ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΦΟΒΟΥ

ΑΘΗΝΑ 6-10-2010 .

Κάποτε, όχι πολύ παλιά από τούτες τις στιγμές της οδύνης, πιστεύαμε ότι ελέγχαμε τις τύχες τις δικές μας και της Πατρίδας επιλέγοντας τους πολιτικούς και τις ιδέες της αρεσκείας μας. Πιστεύαμε ακόμη ότι οι επιλογές μας αυτές αφορούσαν Έλληνες στο Αίμα και την καρδιά. Και ακόμα ότι το κέντρο της πολιτικής μας ζωής και των αντίστοιχων αποφάσεων βρισκόταν εδώ και η Καθεστηκυία Τάξη φρόντιζε για τα συμφέροντα του Έθνους και του λαού. Και ακόμα πιστεύαμε ότι αρκούσε μια δυσάρεστη συγκυρία για να ανατρέψει την πρόοδο της χώρας και την ευημερία του «κυρίαρχου» λαού. Κάποιοι μάλιστα εξουσιαστές, δεινοί λαοπλάνοι, πείσανε τον Έλληνα ότι το ένδοξο παρελθόν του έφυγε ανεπιστρεπτί και ότι πρέπει να ζήσουμε σαν φτωχοί και φρόνιμοι πολίτες.

Αυτό είναι το παραμύθι των πολιτικάντηδων που δεν θα είχε νόημα δίχως δράκο και μάγους. Δίπλα λοιπόν στην ορχήστρα του κακού έχουμε τους προπαγανδιστικούς μάγους των Μέσων Μαζικού Ευνουχισμού και επάνω από τα βιολιά της τοπικής εξουσίας έχουμε τον δράκο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ένας δράκος που μας υποδεικνύει μέσω των μάγων του ποιους ταγούς θα επιλέξουμε από τον σωρό που μας υποβάλλει, αποκλείοντας «δημοκρατικά» τους άξιους Πατριώτες. Μετά διαπιστώνουμε έκθαμβοι ότι οι εκλεκτοί της πολιτικής μας καρδιάς, αυτούς που μας δίνουν στο μαγικό ψηφοδέλτιο, διαθέτουν πρώτη θέση πίστα ανάμεσά τους ανθρώπους που έχουν ελληνική γλώσσα με ξένη καρδιά. Κάποιοι και ξένο Αίμα. Μετά διαπιστώσαμε ότι ο λαός μας δεν είναι διόλου κυρίαρχος, ότι η μικρή χώρα που μας προβάλλανε είναι αυτό που απέμεινε από την πώληση των παιδιών της στα σκλαβοπάζαρα της οικουμένης που υπηρετούν οι ταγοί «μας». Και τέλος ότι όσα παθαίνουμε συμβαίνουν με πλήρη συνείδηση και πρόγραμμα και σε βάρος όλων των δήθεν ελεύθερων λαών σαν τον Ελληνικό.

Όμως κάποια στιγμή οι σκλάβοι ξυπνάνε. Τα λάβαρα των Εθνών ξεδιπλώνονται και η φωνή της Φυλής, οι λαοί οι ίδιοι, στο πλευρό των Ιδεολόγων εγείρονται ενάντια στους εμπόρους των ιδεών και των πατρίδων. Και τότε ο φόβος και ο έλεγχος των μαζών επιστρατεύονται. Και ο φόβος απαντάται στο πρόσωπο της τρομοκρατίας που αναγεννάται εκ της τέφρας της…Άλ Κάιντα και των παραρτημάτων της που έχουν τον ασύλληπτο από τα νεοταξικά λαγωνικά με τις κάμερες και τους δορυφόρους τους. Τρομοκρατικά σενάρια λοιπόν αρχίζουν να επανεμφανίζονται επάνω στα πρότυπα της πτώσης των διδύμων πύργων, αλλά και της Μαδρίτης και της Βομβάης. Σενάρια με σκοτεινά σημεία και ακόμα σκοτεινότερους σκοπούς. Όπως τις καταγγελίες ότι ο όλεθρος και οι εκατόμβες των αθώων θυμάτων συνέβησαν με σχεδιασμό και σε επίγνωση του Παγκόσμιου Μεγάλου Αδελφού που προστάτεψε τα δικά του παιδιά και δημιούργησε το τρομοκρατικό φαινόμενο προκειμένου να θρέψει τις θρησκευτικές διαμάχες, τις εσωτερικές αναταραχές, τους πολέμους, τους μηχανισμούς παρακολούθησης και τελικά την υποταγή του εθνικού κράτους στα πόδια της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Δεν είναι καινούργιο το φαινόμενο της στημένης καταδίωξης από τον ίδιο τον διώκτη. Ακόμη και στο Πέρλ Χάρμπορ λένε ότι η ιαπωνική επίθεση ήταν γνωστή και αφέθηκε να συμβεί προκειμένου να μπουν οι ΗΠΑ στον πόλεμο. Αυτό ήταν το πρώτο επεισόδιο. Τώρα έχουμε την νεότερη έκδοση να μετατοπίζεται από τις απέναντι ακτές του Ατλαντικού στην Ευρώπη. Μας είπαν λοιπόν για επιδιωκόμενες μαζικές τρομοκρατικές επιθέσεις σε οικονομικούς στόχους και δημόσιους χώρους σε Ευρώπη και ΗΠΑ με βασικό στόχο το Λονδίνο και άλλες μεγάλες Γαλλικές και Γερμανικές πόλεις που απέτρεψαν οι μυστικές υπηρεσίες της Βρετανίας. Δράστης πάλι η…αόρατη Αλ Κάιντα. Η Γαλλία δηλώνει άγνοια του αναφερόμενου κινδύνου και οι ΗΠΑ βγάζουν ταξιδιωτική οδηγία για την Ευρώπη προειδοποιώντας τους πολίτες τους για κίνδυνο. Ακολουθούν και άλλοι εταίροι. Και στην χώρα μας ενεργοποιείται το στάδιο του ελέγχου των μαζών με την προετοιμασία της αντικατάστασης της ταυτότητος από την Κάρτα του Πολίτη που θα διαθέτει τον πλήρη προσωπικό μας φάκελο και θα καταγράφει ηλεκτρονικά κάθε μας κίνηση.

Στο βίντεο που παραθέτουμε στο τέλος του παρόντος σημειώματος βλέπουμε πως κάποιοι «προβλέψανε» την ιστορία των Διδύμων Πύργων και πως «προβλέπουνε» και την ανατίναξη του…Μπίγκ Μπεν στο Λονδίνο το έτος 2012 όταν η Βρετανία θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Ξέρουνε άραγε κάτι;http://www.youtube.com/watch?v=EESwTO_DZ0Y&feature=player_embedded!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: