ΝΑΤΟ, ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ
Δεν πρόκειται να καταργήσουν την δομική ύπαρξη του Εθνικού Κράτους. Ασφαλώς θα μεταβάλλουν τα γεωγραφικά δεδομένα με τον σχηματισμό ή την διάλυση κάποιων κρατών, ανάλογα με την ανάθεση ή την ολοκλήρωση κάποιας αποστολής. Άλλωστε, σύμφωνα με μια γνωστή τακτική, ο συνεργάτης του κατακτητή είναι χρήσιμος και διατηρείται μόνο για όσο διάστημα παρέχει εκδούλευση. Στόχος λοιπόν του Διεθνιστικού Νεοταξισμού είναι η παραμονή των δουλικών Εθνών και η περιθωριοποίηση των αντίστοιχων Ελευθέρων.
Η επαλήθευση της κεντρικής πολιτικής επιλογής συναντάται ακόμα και στην περίπτωση της αλλαγής διοικήσεως του στρατιωτικού σκέλους της Υπερεθνικής Παγκόσμιας Εξουσίας, του γνωστού μας ΝΑΤΟ. Ένας οργανισμός που δεν έχει διαλυθεί, γιατί απλά αποτελεί το δεσμωτήριο των Εθνών. Ο νέος ΓΓ του ΝΑΤΟ, ο Δανός πρώην Πρωθυπουργός Ράσμουσεν, γνωστός για την σφοδρή αντιπαράθεσή του με τον μουσουλμανικό κόσμο που παραλίγο να του στερήσει την σημερινή θέση του, εξαναγκάσθηκε να αλλάξει προτεραιότητες και να υιοθετήσει κάποιες γραμμές που δεν εξυπηρετούν τις ορθές ελληνικές θέσεις.
Η επιτάχυνση της εισόδου των βαλκανικών χωρών στο ΝΑΤΟ βάσει των περίφημων κριτηρίων και η ρύθμιση των σχέσεων Τουρκίας και Κύπρου ως παράγοντα βελτιώσεως των σχέσεων ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκής Ενώσεως, χωρίς να λογαριάζονται οι κίνδυνοι και τα συμφέροντα της Ελλάδος, περιορίζουν τις επιλογές μας. Η υποτιθέμενη υποχρέωση κοινά αποδεκτής λύσης στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, όταν σε πλείστες απλές έγγραφες διατυπώσεις ο προσδιορισμός Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία διαχωρίζεται από τον όρο ‘Μακεδονία’, δεν δείχνει να προβληματίζει την ΕΕ, ενώ σαφώς προϋποθέτει την μη διαπραγμάτευση από μέρους μας της Εθνικής Ιστορίας μας. Εθνική αντίσταση από την Καθεστηκυία Τάξη δεν υφίσταται και οι διαπραγματεύσεις ακόμα και στο επίπεδο της Σκοπιανής γλώσσας αδυνατίζουν την θέση μας. Η δε αιτίαση του αποκλεισμού της Κύπρου από τα δρώμενα του ΝΑΤΟ λόγω της τουρκικής αρνήσεως, επειδή η Κύπρος ανήκει στην ΕΕ κι όχι στο ΝΑΤΟ, δεν μπορεί να εμφανίζεται ως ανάχωμα ανάμεσα στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ και μοχλός πίεσης για μια ολέθρια επίλυση μιας επιβαλλόμενης ελληνοτουρκικής συνδιοίκησης στην Κύπρο Μας.
Το ίδιο το ΝΑΤΟ δεν είναι σε θέση να υπαγορέψει από μόνο του καμία απολύτως πολιτική γραμμή. Ο ΓΓ του ΝΑΤΟ Ράσμουσεν αναλαμβάνει ο ίδιος να χτίσει γέφυρες με τις μουσουλμανικές χώρες, προφανώς για να τεθούν υπό Νεοταξικό έλεγχο. Αλλά και στο ζήτημα του Καυκάσου, το ΝΑΤΟ επικρίνει το ρωσικό παρελθόν, προσπαθώντας παράλληλα να εξευμενίσει την Ρωσία υπό την επίφαση των κοινών συμφερόντων στο ζήτημα της ασφάλειας. Την ίδια στιγμή εντείνονται εκ νέου οι σχέσεις Ρωσίας και Γεωργίας με απειλές και εχθροπραξίες και διακύβευμα φυσικά τον έλεγχο των ρωσόφωνων σε Νότια Οσετία και Αμπχαζία. Τα πάντα ωστόσο διακινούνται και εκπορεύονται από τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό, τον άπατρι σατανά της ανθρωπότητας και όλες οι μεθοδεύσεις έχουν στόχο τον έλεγχο της Παγκόσμιας Οικονομίας και Εξουσίας. Αν μάλιστα ισχύουν αυτά που λέγονται από έγκριτες διεθνείς γραφίδες για τις προθέσεις του Παγκόσμιου Συστήματος Διακυβέρνησης περί μειώσεως του πληθυσμού της ανθρωπότητας και διαλύσεως του οικονομικού συστήματος, τότε οι μεσαίες και οι χαμηλές λαϊκές διαστρωματώσεις, και επομένως τα Ελεύθερα Έθνη διατρέχουν άμεσο κίνδυνο.
Στην Πατρίδα μας η έλλειψη εθνικής βουλήσεως και αυτόφωτης πολιτικής πρωτοβουλίας από τους πολιτικούς ταγούς δυσκολεύουν τα πράγματα δραματικά. Αυτό που υφίσταται ξεκάθαρα είναι η εξυπηρέτηση του διεθνούς παράγοντα και η υλοποίηση ξένων εντολών. Οι τελευταίες κρίσεις στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων υπερβαίνουν κάθε έννοια εξωθεσμικής παρεμβάσεως, εκθέτουν σε κίνδυνο την αποτελεσματική άμυνα της χώρας και καταργούν ουσιαστικά την εθνική μας κυριαρχία. Η υπερίσχυση του υπουργείου εξωτερικών έναντι του Άμυνας, η διενέργεια πολιτικών αποφάσεων μέσω των διακινούμενων δημοσιευμάτων και διαρροών και η υπερίσχυση των αμερικανικών και τουρκικών θελημάτων, σφραγίζουν την γύμνια της Καθεστηκυίας Τάξεως.
Απαιτείται η άμεση αλλαγή πλεύσης με την αλλαγή της καθεστωτικής νοοτροπίας. Απαιτείται η ανατροπή του πολιτικού συστήματος από μια Ελληνική Τάξη Πραγμάτων στο πολιτικό σκηνικό μας. Μ’ ένα ρηξικέλευθο πολιτικό λόγο και μια συνεπή επαναστατική πολιτική πράξη. Να διεκδικήσουμε τα δίκαια του λαού μας σε εθνικό και κοινωνικό επίπεδο. Να διοικούμαστε από Έλληνες στην καρδιά και την ψυχή, εκφράζοντας τις ανάγκες του λαού και τα συμφέροντα του Έθνους με Εθνικοκοινωνική λογική και αντίληψη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου