ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ


ΑΘΗΝΑ 6-6-2012.

Το ελληνικό έθνος δεν υποτάσσεται και δεν ποδηγετείται. Ο Έλληνας δεν τρέφεται με ξένα παραμύθια και δεν ανταλλάσσει τον πατριωτισμό του με την πολυπολιτισμικότητα της παγκοσμιοποίησης και την οικονομική εξαγορά των εθνών που στηρίζουν την υπερεθνική εξουσία του διεθνιστικού νεοταξισμού. Η Ελλάς είναι το περίκλειστο και ασφαλές φρούριο που γεννήθηκε μαζί με την ανθρωπότητα όταν την πήρε από το χέρι και της έδωσε το πολιτισμικό φως.

Το έθνος μας δημιουργήθηκε με βάση το κοινό αίμα και την φυλετική συνείδηση γράφοντας την ιστορία του με τις θυσίες του και την ηγετική του φυσιογνωμία, μέσα από τους θρύλους και τους μύθους που δεν στήθηκαν για να γεννηθούμε αλλά γεννήθηκαν ως ιστορική πραγματικότητα του δικού μας λαού. Δεν στήθηκε καμία σφαγή και δεν πέσαμε στα γόνατα κανενός για να μας χαριστεί επιβίωση σκλάβου ή χλιδή κλεμμένη.

Όταν προκληθήκαμε στήσαμε μετερίζια μάχης ακόμη και με τα ίδια τα κορμιά μας ως πολεμίστρες. Και όταν εκστρατεύαμε, το κάναμε είτε ως απελευθερωτές Ελλήνων είτε ως δωρητές πολιτισμού και δικαίου. Όμως είχαμε στους καιρούς της ελληνικής δόξας αληθινούς Πατέρες του Έθνους και της Φυλής μας στην κεφαλή που το πρώτο τους εφόδιο ήταν ο μεγάλος τους σύνδεσμος με τον λαό. Η εθνική υπερηφάνεια και το καθήκον προς την πατρίδα ως ένδειξη πίστης και αφοσίωσης στους ανθρώπους που έβαλαν πλάτη για να στηθεί το εθνικό μας οικοδόμημα.

Σήμερα όλοι οι ελληνόφωνοι «φωστήρες» του ντόπιου νεοταξισμού μιλάνε για τη σωτηρία τάχα της Ελλάδος δίχως να προσφέρουν καμία απολύτως διέξοδο στον ελληνικό λαό που μαραζώνει δίχως έργο και όραμα, αφού αποτελούν αυτοί οι ίδιοι δουλοπάροικους της παγκόσμιας συμμορίας. Ετερόφωτες υπάρξεις που ονειρεύονται μια Ελλάδα δίχως Έλληνες σε ένα όνειρο που κι αυτό είναι ξένο και δανεικό.

Ο Πατέρας του Ελληνικού Έθνους και της Ελληνικής Φυλής πρέπει να είναι γέννημα θρέμμα του Ελληνισμού και να έχει καλή γνώση της ιστορίας και των παρακαταθηκών που κατέλειπαν όσοι προηγήθηκαν ημών. Ο Ηγέτης του Ελληνικού Έθνους πρέπει να γνωρίζει και να αναγνωρίζει πρωτίστως την θεμελιώδη παραδοχή ότι η Ελλάδα δεν είναι χώρος αποβάσεως ξένων σκοπών και ψυχών αλλά χώρα που την ενσαρκώνει ο δικός της λαός και μόνον. Που πάει να πει ότι η Ελλάς είναι οι Έλληνες και μόνον.

Οι δε παρακαταθήκες δεν σημαίνουν στείρα προγονοπληξία αλλά άριστη γνώση των προγόνων ώστε η δημιουργία νέου έργου, αυθεντικά σύγχρονου και ελληνικού, να οδηγήσει στην ανάδειξη ενός δικού μας πολιτισμού και μιας Νέας Ελλάδος αναγεννήσεως και αναδημιουργίας. Είναι το βιβλίο γνώσης και η πυξίδα κατεύθυνσης της Ελληνικής Φυλής.

Ο Πατέρας της Ελληνικής Φυλής κηρύττει με πάθος και μετουσιώνει στην πράξη την ακατάβλητη παρουσία του Έθνους που δεν είναι συγκαιρινό και πρόσκαιρο φαινόμενο. Είναι μια βαθιά ριζωμένη βιολογική πραγματικότητα που σκοπεύει να δώσει τους ωραίους καρπούς της στην αιωνιότητα δίχως σταματημό και αναπαμό. Και ο σκοπός της υπάρξεως του Ελληνικού Έθνους είναι να δει τα παιδιά του, τους Έλληνες, να αναπτύσσονται, να ευημερούν και να προοδεύουν. Και την Πατρίδα να μεγαλώνει δίχως πατερίτσες και ξένες οδηγίες.

Οι πολιτικάντηδες που μας έχουν φορτώσει στις πλάτες οι αυτοχρισθέντες ως «εκλεκτοί» και οι καταχραστές της ελευθερίας των λαών είναι ξωμερίτες λαθρόβιοι της πολιτικής και της πατρίδος μας. Είναι εμφυτεύματα μισελληνισμού στο Σώμα της Ελλάδος που έχουν εκπαιδευτεί στο ξερίζωμα της εθνικής συνείδησης. Δεν είναι ούτε πατέρες της φυλής μας ούτε πατριοί αλλά βιαστές ψυχών. Όραμα δικό τους ήταν πάντοτε το άκοπο κέρδος με αντάλλαγμα τον συμβιβασμό. Αλλά ο συμβιβασμός είναι η υποταγή σε ξένη δούλεψη. Και το άκοπο κέρδος σκοπεύει στη μετατροπή του πολεμιστή της φυλής και του εργάτη της ελληνικής γης σε μαλθακή οντότητα δίχως προσωπικότητα, έτοιμη να παραδώσει και πατρίδα και Θεό.

Η Ελλάς είναι Πατρίδα και Ιδέα ταυτόχρονα. Είναι μια δεμένη οικογένεια που υπήρξε και πρέπει να ξαναλειτουργήσει ως καλοκουρδισμένη μηχανή. Να φροντίσει να αποκτήσει μια πολιτική διοίκηση εθνική και λαϊκή, ικανή να  αναπτύξει τις εγγενείς δυνάμεις μέσα σε μια κοινωνία πολιτών – οπλιτών που δεν συμβιβάζονται με τίποτα παρακάτω από την αυτοτέλεια και την αυτοκυριαρχία της Εθνικής Κοινότητας που θα καθορίζει τις γεωπολιτικές ισορροπίες. 

Κι αυτό θα συμβεί εκ νέου στην Πατρίδα που γέννησε τον Αριστοτέλη, τον Αλέξανδρο, τον Λεωνίδα, τον Παλαιολόγο, τον Κολοκοτρώνη, τον Δραγούμη και τον Μεταξά. Ο δικός μας ο ζυγός είναι εργαλείο παραγωγής κι όχι αιχμαλωσίας. Το δικό μας σχολείο δίνει εφόδια γνώσης και εργασίας ελληνικής. Και ο ελληνικός στρατός λαμβάνει το σεβασμό που του αξίζει ως Φρουρός και απελευθερωτής της Πατρίδος που δεν εντάσσεται σε ξένους και καιροσκοπικούς σχεδιασμούς.

Οι δυνατοί που μας γυροφέρνουν για να ανταλλάξουμε χρήματα βρώμικα με κράτος υγιές θα αποβληθούν από την Ελλάδα ως εχθρικός στρατός μαζί με τους δοσίλογους πολιτικάντηδες. Πατέρας μας είναι ο Ελληνισμός και παιδί του ο Εθνικισμός μας που έρχεται στην εξουσία σε πείσμα «εκλεκτών» και προσκυνημένων, «φασιστοφάγων» και εκβιαστών, για τη νέα ελληνική γέννα, για τη Νέα Μεγάλη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: