ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΧΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ


ΑΘΗΝΑ 18-6-2012.

Αποτελεί γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι μια λαϊκή εθνικιστική διακυβέρνηση χρειάζεται τη συμπαράσταση των Ενόπλων Δυνάμεων γιατί πολύ απλά μέσα σ’ ένα περιβάλλον οξυμμένης εσωτερικής κρίσης ο εξωτερικός εχθρός εντείνει τις προσπάθειες του να βρεθεί προ των τειχών του Ελληνικού Έθνους και να τα διαβεί. Ο Ελληνικός Στρατός διαθέτει έντονο ενδιαφέρον για την εθνική και κοινωνική συνοχή της Ελλάδος. Την ίδια μάλιστα στιγμή εξοπλίζεται και βρίσκεται σε ύψιστο βαθμό ετοιμότητας προκειμένου να επιφέρει το τέλος της Τουρκίας σε χώμα ελληνικό καθώς όπως φαίνεται τούτο δεν θα αργήσει πολύ να συμβεί με αφορμή που η ίδια η Τουρκία θα μας δώσει.

Η αγάπη και η εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού προς τις δυνάμεις του Έθνους, πολιτικές και στρατιωτικές, έχουν θορυβήσει ιδιαιτέρως την Τουρκία. Μια λιτή και ξεκάθαρη δήλωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου σε προεκλογική του ομιλία στον Πύργο πως με τη βοήθεια του Θεού δικαιούμαστε να έχουμε τις προσδοκίες μας για την απελευθέρωση των σκλάβων πατρίδων μας ενόχλησε πολύ τον τουρκικό Τύπο. Οι Τούρκοι δεν έχουν συνηθίσει να ακούν τις δίκαιες ελληνικές διεκδικήσεις, με τη Χουριέτ να απευθύνει στον κ. Μιχαλολιάκο τον χαρακτηρισμό «φύρερ». Κι όμως τουρκομογγόλοι ορθά το ακούσατε, οι καρδιές μας είναι πραγματικά με την Βασιλίδα Πόλη.

Πολύ ορθά έφτασε επίσης το μήνυμα του υπηρεσιακού υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Φράγκου Φραγκούλη πως πάνω από τα υλικά αγαθά βρίσκονται οι ηθικές αξίες, ο πολιτισμός, η Ιστορία μας και οι Παραδόσεις μας που μας κράτησαν και θα μας κρατήσουν πάλι όρθιους. Εν μέσω εκλογών ο υπουργός και πρώην αρχηγός ΓΕΣ πιστοποιώντας τις μεγάλες δυνατότητες του Ελληνικού Στρατού είπε πως αποτελεί δύναμη αποτροπής αλλά ισχυρή, σιωπηλή στρατιωτική δύναμη που αν απαιτηθεί θα κάνει εκκωφαντικό θόρυβο.

Το μήνυμα αυτό θα λέγαμε εμείς να το λάβει κάθε επίδοξος ανατροπέας της εθνικής μας ανεξαρτησίας και συνοχής, εντός και εκτός συνόρων. Όποια γλώσσα κι αν μιλάει. Ο κ. Φραγκούλης στο μνημόσυνο του ήρωα υποσμηναγού Νίκου Σιαλμά που φονεύτηκε από τους Τουρκομογγόλους προ εικοσαετίας διεμήνυσε στον εχθρό πως δεν πρέπει να γεννάται καμιά σκέψη για εθνική απώλεια κυριαρχίας ή για διολίσθηση γεωστρατηγική.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είδαμε την είσοδο τεσσάρων τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών που πραγματοποιήθηκε στο ενεργοποιημένο πεδίο βολής Άνδρου πριν λίγες μέρες. Το γεγονός αυτό τη στιγμή που ασκούντο στην περιοχή τρία ελληνικά πολεμικά πλοία με πραγματικά πυρά δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρεί τυχαίο αλλά ως προσχεδιασμένη εισβολή και πρόκληση. Χρειάστηκε να ενεργοποιηθεί το ραντάρ της Πάρνηθας ειδοποιώντας τα ελληνικά πλοία, τον τουρκικό σχηματισμό και το στρατηγείο στο Εσκί Σεχήρ με ενεργοποίηση του κόκκινου συναγερμού για να αποφευχθεί η σύρραξη.

Στο μεταξύ ο υπουργός εξωτερικών υποθέσεων της Τουρκίας Μπαγίς σε συνάντηση της επιτροπής Τουρκίας – ΕΕ σε ερώτηση που δέχτηκε απάντησε με θράσος ότι η Άγκυρα αρνείται να υπογράψει τη Σύμβαση του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας «εξαιτίας των προβλημάτων που υπάρχουν με την Ελλάδα στα νησιά του Αιγαίου»! Δεν πρόκειται μας είπε ο Μπαγίς να υπογράψει η Τουρκία τη σύμβαση μέχρι να ενταχθεί πλήρως στην ΕΕ. Εμείς πάντως θυμόμαστε την προφητεία του Γέροντα Παίσιου για την τουρκική πρόκληση που θα στηριχθεί με φόντο την επέκταση των μιλίων και τον πόλεμο που θα φέρει εκείνη. Καλώς να ορίσετε μεμέτια, το καυτό ελληνικό μολύβι στη διάθεσή σας σαν το ζητήσετε.

Από κοντά προκαλούν και οι Σκοπιανοί με τον πρόεδρο του υποτιθέμενου «παγκόσμιου μακεδονικού κογκρέσου» Πετρόφ να μας λέει πώς αν δεν αναγνωρίσουμε την ψευτομακεδονία τους θα διαλυθούμε από τις ανύπαρκτες μειονότητες που υποτίθεται πως υπάρχουν στα εδάφη μας. Ο ίδιος μας κατηγορεί για τάχα γενοκτονία ψευτομακεδόνων στους βαλκανικούς πολέμους όταν οι βουλγαροκομιτατζήδες πρόγονοί του έσφαξαν τα αδέλφια μας στους απελευθερωτικούς πολέμους. Ο γυφτοσκοπιανός πάντως έδειξε να τρέμει τον Ελληνικό Εθνικισμό ως σημείο ασκήσεως πιέσεων.

Ο δε Γκρούεφσκι μας καλεί λέει να αποδεχτούμε την εθνική ταυτότητα του τεχνητού μορφώματος. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι υπάρχει μονάχα η κατεχόμενη Βόρεια Μακεδονία Μας που κατοικείται από χιλιάδες Έλληνες που καταπιέζονται και χρήζει απελευθερώσεως και ενώσεως με την Μητέρα Ελλάδα.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ σε Ροδόπη και Κομοτηνή εμφανίστηκαν σε προεκλογική αφίσα που αναρτήθηκε μονάχα στο facebook να φιγουράρουν κάτω από τον προκλητικό τίτλο «οι Τούρκοι άρχισαν να κατακτούν την Δ. Θράκη». Η λέξη Τούρκοι γράφτηκε με το κόκκινο χρώμα της τουρκικής σημαίας και τα υπόλοιπα με τα πράσινα και μαύρα γράμματα της σημαίας του δήθεν ανεξάρτητου κράτους της Δ. Θράκης.

Τα μέλη της δημοτικής παρατάξεως Σπάρτακος κ.κ Δαπέργολας, Καραχότζα και Καραίσκος κατήγγειλαν την παραμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος στη Θράκη από παρέμβαση της Τουρκίας που επιθυμεί να ενισχύσει τους πράκτορές της στο ελληνικό κοινοβούλιο με ευθύνη των πολιτικάντηδων. Και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μπουτάρης κλείνει ακτοπλοϊκές τουριστικές συμφωνίες με τους Τούρκους.

Μολών λαβέ λοιπόν. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός θα αποκαταστήσει το εθνικό συναίσθημα στην διακυβέρνηση της Πατρίδος. Και ο Ελληνικός Στρατός θα συντρίψει ολοκληρωτικά την Τουρκία διαλύοντάς την.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: