ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ


ΑΘΗΝΑ 9-6-2012.

Η ένταση των πολιτικών πιέσεων που δέχεται η Ελλάδα στην χρονική συγκυρία των οικονομικών εκβιασμών εν μέσω της πολιτικής ακυβερνησίας της χώρας στο ανθελληνικό πλαίσιο της φτιαχτής οικονομικής κρίσης είναι το ιδανικό τοπίο για τους εχθρούς της πατρίδος μας προκειμένου να καταπιούν κυριολεκτικά τα πλούσια φυσικά της χαρίσματα. Άλλωστε η πολιτική ακυβερνησία είναι η τελευταία υπηρεσία που προσφέρουν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες του καταρρέοντος καθεστώτος προς τα πολιτικά τους αφεντικά, τους γαμψονύχηδες του διεθνούς νεοταξισμού.

Η στασιμότητα στην επιλογή συμμαχικών στρατοπέδων με τις υφιστάμενες συγκρουσιακές συνθήκες στον δρόμο για την εξάπλωση της φρίκης που ονομάζεται παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση δεν ενδείκνυται για δύο κυρίως λόγους. Ο ένας λόγος είναι ότι η πατρίδα μας δεν διαθέτει την αναγκαία οικονομική ανεξαρτησία. Και ο άλλος λόγος είναι το εθνικό συμφέρον της Ελλάδος εν συγκρίσει με το γεωπολιτικό της πλεονέκτημα που επιβάλλει την ανόρθωσή μας σε επίπεδο Δυνάμεως κι όχι την υπηρέτηση ετέρων προσωρινών δυνάμεων.

Τα ολέθρια παλαιά δόγματα του τύπου «ανήκομεν στη Δύση» όχι απλώς έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί αλλά εξηγούν εν πολλοίς τον αντεθνικό τους σχεδιασμό μέσα από την έκρηξη των εξαρτήσεων που δυναμίτισαν την εθνική μας κυριαρχία. Η ύπαρξη των παλαιών κομμάτων από το δεξιό και το σοσιαλιστικό έως το αριστερό και το νεόκοπο πρόσωπο των πολυδιασπάσεων που οικιοθελώς υπέστησαν αποτελεί μέρος του προβλήματος της συμμαχικής αγκυλώσεως και της έως σήμερα γεωπολιτικής μας περιθωριοποίησης.

Δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα από το πολιτικάντικο συρφετό που αφήνει τον τουρκικό παράγοντα και την ίδια την Άγκυρα να μιλά από ελληνικού εδάφους για τουρκική τάχα Θράκη. Δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα από εκείνους που βλέπουν τον αμερικανοσιωνιστικό παράγοντα να συνομιλεί με την Κύπρο εγκαταλείποντας  τα ενεργειακά μας πεδία σε όλο το θαλάσσιο εύρος στα νεοταξικά συμφέροντα. Δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα από αυτούς που θέλουν να κάνουν Έλληνες όλους τους λαθρεποίκους όταν είναι οι ίδιοι ανερχόμενοι αστέρες που βλέπουν τουρκικά και άλλου είδους συμφέροντα σε ελληνικά εδάφη και ελληνικές πλην αδρανείς σφαίρες επιρροής.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός πιστεύει ξεκάθαρα ότι πρέπει να αποδιώξουμε οριστικά από την πολιτική ζωή της Ελλάδος όσους δεν την πιστεύουν ως Πατρίδα και ως Ιδέα. Να αποκόψουμε από τον εθνικό κορμό όσους επιχειρούν να στερήσουν από τον ελληνικό λαό το λαμπρό μέλλον που του αξίζει. Το ψεύτικο οικονομικό χρέος μπορεί να ξεπεραστεί άμεσα από την διαγραφή του και τη δυναμική είσοδο της Πατρίδος μας στην γεωπολιτική αντιπαράθεση από θέση ισχύος. Ο έλεγχος των περασμάτων στις αγορές και τους ενεργειακούς δρόμους βρίσκεται στα ελληνικά χέρια. Ο δε πλούτος της Ελλάδος σε πετρέλαιο, φυσικό αέριο, χρυσό, ασήμι, ουράνιο και άλλα πολλά μάς καθιστά ταυτόχρονα γεωφυσικό παρατηρητήριο και θησαυροφυλάκιο του κόσμου.

Η πραγματική εικόνα της Πατρίδος μας που αποκρύπτουν από τον ελληνικό λαό καθεστωτικά κόμματα, συστημικά ΜΜΕ, ψευτοσύμμαχοι και τοκογλύφοι σημαίνει πως θα πρέπει άμεσα να πάψουμε να κλείνουμε το μάτι στις αναγκαστικές τάχα συνευρέσεις και βοήθειες και να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για το άνοιγμα της γεωπολιτικής σκακιέρας. Ένα άνοιγμα που δεν θα έχει σκοπό την εύρεση νέων συνεταιριστικών δεσμών αλλά την αποκλειστικά ελληνική διαχείριση του γεωφυσικού μας πλούτου, την χάραξη εθνικά ωφέλιμων γεωπολιτικών ισορροπιών, την απομάκρυνση των εξ ανατολών και δύσεως εχθρών του Ελληνισμού μας και τον στρατηγικό έλεγχο της περιοχής από την Ελλάδα.

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνουμε είναι να αποκτήσουμε αληθινά εθνική πολιτική εξουσία με μια εθνικιστική διακυβέρνηση που θα διώξει κάθε ξένο και προσκυνημένο σώμα από την Πατρίδα μας. Το αμέσως επόμενο βήμα είναι να εξισορροπήσουμε την ενοχλητική παρουσία των ενοχλητικών επισκεπτών της αυλής μας με την παρουσία των επισκεπτών εκείνων που τους ενοχλούν.

Είναι γνωστό ότι τα συμφέροντα που μας περιτριγυρίζουν εκφράζονται στο προσκήνιο κρατικά από τις ΗΠΑ και τη Ρωσία. Είναι ακόμη γεγονός ότι η αμερικανόστροφη πορεία και υπηρεσία της νεοταξικής πολιτικής «μας» τάξης έχει φέρει στην Ελλάδα απομόνωση και εθνικές ήττες καλλιεργώντας τις βλέψεις των γειτόνων μας σε βάρος μας την ίδια στιγμή που γυροφέρνουν την κοινή χρήση του γεωφυσικού μας πλούτου ως τάχα ευεργετική για την Ελλάδα. Και την ίδια στιγμή η Ρωσία κινείται περιφερειακά θέλοντας να μπει στο γεωπολιτικό παιχνίδι.

Η Εθνικοκοινωνική Ελλάς μπορεί να βάλει τη Ρωσία στο παιχνίδι επιδιώκοντας ξεκάθαρα να μετατοπίσει την απειλή από κοντά της και να προκαλέσει την τριβή μεταξύ των δύο κύριων γεωπολιτικών πόλων. Η Ελλάς δεν θα υπηρετήσει ούτε τις ΗΠΑ ούτε τη Ρωσία, αλλά μονάχα το δικό της εθνικό και γεωπολιτικό συμφέρον.

Δεν κλείνουμε αποκλειστικά συμβόλαια, παίρνουμε κέρδος και αδυνάτισμα των εχθρών μας, εθνικοποιούμε το γεωφυσικό μας πλούτο για την οικονομική ανασυγκρότηση και τον στρατιωτικό εξοπλισμό, απενεργοποιούμε την Τουρκία κάνοντάς την στόχο του γεωπολιτικού παιχνιδιού μαζί με τα γειτονικά κρατικά της παιχνίδια. Όποιος πλησιάσει το δικό μας εθνικό κράτος, θα γνωρίζει πως έχει απέναντί του την Μεγάλη Ελλάδα που βαστάει στα χέρια της τα κλειδιά της γεωπολιτικής. Εγγυητής στέκει και πάλι ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός και ο Ελληνικός Στρατός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: