ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ

ΑΘΗΝΑ 25-8-2009.

Η πολιτική κατάσταση της χώρας παρουσιάζει την τέλεια εικόνα διάλυσης σε μια Πολιτεία που λαμπαδιάζει κυριολεκτικά και μεταφορικά από όλες τις πλευρές. Τα τείχη τού κράτους έχουν σωριαστεί σε νοητά ερείπια την στιγμή που κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν με ανόητη αφέλεια ότι η τύχη του ελληνικού λαού βρίσκεται προστατευτικά αναπαυμένη σε σίγουρα χέρια.

Κάποια περιστατικά διέρρευσαν με τρόπο και περιορισμένο χρόνο δημοσιογραφικής ζωής, μην τυχόν και ληφθούν άμεσα ανά χείρας οι πέτρες τού αναθέματος. Κάποια άλλα περιστατικά δόθηκαν στην επικαιρότητα με εκκωφαντικό τρόπο και βίαιη ένταση, ξεγυμνώνοντας το ανύπαρκτο ένδυμα ασφάλειας.

ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η αληθινή ζωή που επιφυλάσσεται στον Έλληνα είναι ύποπτα τραγική. Απεικονίζεται στο κέντρο των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης όταν λαθρομετανάστες, δύο Πακιστανοί και δύο Γεωργιανοί αντίστοιχα σφάζονται και εκτελούνται εν ψυχρώ μπροστά στα έκπληκτα και έντρομα μάτια των περαστικών. Η παραπληροφόρηση επιστρατεύεται σε άλλη περίπτωση όταν μας αποκρύπτεται ότι το 6,3% φτάνει το ποσοστό της ανεργίας σε άτομα με αλλοδαπή ιθαγένεια με τα μη ενεργά άτομα αυτής της κατηγορίας και τους συγγενείς τους να φτάνουν τα 148323. Επιπλέον το 46,6% σχεδιάζει να μείνει μόνιμα και το 2,9% δεν έχει άδεια. Δείγμα κλασσικό ανυπαρξίας μεταναστευτικής πολιτικής και ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης.

ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ
Άλλο ένα δείγμα ανοχύρωτης πολιτείας αποτελεί η εύρεση τού πτώματος νεαρού μόνιμου υπάλληλου εντός του εργαστηρίου βιολογίας της Πανεπιστημιούπολης του Ζωγράφου. Οι φύλακες ειδοποίησαν την αστυνομία, το ΕΚΑΒ και τον Πρύτανη. Το ασθενοφόρο ήρθε μετά από 45 λεπτά και διαπίστωσε τον θάνατο του νεαρού άνδρα, η αστυνομία έμεινε διακριτικά απούσα και το πτώμα παρέλαβε ο ιδιοκτήτης γραφείου κηδειών μετά από άδεια της συζύγου. Και όλα αυτά για τον φόβο του πανεπιστημιακού ασύλου. Κι αν τυχόν η ιατροδικαστική έρευνα δείξει την ύπαρξη εγκλήματος, ποιος θα αναλάβει την ευθύνη τυχούσας φθοράς στοιχείων;

ΠΥΡΙΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ
Όμως η παράνοια που πλήττει την Ελληνική Πολιτεία συμπληρώνεται με την δολιοφθορά που αντιπροσωπεύει ο πύρινος εφιάλτης, ο οποίος σάρωσε την βορειοανατολική Αττική απέναντι σ’ ένα Κράτος που συλλαμβάνεται για μια ακόμη φορά απροετοίμαστο. Με μόνους συνεπείς και προετοιμασμένους από καιρό τους Πιστούς Φρουρούς του Ελληνικού Έθνους. Την Πυροσβεστική, τον Στρατό και τον ελληνικό λαό. Με τους χάρτινους ηγήτορες της Καθεστηκυίας Τάξεως, κυβέρνηση, αντιπολίτευση και αριστεροί συνοδοιπόροι, να ηττώνται κατά κράτος από τους λυμεώνες που μισούν τον Ελληνισμό και οι οποίοι καταστρέφουν με σχέδιο την Πατρίδα μας. Να θυμίσουμε ότι πριν την βορειοανατολική Αττική είχε προκληθεί πυρκαγιά στην Δυτική Αττική, ενώ σχεδόν παράλληλα επλήγησαν η Βοιωτία και η Εύβοια. Σε μια πιθανότατη κίνηση αντιπερισπασμού. Επιπλέον ο Στρατός μας απομάκρυνε από τα πύρινα μέτωπα έγκαιρα και σωστά τους αντιαεροπορικούς πυραύλους των Αθηνών. Κι όλα αυτά σε μια περίοδο που οι μεγάλοι «σύμμαχοι», οι αφέντες του Διεθνιστικού Νεοταξισμού και οι φτωχοδιάβολοι της ευρύτερης περιοχής πλήττουν με λόγια και χάρτες την εθνική μας κυριαρχία και τα εθνικά μας δίκαια. Τώρα ακριβώς καίγονται ιστορικές περιοχές που αποτελούν τις εξόδους διαφυγής και τους πνεύμονες, άρα και την φυσική άμυνα της Πρωτεύουσας του Ελληνικού Κράτους απέναντι στα στοιχεία της φύσεως.

Δεν υπάρχει καμία διάκριση ανάμεσα στους εχθρούς της φύσης και τους εχθρούς του λαού. Η πυρκαγιά είναι δολοφονικό όπλο στα χέρια και των δυο, η δε εσχάτη των ποινών, αυτή τούτη η θανατική ποινή, είναι άξια για όσους δολοφονούν το μέλλον της Πατρίδας μας. Οι δε Ηγήτορες της Ελλάδος οφείλουν να διαφυλάττουν το αγαθό της ζωής, να διδάσκουν αυταπάρνηση υπέρ του Ελληνικού Έθνους και να σμιλεύουν μια σχέση ύψιστης στοργής και πίστης του πολίτη με την Γη των Προγόνων του. Αυτή είναι μια άξια Εθνική και Λαϊκή Πολιτεία σύμφωνα με τον ΛΑ. Ο. Σ και τον Πρόεδρο Γ. Καρατζαφέρη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: