ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ


ΑΘΗΝΑ 28-6-2012.

Το μέλλον της Ελλάδος θα προκύψει μέσα από τη βαθιά και οριστική ανατροπή του κατοχικού καθεστώτος και της παλιάς ραγιάδικης νοοτροπίας που έφερε αυτό στα πολιτικά μας πράγματα. Στην ουσία καλούμαστε να ανατρέψουμε το ψευτορωμέϊκο πολλών χρόνων οσφυοκαμψίας και ξενοκρατίας. Πρέπει να πάρουμε απόφαση πως οφείλουμε στην μεγάλη ιστορία θυσιών που έχει η Πατρίδα μας να θάψουμε ελαττώματα και ελαττωματικούς τύπους που μας ακολουθούν από της αλώσεως της Πόλης με μοναδικά ευχάριστα μεσοδιαστήματα εκείνα που είχαμε εθνικιστική διακυβέρνηση.

Δεν είναι βολική η σκέψη πως δώσαμε ως λαός πολύ πίστωση χρόνου και ανοχή στους γραικύλους καταστροφείς της Ελλάδος. Όμως είναι η αλήθεια που εξηγεί πως βρέθηκαν στην θέση των βασιλέων οι πιστωτές. Πως δηλαδή οι τοκογλύφοι του διεθνιστικού νεοταξισμού διέβησαν τα τείχη της Ελληνικής Πολιτείας με την απόλυτη συνεργασία των εκπροσώπων τους πολιτικάντηδων. Όμως η άνοδος του Εθνικιστικού Κινήματος έχει έρθει για να τα ανατρέψει όλα. Για να πραγματώσει την αληθινή ρήξη και ανατροπή των σάπιων ανθελλήνων με τις ενέργειες της νέας γενιάς Ελλήνων που θα οδηγήσουν σε μια ελεύθερη Εθνικιστική Ελλάδα.

Το μήνυμα των καιρών που φτάνει από κάθε άκρη της χώρας είναι η λαϊκή απαίτηση για τη δημιουργία βαθιών τομών. Αλλά οι τομές δεν συμβαίνουν χωρίς πόνο, όπως ακριβώς συμβαίνει στον τοκετό. Αυτές οι τομές θέλουν αρετή και τόλμη για να συμβούν. Χρειάζεται ο φρέσκος άνεμος που κουβαλάει η ελληνική νεολαία μαζί με το εκρηκτικό γονίδιο της Φυλής μας.

Η Ελληνική Νεολαία έχει ανάγκη να εργαστεί και να προοδεύσει στον τόπο της. Και η Ελλάς έχει ανάγκη να κρατήσει τους νεαρούς βλαστούς της εντός των τειχών. Για να γίνει αυτό πρέπει οπωσδήποτε να καταρρεύσει το γερασμένο και ανθελληνικό κράτος του ντόπιου νεοταξισμού. Να φύγουν από τη μέση οι συμβιβασμένοι και οι προδότες. Ένα έθνος εξασφαλίζει τη βιολογική και πολιτική του συνέχεια όταν επιδιώκει την ανανέωση μα και την ενεργοποίηση των κυττάρων του. Είναι ο νόμος της φύσης σοφά τοποθετημένος εκ Θεού έτσι ώστε η νέα γενιά να θέλει κάθε φορά να θέσει σε εφαρμογή τη δική της επανάσταση. Να δώσει το δικό της δυνατό ίχνος και να κατακτήσει τη διάκριση σε έναν κόσμο απαιτητικό.

Είναι στη φύση του νέου ανθρώπου να αμφισβητεί θέσφατα που τού προκαλούν ασφυξία. Ο Έλληνας νέος έχει επιπλέον έμφυτο μέσα του το αίσθημα του πατριωτισμού. Αγαπάει τη φυλή του και νοιώθει πολύ καλά με την εθνική του ταυτότητα. Διψάει να ψηλαφίσει και να μάθει καλά τι σημαίνει Ελληνισμός. Αισθάνεται υπερήφανος για τους τρανούς προγόνους του και τρέφει απέχθεια για τα σαπρόφυτα εκείνα που μετέτρεψαν την πατρίδα του σε επαίτη ξένων και χαμερπών υπάρξεων. Νοιώθει την φωνή της Πατρίδος μέσα του που τον καλεί να γίνει ο ιχνηλάτης και ο ισάξιος συνεχιστής αυτών των τρανών προγόνων.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός φέρνει τον ούριο άνεμο έχοντας στην πρώτη γραμμή σημαιοφόρο την νέα γενιά του τόπου. Οραματίζεται και σχεδιάζει την χρυσοφόρα αυγή του Ελληνικού Έθνους. Αλλά αυτή η χρυσοφόρα αυγή μπορεί να προκύψει μονάχα από τη χρυσοφόρα εφεδρεία της Φυλής. Η Ελλάς θα προχωρήσει μπροστά με τους καλύτερους πολίτες της, με εκείνους που αποκάλεσε Ζωντανούς ο Ίωνας Δραγούμης. Η δική μας Ελλάδα θα κατακτήσει την εθνική ανεξαρτησία και την ελευθερία της μέσα από τη δροσιά και την όρεξη των νιάτων της να κατακτήσει την κορυφή στην πυραμίδα των εθνών.  Και τα δικά μας νιάτα έχουν ένα επιπλέον προσόν. Δεν δέχονται να μοιράζονται τον ίδιο ουρανό ούτε με νεκροζώντανες ελληνόφωνες υπάρξεις ούτε με ξένα σώματα και συμφέροντα.

Είναι εύκολο να κατηγορήσεις κάποιον άνθρωπο αλλά πολύ δύσκολο να τεκμηριώσεις αυτήν την κατηγορία. Λένε κάποια κουρασμένα και σκουριασμένα παλικάρια της παλιάς σχολής των ραγιάδων ότι οι νέοι μας δεν έχουν μάθει να εργάζονται και έχουν το μυαλό τους μονάχα στη διασκέδαση. Την ίδια ώρα όμως κάποιοι άλλοι ραγιάδες με θεσμικές τάχα ευθύνες σπρώχνουν τα παιδιά της Ελλάδος εκτός συνόρων για να βρουν δουλειά όταν κουβαλούν σωρηδόν τους λαθρομετανάστες για να τα αντικαταστήσουν. Είναι οι ψηφοφόροι που έχουν ξεμείνει στα παλιά κόμματα από την μια πλευρά και οι ηγετίσκοι που έχουν παραδώσει την εξουσία της χώρας στις τράπεζες και τον ηλεκτρονικό έλεγχο του σιωνιστικού νεοταξισμού από την άλλη.

Ας το εμπεδώσουν άπαντες. Η Ελλάς έχει αποφασίσει να κάνει την μεγάλη επανάσταση και να γίνει εκ νέου το έθνος από ψηλή αυτοκρατορική γενιά. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός έχει το όραμα και το σχέδιο για την αναδημιουργία στηριγμένο στην νέα γενιά της Εθνικιστικής Ελλάδος. Η Ελληνική Νεολαία θα λάβει την εθνική παιδεία. Θα γαλουχηθεί στα νάματα του ηρωικού ήθους. Θα φτιάξει υγιείς ελληνικές οικογένειες. Θα επανδρώσει τον ελληνικό στρατό. Και θα αναπτύξει τον παραγωγικό ιστό της χώρας. Ο Έλληνας Νέος και η Ελληνίδα Νέα θα πυκνώσουν την εθνικιστική φάλαγγα και θα διοικήσουν τη Μεγάλη Ελλάδα με τη δύναμη και το πνεύμα κατακτώντας τον κόσμο και φέρνοντας την αυθεντική ελληνική αυγή που τής πρέπει.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: