεια πολιτικού έργου.

Είναι σαφές ότι η πολιτική διεργασία σήμερα έχει εξελιχθεί, εν πολλοίς, σε άσκηση ιδιοτελών συμφερόντων και εξυπηρέτηση εντολών που παρέχονται από ένα ανθελληνικό Παγκόσμιο Σύστημα Εξουσίας. Επιλογές που, είτε διά της εθνοφυλετικής νοθεύσεως είτε διά της διαστρεβλώσεως των ιστορικών μας αναφορών, θέτουν την κοινωνική ειρήνη, την εργασιακή επάρκεια, την ασφάλεια τού ελληνικού λαού και την συνοχή τού Έθνους σε κίνδυνο.

Τα πρόσφατα επεισόδια στην Χίο κατά την απομάκρυνση λαθρομεταναστών από το νησί για την μεταγωγή τους σε άλλο προορισμό, και συγκεκριμένα τη Θεσσαλονίκη, με τις στρατευμένες αντιδράσεις συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ υπέρ της αποτροπής επιβολής της νομιμότητας, καταδεικνύουν την σαφή επιστροφή του ΚΚΕ σε παλιές και ολέθριες για τον Ελληνισμό συνταγές. Το ΚΚΕ αναλώνεται στην διεθνοποίηση του Εργατικού Ζητήματος σε βάρος της Εθνικής Εργατικής Τάξης, με την υπεράσπιση της παραμονής των λαθρομεταναστών και την ανάδειξη της συνθηματολογίας τού τύπου «κάτω τα χέρια από τους μετανάστες» και «Έλληνες και ξένοι εργάτες ενωμένοι».

Οι ινστρούχτορες τού ΚΚΕ ξεχνάνε επιλεκτικά την χρησιμοποίηση των λαθρομεταναστών από τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό και τους ντόπιους εργολάβους αντιστοίχως ως μηχανισμούς τεχνητών εθνικών μειονοτήτων και συμπιέσεως των εργατικών αμοιβών με αρνητικό πρόσημο. Σε ό,τι αφορά τον δήθεν μικρό αριθμό των ξένων που βρίσκονται στην χώρα μας, πρέπει να θυμίσουμε και να αναφέρουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι για την αντιμετώπιση της νέας επιδημικής γρίπης έχει γνωστοποιηθεί η παραγγελία 2000000 εμβολίων για τους αλλοδαπούς. Ακόμη κι αν εμβολιαστούν όλοι οι κάτοικοι της χώρας, αυτό σημαίνει ότι οι λαθρομετανάστες φαίνεται να ξεπερνούν τον αριθμό των 2000000 ανθρώπων. Αλλά και οι συλλήψεις και οι προσαγωγές των παρανόμων μεταναστών που έγιναν σε κτήρια του κέντρου των Αθηνών, αποκάλυψαν την ύπαρξη στιλέτων, ναρκωτικών συσκευασμένων προς πώληση μέχρι και υλικού κατασκευής πλαστών διαβατηρίων. Ένας μάλιστα συλληφθής αλλοδαπός επιτέθηκε σε αστυνομικό με στιλέτο.

Όταν η κοινωνική ταυτότητα του λαού μας πλήττεται τόσο βάναυσα, τότε πρέπει όλοι να συμφωνήσουμε ότι ο Ελληνικός Πολιτισμός, η διαχρονικότητά του και η συνεκτική του επίδραση σ’ όλες τις εποχές και κάτω από οποιεσδήποτε πολιτικές συνθήκες και θρησκευτικές αναφορές πρέπει να προστατευθεί και να επεκταθεί. Είναι μάλιστα εθνική ανάγκη να δημιουργήσουμε τα δεδομένα ενός Νέου Ελληνικού Πολιτισμού. Τουναντίον, θλίψη προκάλεσε η αντιπαράθεση ανάμεσα στην Ελληνική Πολιτεία και τον διεθνώς καταξιωμένο Έλληνα σκηνοθέτη Γαβρά, με αφορμή το φιλμάκι που έχει δημιουργήσει για το Νέο Μουσείο Ακροπόλεως που περιλαμβάνει μια σκηνή με Ορθόδοξους ιερείς να καταστρέφουν δήθεν τα γλυπτά του Παρθενώνα, έχοντας αναρριχηθεί επί τού αετώματος. Θα ήταν χρήσιμο να ερευνηθεί πόσο Έλληνες ήταν αυτοί οι Νεοταξίτες γυρολόγοι του καιρού εκείνου που πράξανε τις φθορές. Και φυσικά ας παραμεριστούν οι φανατισμοί και να προκριθούν η ενότητα και η σύμπνοια του Ελληνισμού.

Η Εθνική Κοινωνική Παράταξη στον δρόμο της εθελούσιας και θυσιαστικής προσφοράς για την Αναγέννηση και την Ισχυροποίηση του Ελληνισμού θυμάται το Καθεστώς της 4ης Αυγούστου και του Εθνικού Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά ως φωτεινό παράδειγμα και ορόσημο για την δημιουργία μιας Νέας Ελλάδος. Στεκόμαστε ευλαβείς προσκυνητές σε μια κορυφαία στιγμή της πολιτικής μας ιστορίας που επιτεύχθηκαν η εθνική συνεννόηση, η ανάταση των λαϊκών στρωμάτων, η απόδοση από το Εθνικό Κράτος πληθώρας εργασιακών και κοινωνικών παροχών, η πάγια ισχυροποίηση των Εθνικών διεκδικήσεων και η ενδυνάμωση του Εθνικού μας Στρατού. Δημιουργήθηκε μια Νέα Ελλάδα με σύγχρονη παρουσία στα πολιτισμικά δρώμενα. Μια Πατρίδα που κατανίκησε στα πεδία των μαχών την τότε Νέα Τάξη Πραγμάτων. Για να ηττηθεί από την άλλη της έκφανση, την νικήτρια, εκλιπόντος του Ι. Μεταξά.

Η λύση βρίσκεται στην σύγχρονη θεώρηση της Ελλάδος του Ι. Μεταξά. Είναι η απόδοση κοινωνικού έργου και εργασιακής προσφοράς στο σύνολο του ελληνικού λαού και η δημιουργία μιας Εθνικής Λαϊκής Πολιτείας που θα παρέχει Εθνική Στέγη για κάθε Έλληνα όπου γης. Και είναι η δημιουργία ενός Νέου Ελληνικού Πολιτισμού με καλαίσθητα δημιουργήματα και επιστημονικά επιτεύγματα που θα σέβεται το παρελθόν και θα χτίζει το λαμπρό μέλλον του Νέου Ελληνισμού. Αυτή είναι η Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/









Δεν υπάρχουν σχόλια: