ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Σπάρτη, Μήτηρ Ηρώων

ΑΘΗΝΑ 23-10-2010 .

Η ώρα της σύγκρουσης των απογόνων του Λεωνίδα με τους απογόνους του Εφιάλτη έχει φτάσει. Και η παράταξη των πατριωτικών ιδεών θα συγκρουστεί με την παράταξη της ανεκτικής μειοδοσίας εκ νέου σε διαφορετικό πλέον και σύγχρονο πεδίο.

Οι απόγονοι του Λεωνίδα είναι η μεγάλη και σιωπηλή πλειοψηφία των Ελλήνων Πατριωτών που έχουν στην κεφαλή την ισχυρή και ανερχόμενη ομάδα των Ελλήνων Εθνικιστών και οι απόγονοι του Εφιάλτη είναι οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες της Καθεστηκυίας Τάξεως με την θέση των Θερμοπυλών να έχουν πάρει όλες οι μαχόμενες επάλξεις του Ελληνικού Έθνους, με αιχμή του δόρατος τις ακριτικές γωνιές της Πατρίδος μας.

Και η σύγκρουση της πατριωτικής Σπάρτης με την δημοκρατική Αθήνα επαναλαμβάνεται σε έναν συγκαιρινό πελοποννησιακό πόλεμο ανάμεσα στον ταχύτατα ανερχόμενο Ελληνικό Εθνικισμό, γνήσιο απόγονο της Αρχαίας Σπάρτης, και την ταχύτατα σαπίζουσα και εκδιδόμενη σε ξένες νεοταξικές αγκάλες «δημοκρατική» παρέα της Καθεστηκυίας Τάξης, φτυστή η περιπεσούσα Αρχαία Αθήνα. Με σοσιαλιστικό κρεσέντο και φιλελεύθερη παρέα σε αριστερό ρυθμό. Με την νίκη των εθνικιστικών λαβάρων να καθίσταται το ίδιο επιτακτική και ακόμη περισσότερο όπως στον ευτυχή πελοποννησιακό πόλεμο.

Η αντιστοιχία ιδεών και στάσεων είναι στην θέση της όπως πρέπει. Απόλυτα συνεπής. Η Σπάρτη είναι η Αιώνια Μητέρα Γη των Ελλήνων Ηρώων που αναθρέφονται από την αρχή του βηματισμού τους να λάβουν στα γερά ελληνικά χέρια τους το Ξίφος του Έθνους και της Δικαιοσύνης και να φτιάξουν την Εθνική Κοινότητα του Χρέους και της Τιμής απέναντι στον Θεό, την Πατρίδα και την Οικογένεια.

Και στην Κεφαλή αλλά και στο Σώμα της Κοινότητας, στην Ηγεσία και τον Λαό βρισκόντουσαν οι Άριστοι Πολίτες - Οπλίτες που υπάκουαν αλλά και οδηγούνταν από τους αρχαίους νόμους της Φυλής και του Αίματος. Με ύψιστο αξίωμα την κατίσχυση και το μεγάλωμα της Φυλής και την καθαρότητα του Αίματος να συγκλίνουν στην απόκρουση των νόθων και των ξένων επεμβάσεων από την Εθνική Κοινότητα. Μια Κοινότητα που ήταν καμωμένη δηλαδή μόνον για Έλληνες και μόνον για Πατριώτες. Για άξιους και όχι για ανάξιους. Για Έλληνες στην Καρδιά, την Σκέψη, τον Νου και την λαλιά ταυτόχρονα. Φορείς ανυπέρβλητου πολιτισμού και ακατάβλητης πολεμικής τέχνης, αρετής και τόλμης. Με την Μεγάλη Σπάρτη πλάστρα μιας Μεγάλης Ελλάδος, μιας Εθνικιστικής Ελλάδος. Και στην απέναντι όχθη μια Αθήνα που ευδαιμονούσε στην θεωρία και λάξευε αγάλματα, αλλά ατονούσε στην πράξη και στα ηρωικά έργα επιβίωσης.

Ίδια εικόνα και σήμερα. Με τους συνεχιστές της Αρχαίας Σπάρτης Έλληνες Εθνικιστές να μάχονται για τα ίδια ιδανικά και τους «ρεαλιστές» και υπάκουους στον Μεγάλο Αδελφό του Διεθνιστικού Νεοταξισμού εξουσιαστές να δίνουν ό,τι αρνήθηκε στους Πέρσες ο Λεωνίδας. Γη και ύδωρ. Να παραδίδουν ακόμα και τον αδερφό τους στον εχθρό για τα μάτια της εξουσίας που απονέμει η Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Στην Ελεύθερη Θράκη Μας οι «τουρκικοί» αυτοδιοικητικοί σχηματισμοί σε Κομοτηνή και Ξάνθη προχωρούν. Στην Κομοτηνή ο πρόεδρος του κόμματος των τουρκόσπορων DEB, ο Τσαβούς διαβλέπει ότι «είναι καιρός να αποδείξουμε τον τουρκισμό» και η επικεφαλής του συνδυασμού Μουσταφάογλου μιλάει για τάχα ανεκπλήρωτες ισότητες και καιρούς για δουλειά όταν γνωρίζουμε πολύ καλά ότι στην Θράκη Μας η Άγκυρα με το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής άρχει επί της ουσίας.

Και στις ραγιαδοελληνοτουρκικές επαφές ξεμπροστιάζεται ακόμα και από κυβερνητικές φυλλάδες η ύπαρξη μυστικού ελληνοτουρκικού διαλόγου για τον επιχειρησιακό τεμαχισμό του Αιγαίου, με την παραδοχή της παύσης των αναχαιτίσεων από τα 6 έως τα 10 ναυτικά μίλια του εναερίου χώρου Μας και την εγκατάλειψη κυριαρχικών και οικονομικών δικαιωμάτων μας στο Αιγαίο επισήμως και διακηρυγμένα. Και από την άλλη πλευρά ένας Έντιμος Έλληνας Αστυνομικός αποπέμπεται γιατί αρνήθηκε να παραλάβει τον Νεοταξικό ρουφιάνο που ονομάζεται Κάρτα του Πολίτη.

Ποιος λοιπόν πολίτης που έχει ελληνικό αίμα στις φλέβες του είναι έτοιμος να παραδώσει την Ελλάδα και τους Έλληνες βορά στους ανθέλληνες, ό,τι γλώσσα κι αν μιλούνε; Ουδείς πλην των ολίγιστων αναξίων. Και οι Νέοι Σπαρτιάτες, οι Έλληνες Εθνικιστές με οδηγό τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό θα οδηγήσουμε την Μεγάλη Ελλάδα μας με ασφάλεια στον δρόμο της Ηγέτιδας Δύναμης.

Και τέλος ας δούμε τούτο το βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=3W-cgCVcyfE για την Μεγάλη Μητέρα Σπάρτη στην οποία είχα την Τιμή να ξεκινήσω την στρατιωτική μου θητεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: