ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ


ΑΘΗΝΑ 5-4-2012.

Η συρρίκνωση ενός έθνους δύναται να συμβεί με δύο τρόπους. Με την αφαίρεση εθνικού εδάφους και με τον δημογραφικό μαρασμό του εθνικού πληθυσμού. Η Ελλάς, έχοντας υποστεί επί έτη πολλά όλα τα σχετικά χτυπήματα, σήμερα βρίσκεται αντιμέτωπη με την πιο βρωμερή και ύπουλη μεθόδευση, την υπογεννητικότητα και την δημογραφική εξόντωση. Το κατοχικό καθεστώς των γραικύλων πολιτικάντηδων έχει βαλθεί να άρει τις κρατικές πρόνοιες για την υποστήριξη της γεννήσεως ελληνοπαίδων την ώρα που ευνοούνται οι αλλοδαποί.

Κι όμως, το πρώτο καθήκον ενός εθνικού κράτους είναι η δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων προκειμένου να διευκολύνει την αναπαραγωγική διαδικασία των πολιτών του. Να δημιουργήσει δηλαδή τις συνθήκες υπάρξεως και αναπτύξεως στο μέλλον. Δεν νοείται να ομιλεί κάποιος για οικονομική ανάπτυξη αν δεν έχει εξασφαλίσει τα εργατικά χέρια που θα φέρουν αυτήν την ανάπτυξη ή αν κάνει τα πάντα προκειμένου να διώξει αυτά τα χέρια στο εξωτερικό. Εκτός κι αν συμβαίνει αυτό που ζούμε στην Πατρίδα μας όταν επιδιώκεται η αντικατάσταση των Ελλήνων από τους λαθρομετανάστες για να δημιουργηθεί μια Ελλάδα δίχως Έλληνες.

Αλλά για να υπάρξει πρόνοια για την αύξηση των γεννήσεων Ελλήνων πρέπει να υπάρχει ένα αδιαμφισβήτητο εθνικό κράτος που να έχει αναπτυγμένη τη φυλετική συνείδηση και την αγάπη του προς το λαό που το εκφράζει και το στηρίζει. Πρέπει να υπάρχει μια πολιτική διοίκηση εθνική και λαϊκή που να έχει μες στις άμεσες προτεραιότητές της τη στήριξη των νεαρών ζευγαριών και την δημιουργία μιας κοινωνίας γεμάτης από ελληνικά παιδικά χαμόγελα. Πρέπει να υπάρχει ένα κράτος πατριωτικής ευθύνης που θα στηρίξει την ελληνική οικογένεια ενάντια στα κελεύσματα των νεοταξικών καιρών των φυλετικών προσμίξεων και των μικτών γάμων δίδοντας κίνητρα στέγης, οικογενειακών επιδομάτων, επιδομάτων τοκετού και πάσης ασφαλιστικής και χρηματοδοτικής μέριμνας στήριξης και ασφαλούς διαβίωσης.

Η άθλια μεθόδευση της αφαίρεσης των κρατικών ενισχύσεων και υποδομών στην αντιμετώπιση της γεννήσεως και της πολυτεκνίας των Ελλήνων για λόγους τάχα δημοσιονομικής πειθαρχίας είναι απολύτως απαράδεκτη και φυσικά ψευδής. Στο ζήτημα των ανθρωπίνων ψυχών της φυλής μας δεν υπάρχουν φραγμοί και περιοριστικά περιθώρια. Η ανάσχεση της ανανεώσεως των γενεών του έθνους συνιστά ταυτόχρονα πράξη εθνικής προδοσίας και γενοκτονίας. Η Ελλάς έχει απόλυτη ανάγκη να επιταχύνει τους ρυθμούς των γεννήσεων κι όχι των εκτρώσεων που κινούνται ανοδικά. Κράτος και ψευτοεπιστήμονες που βοηθούν την αφαίρεση ζωών δίχως πρόβλημα υγείας είναι μέτοχοι του ιδίου σχεδίου απομειώσεως του εθνοφυλετικού μας πληθυσμού. Και αφού ο επίορκος επιστήμων θέλει καθαίρεση και τιμωρία εξοντωτική, το ανθελληνικό κράτος θέλει γκρεμοτσάκισμα και οριστική απάλειψη.

Για το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα η λύση του δημογραφικού ζητήματος είναι ύψιστη προσφορά επένδυσης στην αγάπη και την πίστη του λαού στον οποίο έχουμε την τιμή να ανήκουμε. Το μεγαλύτερο δώρο του Θεού και το καλύτερο έργο του ανθρώπου είναι ο ερχομός στον κόσμο μιας νέας ψυχής. Η παρουσία του ελληνικού κράτους στο πλευρό του ελληνικού λαού πρέπει να είναι διαρκής και πολυεπίπεδη. Στους προγεννητικούς ελέγχους, στις υποδομές ιατρικής φροντίδας, στην εξάλειψη των γενετικών επιπλοκών, στην ενθάρρυνση της γέννησης πολλών ελληνόπουλων με την κρατική οικονομική ενίσχυση για κάθε παιδί που έρχεται στον κόσμο, στη μέγιστη συνδρομή στα οικογενειακά έξοδα των ιατρικών επισκέψεων και του παιδικού σταθμού στα σπουδαία πρώτα βήματα του παιδιού.

Η ενίσχυση της νέας γενιάς υγιών Ελλήνων είναι η καλύτερη αποτρεπτική απάντηση και η αποτελεσματικότερη άμυνα της Φυλής μας στον ανθελληνισμό του νεοταξισμού. Τα δυνατά έθνη και τα μεγάλα έργα είναι το άθροισμα δυνατών και υγιών πολιτών και η αριθμητική ευημερία καταγράφεται στα γεμάτα μαιευτήρια και σχολεία. Τα γεμάτα μαιευτήρια και τα γεμάτα σχολεία ελληνοπαίδων θα δώσουν στη συνέχεια γεμάτα σπίτια, περισσότερες νέες ελληνικές οικογένειες, γεμάτα εργοστάσια και γεμάτα στρατόπεδα. Και έτσι θα σηκωθεί στα πόδια της μια αληθινά ελληνική Ελλάδα.

Το χαμόγελο των παιδιών μας θα επαναφέρει την αισιοδοξία στην ελληνική κοινωνία. Για να έχεις τον έλεγχο του δικού σου κράτους, πρέπει οι πλατείες και οι παιδότοποι να ελέγχονται από τα γεννήματα των Ελλήνων κι όχι των αλλοδαπών. Και το Εθνικό Κράτος θα σταθεί αρωγός της ασφάλειας των παιδιών του ξεριζώνοντας σαν το καρκίνωμα την εγκληματικότητα σε βάρος τους και σε βάρος της ελληνικής οικογένειας. Αλλά και η επιβράβευση αυτού του ίδιου του εθνικού κράτους προς την ελληνική οικογένεια που αποτελεί τον πυρήνα εξαπλώσεως της Φυλής μας πρέπει να εκφράζεται σε ηθικό και υλικό επίπεδο υποδεικνύοντας εθνική αποφασιστικότητα και στόχευση.

Η ανάδειξη του Έλληνα γονιού ως πρότυπο πολίτη και η ανάδειξη της τεκνοποίησης ως ύψιστου εθνικού στόχου άνευ κατευθυνόμενων φορολογικών ποινών είναι η προβολή του σωστού μηνύματος του εθνικού κράτους για τη διαιώνιση της Ελληνικής Φυλής ενάντια στο νεοταξικό κράτος της κραιπάλης, του πολυπολιτισμού και των διαλυμένων οικογενειών. Και η αντίστοιχη διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας στα σχολεία για τη δημιουργία μεγάλων ελληνικών οικογενειών από την Εθνικοκοινωνική Πολιτεία που θα αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις της απέναντί τους είναι η καλύτερη εγγύηση για την κυριαρχία του Ελληνικού Αίματος στην Μητέρα Πατρίδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

1 σχόλιο:

Apollonis είπε...

Ακριβώς!
Θα ήθελα μόνο να προσθέσω ότι η ανάδειξη του Έλληνα γονιού ως πρότυπο πολίτη και της τεκνοποίησης ως ύψιστου εθνικού στόχου, δεν επιτυγάνεται μόνο με την αντίστοιχη διαπαιδαγώγηση στα σχολεία, αλλά είναι απαραίτητη και η 'κάθαρση" της τηλεόρασης. Αυτής της "μαύρης τρύπας" που μόλις ανοίξει σε κάθε ελληνικό σπίτι, απορροφά κάθε παράδοση ελληνική, κάθε ήθος, κάθε τι καλό που έχει απομείνει, προβάλλοντας στρεβλά και χυδαία πρότυπα στους νέους.