ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΘΗΝΑ 7-10-2010 .

Τα συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα ως Πατρίδα και ως λαός, ως Ελλάδα και ως Έλληνες, προσφέρονται ως έσχατη και μέγιστη ευκαιρία προκειμένου να ξεφύγουμε από τα αδιέξοδα, να βρούμε οριστικές λύσεις και να ανταποκριθούμε στην αποστολή μας. Να εξαφανίσουμε τους δυνάστες της ζωής μας, να παλινορθώσουμε την αληθινή και ένδοξη Ελλάδα που μας ταιριάζει και να οδηγήσουμε τα βήματά μας με βάση την ηγεμονική ελληνική κοσμοθεώρηση. Και να κόψουμε την φόρα της ευκαιρίας των προσωρινά δυνατών για αλαζονική εξουσία και πλουτισμό, κάνοντας την κρίση δική μας ευκαιρία αρχών.

Σήμερα που όλα γύρω μας καταρρέουν και έχει μπει στο μάτι του κυκλώνα το Ελληνικό Έθνος, το μεγάλο ζητούμενο είναι να γυρίσουμε το βλέμμα μας στις παραδόσεις της Φυλής και να αντιληφτούμε ότι κάποιοι έχουν κλέψει τις ζωές μας δίνοντάς μας ψεύτικες ελευθερίες. Να αντιληφτούμε ότι αυτοί που μας κουνούν επιδεικτικά εμπρός μας την δύναμή τους απειλητικά για να πάρουν την υποταγή μας, το κάνουν αυτό βάζοντας ανάμεσά μας εσωτερικούς ολετήρες να ανοίξουν στον εχθρό τις πόρτες της ψυχής μας και της Πατρίδος μας, αφαιρώντας την δική μας δύναμη. Και να καταλάβουμε ότι όποιος χτίζει αυτοκρατορίες, μεγάλα έργα και δρόμους εξανθρωπισμού της οικουμένης δεν έχει συμφεροντολόγους φίλους, αλλά φιλικά συμφέροντα που ή θα τα υποτάξει ή θα υποταχθεί.

Να καταλάβουμε ακόμη ότι οι αντίρροπες δυνάμεις έχουν μόνιμη μοίρα την διαρκή πάλη για τον ένα και μόνο θρόνο του αληθινά Δυνατού. Και ότι οι δυνάμεις του υλισμού και της παγκόσμιας διακυβέρνησης δεν αντιμετωπίζονται με τον άγονο διαγωνισμό από όπλα σαν τα δικά τους ούτε από την παράδοση της σημαίας των ιδεολόγων της Πατρίδος. Για την ακρίβεια δεν αντιμετωπίζονται καν, αλλά συντρίβονται και αντικαθίστανται από την Ελληνική Ιδέα και το δικό της Σύστημα Αξιών δίχως οίκτο και με την εξαφάνιση των κακών.

Το Ελληνικό Έθνος έχει την πιο μακριά ιστορία σ’ αυτήν οικουμένη και περπάτησε επάνω σ’ αυτήν πριν οι άλλοι λαοί μάθουν καν να μιλάνε. Είναι πραγματικά το Έθνος των θεών και των ηρώων. Με τους Έλληνες Ήρωες να παίρνουν την πέτρα και να την κάνουν πολιτισμό θεϊκό. Και τον Θεό να γίνεται Έλληνας και να δοξάζεται αλληλένδετα με τον λαό μας στα πέρατα της οικουμένης. Κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλλει για την πραγματικότητα όταν σε κάθε γεωγραφικό πλάτος και μήκος κι αν βρεθείς, όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, θα σου πει και μια ιστορία ελληνική. Μα θα έχει να κάνει με τις Ηράκλειες Στήλες στο Γιβραλτάρ, θα έχει να κάνει με την σημερινή εκπορνευόμενη αμερικανική ήπειρο από μάγισσες νεοταξίτισσες, η αλήθεια είναι Ελληνίδα.

Και η αλήθεια είναι ότι ο προσανατολισμός του Έλληνα δεν έχει αλλάξει. Είναι πάντα ο εξανθρωπισμός της οικουμένης και η επιβολή του πολιτισμού επάνω στην βαρβαρότητα. Είναι η εξημέρωση των άγριων και η κατανίκηση της ανηθικότητας από την Ελληνίδα Ηθική. Η συντριβή του ανήθικου πλούτου από την φυσική δύναμη και η επικράτηση της φυσικής πραγματικότητας του Έθνους επί της ομογενοποιήσεως των λαών. Είναι η διάθεση της σωματικής ρώμης στην υπεράσπιση της Φυλής και της Πνευματικής Δημιουργίας, μα και την επικράτηση της Ελληνικής Τάξεως Πραγμάτων, κι όχι στο εμπόριο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Ο προσανατολισμός του Έλληνα είναι ο σεβασμός της Θείας Βουλήσεως και η υπηρέτηση της Εθνικής Πολιτείας στο πρόσωπο της ρήσεως του Ηροδότου για το όμαιμο, το ομόφυλο, το ομόγλωσσο, το ομόθρησκο και το ομότροπο. Είναι τελικά η επικράτηση του Ελληνικού Φωτός στα νεοταξικά σκοτάδια. Και είναι καιρός να πάψουμε πια να υπηρετούμε τόσα δίσεκτα έτη τους σκοτεινούς και δειλούς εχθρούς μας σε μια σκλαβιά που κόστισε την οδυνηρή σιωπή των Ελλήνων. Να σπάσουμε τα δεσμά, να συνεχίσουμε την αποστολή μας από εκεί που μείναμε και να την ολοκληρώσουμε με το μεγάλωμα της Μητέρας Ελλάδας στα Θεία μονοπάτια της ως Γενιά Αήττητων Ολύμπιων Ελλήνων. Ας δούμε το βίντεο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=Ii6B-Uas0uU .

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: