ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΑΟΣ ΕΝΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΣ

ΑΘΗΝΑ 19-10-2010 .

Κάποιοι επιχαίρουν να βλέπουν τους Έλληνες διαιρεμένους και κάνουν ό,τι μπορούν και σχεδιάζουν τα πάντα για να επιτύχουν τον σκοπό τους. Να μας βλέπουν διαιρεμένους και άρα αδύνατους κι όχι δυνατούς. Πολλές φορές μάλιστα ένεκα εγγενών αδυναμιών μας έχουμε παραχωρήσει εμείς οι ίδιοι τα όπλα για να μας βγάλουν τα μάτια. Και ένα τέτοιο όπλο πολλές φορές έχει αποδειχτεί ο θρησκευτικός παράγοντας αν τυχόν ξεστρατίσουμε από τις παραδόσεις μας. Αν δηλαδή φύγουμε από τις δικές μας θρησκευτικές βάσεις και αξίες, αν ακόμη θελήσουμε να αποξενώσουμε τον εθνοφυλετικό από τον θρησκευτικό παράγοντα, αν επιτρέψουμε να χωριστεί η Ελλάς από τον Θεό, τότε σ’ όλες αυτές τις περιπτώσεις θα χάσουμε τον εαυτό μας και θα χαθεί η Πατρίδα έχοντας ξεμείνει δίχως Σώμα και Ψυχή.

Για την Ελλάδα μας το Σώμα είμαστε όλοι εμείς οι Έλληνες στο Γένος και το Αίμα. Και Καρδιά είναι το Ελληνικό Έθνος με σπίτι την Πατρίδα. Η Ψυχή μας ωστόσο είναι η παρουσία του Θεού στις ζωές μας που ενώνει τα μέλη του Ελληνισμού και βαδίζει στους ίδιους δρόμους πλάι στην φυλετική συνείδηση. Η Αγάπη του Θεού, η ευγνωμοσύνη μας για την ύπαρξή του και την εύνοια που μας παρέχει, η αίσθηση του κανόνα της ευθυκρισίας και της αξιοπρέπειας που μας δίνει Εκείνος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εθνικής και πολιτισμικής μας κληρονομιάς το οποίο ακολουθεί σταθερά τον Έλληνα και στην Αρχαία Ελληνική Θρησκεία και στην Ελληνοορθοδοξία. Γι’ αυτό άλλωστε οι πολέμιοι της Ελληνικής Φυλής μας πολέμησαν σε βάρος των αξιών μας και στις δύο περιόδους, αφού ουδέποτε μεταλλαχθήκαμε όπως λυσσωδώς επιδίωκαν ανέκαθεν οι ανθέλληνες.

Και γιατί δεν κατάφεραν να μας κάνουν να διχαστούμε μεταξύ δύο τάχα διάφορων κόσμων, μολονότι είχαμε σε κάποιες περιπτώσεις ενδοοικογενειακά θρησκευτικά τραύματα; Γιατί πολύ απλά αποτελούμε έναν πέρα έως πέρα ευλογημένο, περιούσιο και αληθινά εκλεκτό λαό. Ναι, αυτός είναι ο Ελληνικός λαός, ένας λαός ευλογημένος, περιούσιος και εκλεκτός. Γιατί εμπεδώσαμε και πραγματώσαμε τέχνες, γράμματα, ηρωισμό και πατριωτισμό, τέχνες δηλαδή ειρήνης και πολέμου ισόποσα, αφού είχαμε το μέτρο να δημιουργούμε, να υπερασπιζόμαστε και να μην γεμίζουμε πλουτοκρατική ξιπασιά.

Αλλά υπάρχει και μια ακόμη επισφράγιση του λόγου αληθείας. Μια επισφράγιση που είναι η πρώτη όλων των άλλων επισφραγίσεων και πρωτοκορυφαία, αφού έχει να κάνει με την ρήση του ίδιου του Λόγου του Θεού. Είπε λοιπόν Εκείνος τα εξής λόγια όταν ζήτησαν από τους μαθητές Του να παρουσιαστούν ενώπιόν Του Έλληνες: «Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του ανθρώπου. Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογεννεί φυτόν Ουράνιον και βλάστημα Θείον ηκριβωμένον. Λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην»! Τα λόγια τούτα του Ιησού Χριστού επιβραβεύουν και ταυτόχρονα αναγνωρίζουν την ιεροπρεπή και την εκπολιτιστική δράση του Ελληνισμού με βάση την Ελληνική Ηθική και τον Ελληνικό Λογισμό, αλλά και την κρυστάλλινη καθαρότητα της Ελληνικής Φυλής. Και τούτο απαραγράπτως και αδιαλείπτως, αφού ουδέποτε υπήρξαμε κενοί ένθεου αισθήματος.

Αλλά το ένθεον ακολουθείται και από το πατριωτικόν. Υπέρ βωμών και εστιών, υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Και κάποιοι επίορκοι θέλησαν να κάμψουν την δύναμη του Εκλεκτού Ελληνικού Έθνους. Αυτού που αποστολή του κατά τον Περικλή Γιαννόπουλο είναι ο εξανθρωπισμός της οικουμένης. Αυτοί λοιπόν οι επίορκοι αποσιώπησαν την πλήρη ρήση του Ιησού Χριστού για τους Έλληνες. Και οι ίδιοι επίορκοι θέλησαν να απομακρύνουν τον Εθνικισμό από τον γνήσιο Χριστιανισμό, την Ορθοδοξία, ως τάχα μίασμα.

Αλλά έτσι θέλουν να διαχωρίσουν τον ίδιο τον Ελληνισμό από την Πίστη του. Αλλά ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός στηρίζει την Πίστη όλων των Ελλήνων στο Γένος και το Αίμα και η Μεγάλη Ελλάδα θα στηριχθεί και στους δύο πυλώνες, σε Θεό και Πατρίδα. Ας τα έχουμε αυτά υπόψη τώρα που επιχειρούν να μας βάλουν στο κλοιό της ηλεκτρονικής Κάρτας του Πολίτη όλους τους Έλληνες αδιακρίτως δίκην πειραματόζωων, αφού ο Ελληνισμός είναι η μόνη αντίρροπη δύναμη απέναντι στον Νεοταξισμό. Και ο Ελληνισμός για μια ακόμη φορά έχει μια μόνη επιλογή, την Νίκη και την τελική επικράτηση ως απόλυτη εγγυήτρια Δύναμη δικαίου.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: