ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΟΥΝ


ΑΘΗΝΑ 10-6-2012.

Η πατρίδα μας βρίσκεται κυριολεκτικά στο κρισιμότερο σταυροδρόμι της ιστορίας της. Βρισκόμαστε στο μέσο μιας διακεκαυμένης ζώνης και καλούμαστε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για να ξεμπερδέψουμε τελειωτικά με την τουρκική απειλή εξ ανατολάς που κινούν οι οικονομικοί τρομοκράτες του διεθνιστικού νεοταξισμού. Δεν υφίσταται αληθής οικονομική κρίση βέβαια αλλά κυρίως ένας υπόγειος και βρώμικος πόλεμος κάτω από τη ζώνη σε βάρος του Ελληνικού Έθνους. Ένας πόλεμος που ο Ελληνικός Στρατός είναι έτοιμος να τον δώσει νικηφόρα κόντρα σε εχθρούς και ψευτοημέτερους διχαστές και αρνητές της Πατρίδος.

Η Τουρκία κινείται προς την κατεύθυνση της τουρκοποιήσεως των Ελλήνων μουσουλμάνων της Ελεύθερης Θράκης Μας εκμεταλλευόμενη ακόμη και την προεκλογική περίοδο που διεξάγεται στην Ελλάδα. Ακούσαμε τον γνωστό διαπραγματευτή της Τουρκίας με την ΕΕ Μπαγίς να συνδέει την οικονομική συνδρομή της Τουρκίας προς την πατρίδα μας με τα ίσα δικαιώματα των πολιτών ανεξαρτήτως εθνικότητας, θρησκεύματος και πολιτικών απόψεων που έχουν τάχα επιτύχει οι Τούρκοι στο κράτος τους, στα κατεχόμενα ελληνικά εδάφη. Και έτσι μας είπε ο Μπαγίς πως επιθυμεί να δει μια επίλυση των αντίστοιχων θεμάτων για τα «αδέλφια μας» όπως αποκαλεί η Τουρκία τους Έλληνες μουσουλμάνους. Αναμένουν μας είπε μετεκλογικά αυτήν την εξέλιξη ενώ χαρακτήρισε το Αιγαίο ως μια θάλασσα που πρέπει να μας ενώνει κι όχι να μας χωρίζει.

Είναι φανερό ότι η Τουρκία επιθυμεί να βάλει πόδι τόσο στη Θράκη όσο και στο Αιγαίο. Ο ένας τρόπος είναι η εξαγορά ξεπουλημένων πολιτικάντηδων και ο άλλος είναι η στρατιωτική εμπλοκή. Είτε να υπάρξουν δωσίλογοι που θα αναρριχηθούν στην εξουσία της Ελλάδος και θα δώσουν γη και ύδωρ είτε να επέμβει η Άγκυρα στηριζόμενη σε μια πολιτειακή αναταραχή. Η Φωνή της Τουρκίας που αποτελεί επίσημο όργανο της τουρκικής προπαγάνδας αναφέρεται στην προοπτική εκλογής τεσσάρων «Τούρκων» βουλευτών στη Θράκη και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλληλεγγύης «Τούρκων» της Δ. Θράκης Χάκιουντερ κάλεσε τους «ομογενείς» του στην κάλπη με σκοπό την ισχυρότερη εκπροσώπηση της «τουρκικής» μειονότητας στην Ελληνική Βουλή.

Στο μεταξύ οι Τούρκοι προέβησαν με απύθμενο θράσος σε ευρύτατη στρατιωτική άσκηση στο Αιγαίο με την συμμετοχή πολεμικών αεροσκαφών από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Οι ασκήσεις σημειώθηκαν ανατολικά της Ρόδου έως και το Βόρειο Αιγαίο με παράβαση των διεθνών κανόνων και άρνηση υποβολής των σχεδίων πτήσεως κατά την είσοδο στον FIR Αθήνας. Συνολικά διενεργήθηκαν 19 παραβάσεις των κανόνων του FIR και 9 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου.

Ο Ελληνικός Στρατός, το μοναδικό υγιές Σώμα της ακυβέρνητης Ελληνικής Πολιτείας, αντέδρασε άμεσα με την ενεργοποίηση του συνόλου της Ελληνικής Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης. Το ΓΕΕΘΑ έδωσε εντολή οι προεπιλεγμένες μονάδες και των τριών κλάδων να ολοκληρώσουν τις διεργασίες έως το σημείο ενεργοποίησης. Φορτώθηκε δηλαδή ο εξοπλισμός και έγινε η μετάβαση των ειδικών δυνάμεων στους χώρους φόρτωσης αεροσκαφών και πλωτών μέσων δίχως περαιτέρω μετακίνηση των Ελληνικών Δυνάμεων.

Πρόκειται για μια δυνατή απάντηση υψίστης ετοιμότητας για την καταστροφή των Τούρκων μόλις δοθεί η αφορμή. Και ενώ στο Αιγαίο οι Τούρκοι χρησιμοποιούν τις παράνομες έρευνες για υδρογονάνθρακες, στην Κύπρο ετοιμάζουν μια άσκηση ανοιχτά της Αμμοχώστου με τη συμμετοχή του κατοχικού στρατού και «πολιτικών τμημάτων» του ψευδοκράτους. Η άσκηση αυτή αφορά την έρευνα και τη διάσωση και διεξάγεται από 11 έως 14 Ιουνίου με σκοπό την αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελεύθερης Κύπρου.

Την ίδια στιγμή οι φοιτητές στην Κωνσταντινούπολη λαμβάνουν ένα πολυμεσικό εργαλείο μάθησης που εμφανίζει ως τουρκικές περιοχές τμήματα χωρών που περιβάλλουν την Τουρκία μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται η Ελεύθερη Κύπρος. Παράλληλα το φάσμα της οικονομικής κρίσης που στήνουν οι γνωστοί έμποροι των Εθνών τριγυρίζει και την μαρτυρική ελληνική μεγαλόνησο.

Κι όμως μέσα στο πλέγμα των πολεμικών προεργασιών υπάρχουν προσκυνημένοι που πιστεύουν πως ο τουρισμός στη Ρόδο, την Κω, τη Σάμο, τη Χίο και τη Λέσβο μπορεί να λυθεί με τη χορήγηση θεωρήσεων σε Τούρκους τουρίστες. Στη δε Χίο των εκτεταμένων σφαγών από τους Τούρκους κατά την Παλιγγενεσία του Εικοσιένα ανταλλάχτηκαν μαθητικές επισκέψεις με τις απέναντι τουρκοπατημένες ακτές με βάση επικίνδυνα και αφελή πρωτόκολλα συνεργασίας. Κι όλα αυτά όταν η ΜΚΟ «τουρκική συμμαχία της Αμερικής» που λαμβάνει χρηματοδότηση από την αμερικανική κυβέρνηση χρηματοδοτεί και προωθεί την προπαγάνδα των Σκοπίων μέσω πανεπιστημίων και υποτροφιών στηρίζοντας φυσικά και τις δικές τους διεκδικήσεις σε βάρος μας.

Όλα αυτά λαβαίνουν χώρα όταν αμερικανοσιωνιστικές φυλλάδες και λέσχες βλέπουν την χώρα μας οικονομικά νεκρή και απαραίτητη για τα συμφέροντά τους Λήμαν Μπράδερς της Ευρώπης. Και κάποιοι παράγοντες της Αριστεράς ονειρεύονται επαναστάσεις με μολότωφ και τα συναφή σύνεργα.

Όμως οι Φρουροί του Έθνους γρηγορούν. Ο υπηρεσιακός υπουργός εθνικής άμυνας κ. Φραγκούλης αρνήθηκε την μνημονιακή περικοπή του αριθμού των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές. Και η επιχειρησιακή επάρκεια και ετοιμότητα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων βρίσκεται στο μέγιστο βαθμό. Ικανή να πλήξει τον εχθρό όπου τον βρει κι ότι γλώσσα κι αν μιλάει, εντός και εκτός συνόρων. Η δε Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα θα έχει Εθνικοκοινωνική Διακυβέρνηση.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: