ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


H Ελλάς του Φωτός και της Ελευθερίας

ΑΘΗΝΑ 27-10-2010 .

Η Ελλάς του Φωτός σήμερα έχει παγιδευτεί μέσα στα δολερά σκοτάδια της Παγκοσμιοποίησης από πολιτικές ηγεσίες που έχουν μπερδέψει τις σκοτεινές ψυχές τους με τα όνειρα και τις επιδιώξεις ενός δικαίως υπερήφανου λαού. Και ενώ ο ελληνικός λαός προσπαθεί να βρει διέξοδο διαφυγής από τα εντέχνως βαλμένα εμπόδια στην οικονομική και εθνική ζωή του τόπου, η λήθη της φυσιογνωμίας της Πατρίδος μας και των επιτευγμάτων της απλώνεται προκειμένου να ξεπουληθεί και το τελευταίο πετραδάκι τούτης της ηρωοτόκου γης.

Ουδείς εκ των μεγαλοσχημόνων της κεντρικής εξουσίας και των εκλεκτών τους ενημερωτών, εκλεκτοί αμφότεροι της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, ασχολείται με την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης ανήμερα του αγίου Δημητρίου, στις 26 Δεκεμβρίου 1912. Και όσοι εκ του πολιτικού συστήματος ασχολούνται, δεν το πράττουν όπως αντιστοιχεί στην περίπτωση και τον ιστορικό χρόνο που βιώνουμε.

Και πώς να συμβεί αυτό όταν ο εορτασμός της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης Μας συμπίπτει με το επερχόμενο σύνθετο και γεωγραφικό ξεπούλημα της Ελεύθερης Μακεδονίας Μας που θα ακολουθήσει τις αυτοδιοικητικές εκλογές μέχρι το τέλος του έτους μην τυχόν πληγούν τα κυβερνητικά ποσοστά. Κι ας πληγωθεί το Έθνος. Αλλά ο εορτασμός της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης Μας συμπίπτει ακόμη με την εφαρμογή του εθνοκτόνου σχεδίου «Καλλικράτης» που μοιράζει την Ελλάδα σε περιφέρειες με προνόμια ομόσπονδων κρατιδίων όταν οι γυφτοσκοπιανοί πηγαινοέρχονται στα εδάφη μας για να πάρουν πιστοποιητικά γεννήσεων και πλαστών μακεδονισμών. Και βέβαια η σπουδαία αυτή επέτειος υποτιμάται από τους εξουσιαστές μας αφού κατακτητές υπήρξαν οι πρόγονοι των σημερινών φίλων τους Τούρκων για τα μάτια των οποίων αποδέχονται μειονοτικά δικαιώματα από την Θράκη έως τα Δωδεκάνησα εσχάτως.

Κι όμως, αυτή η μεγάλη Πατρίδα είναι η μήτρα όλων των άλλων πατρίδων και των πολιτισμών. Είναι ο φωτεινός φάρος που όλες οι μεγάλες προσωπικότητες του πνεύματος και της πολιτικής ανά την οικουμένη έχουν παραδεχτεί τις τεράστιες οφειλές και τις προγονικές παρακαταθήκες που στηρίζουν στη δική της ύπαρξη. Με την διαφορά ότι πολλές από αυτές τις προσωπικότητες βρίσκονται σε άλλες πατρίδες και μιλάνε άλλες γλώσσες. Όμως η ψυχή τους είναι πιο φωτεινή και ο νους τους πιο ελληνικός από τους διορισμένους ταγούς της ψευτοδημοκρατίας μας. Όπως ο μεγάλος Γερμανός ποιητής Γκαίτε που εντόπιζε τις ρίζες της Γερμανίας και της Ευρώπης ολάκερης ακόμη στην Ελλάδα. Γνώριζε κι εκείνος ο σπουδαίος νους της Ευρωπαϊκής διανόησης ότι ο πολιτισμός, οι τέχνες, τα γράμματα, οι επιστήμες, η αρετή, το ήθος, το ηρωικό στοιχείο της επιβολής της Εθνικής Κοινότητος, η λαλιά η ίδια έχουν όψη και αίμα ελληνικό. Και σαν και εκείνον συνυπογράφουνε πολλά ακόμη ευρωπαϊκά και όχι μόνο αναστήματα. Ορισμένα μάλιστα κοσμούν τις χρυσές σελίδες του Εθνικισμού και της Λευκής Φυλετικής Συνείδησης.

Ελληνική καταγωγή όμως φέρει φυσικά και η έννοια της Ελευθερίας. Γιατί ασφαλώς το πνευματικό φως και η δημιουργία αξιόπιστου και δυνατού κράτους, ικανού να ασκεί την εξουσία μιας Παγκόσμιας Δύναμης αυτόφωτης και όχι ελεγχόμενης, είναι η πραγματική ανεξαρτησία. Και πραγματική ανεξαρτησία είναι μονάχα η πολιτική και οικονομική ελευθερία. Είναι η δύναμη να παίρνεις μόνος τις αποφάσεις σου και να είσαι ζωντανός οργανισμός μέσα από την επιθυμία της διάκρισης. Τότε μόνο μπορείς να παράξεις αλλά και να δώσεις το φως του εξανθρωπισμού της οικουμένης δίχως να κινδυνεύσεις να απολέσεις το δικό σου, την ψυχή και το βηματισμό σου.

Αλλά για να κραταιώσεις την ύπαρξή σου, πρέπει πρώτα να εμπεδώσεις την κοσμοαντίληψη και την βιοθεωρία της Ελληνικής Φυλής στους δικούς σου ανθρώπους, στον δικό σου λαό. Να ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις θυσίες τολμηρές προκειμένου να δώσεις στον πολίτη της Εθνικής Κοινότητας αξιοπρέπεια και υπεροχή κερδίζοντας την εκτίμηση του λαού και τον σεβασμό των υπόλοιπων λαών. Άλλωστε η ίδια η Ελευθερία της Ελλάδος είναι έργο πεφωτισμένων ηγετών και η ανακοπή της εθνικής μας ολοκληρώσεως οφείλεται στην δουλικότητα ηγετίσκων σαν τους σημερινούς.

Όμως η πραγματική Ελλάς είναι αυτή που καταγράφηκε από προσωπικότητες σαν τον Λεωνίδα και τον Μέγα Αλέξανδρο, αλλά και τον Στρατηλάτη Βασιλιά Κωνσταντίνο και τον Εθνικό Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά. Είναι η Ελλάδα του Φωτός που θα ξαναχτίσει στις αληθινές της διαστάσεις η Εθνικοκοινωνική Παράταξη. Είναι αυτή εδώ η Ελλάδα http://www.youtube.com/watch?v=FzO02rOkHwo

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: