ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ



ΑΘΗΝΑ 15-9-2014.

Ανοίγουνε τις πύλες τής κολάσεως οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τής αστικής κοινοβουλευτικής συμμορίας. Θα πρέπει λοιπόν να τις διαβούν αυτές τις πύλες. Διότι η ανηθικότητα και η προδοσία δεν μπορούν να συμβαδίσουν με την επιβίωση τής Ελληνικής Φυλής. Μπορεί να φόρεσαν προβιά ελληνική και να βρέθηκαν στην εξουσία, αλλά τα ιερά και τα όσια, η πίστη, η οικογένεια και η ζωή των παιδιών μας, η αποστολή δηλαδή τού Ελληνικού Έθνους, θα επικρατήσει.

Καλούμαστε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας προκειμένου να απομακρύνουμε την γάγγραινα από το Σώμα τής Φυλής. Η Ανδρεία και ο Πατριωτισμός είναι έμφυτες αξίες στον Έλληνα. Ο Έλληνας είναι απροσκύνητος. Σκύβει το κεφάλι μονάχα όταν θέλει να δείξει τον οφειλόμενο σεβασμό στον Θεό. Προασπίζει την φύση, την τάξη και την ομαλότητα, τόσο τής πίστης όσο και τής πατρίδος. Και όταν χρειαστεί, προτάσσει μαζί με το σταυρό και το ξίφος.

Όλα για την Πατρίδα. Αυτός είναι ο Αληθινός Έλληνας. Δεν σκορπά την κοινωνία του για υποκριτικούς «ανθρωπισμούς». Θυσιάζει τα πάντα για τούς ανθρώπους του. Οι Νόμοι φτιάχνονται για να προασπίζονται το δίκαιο, την ασφάλεια και την ευρυθμία τού συνόλου παράλληλα με τις αξίες του. Οι νόμοι τής αστικής «δημοκρατίας» αντιθέτως φτιάχνονται για να απασφαλίσουν τις πολιτικές και κοινωνικές βόμβες που έχουν θέσει οι ανθέλληνες στα θεμέλια τής Πατρίδος. Είναι νομικές βόμβες που δεν έχουν γραφτεί από Έλληνες για Έλληνες, αλλά από σιωνιστές με παραλήπτες τούς ψευτορωμιούς σε βάρος των Ελλήνων.

Έγινε νόμος τού προτεκτοράτου, τού ψευτορωμέϊκου που έχουν βάλει στη θέση τής Ελλάδος, το διαβόητο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Βάλανε πλάι στο εβραϊκό «ολοκαύτωμα» τις γενοκτονίες των Ελλήνων τής Μικράς Ασίας και τού Πόντου από τούς Τούρκους φίλους των σιωνιστών για να ψηφίσουν το νομικό έκτρωμα οι δήθεν αμφισβητίες του. Κι αφού έγιναν οι αμφισβητίες γατούλες, θέσανε απαγορευτικό να λέμε τούς ανώμαλους, ανώμαλους. Να εναρμονιστεί το κατοχικό κράτος με την νομιμοποίηση και ομαλοποίηση τής ομοφυλοφιλίας, κόντρα σε Θεό και Φύση, όπως έχει πράξει ήδη η ψευτοευρώπη. Αφήσανε μάλιστα τον πολιτικό γάμο των κίναιδων και την υιοθέτηση παιδιών για μελέτη και έγκριση κατόπιν τής επόμενης εκλογικής αναμέτρησης.

Είναι «υποχρέωση» τής Πολιτείας προς τούς οπισθογεμείς. Και τα παιδιά «τους» δεν είναι αόρατα. Και τι δεν ακούσαμε, προκειμένου να διαλυθεί ο οικογενειακός θεσμός. Να διακωμωδηθεί το ανθρώπινο πρόσωπο. Να στειρωθεί η ελληνική κοινωνία. Να κυρωθούν οι ψευδολογίες περί δήθεν αρχαιοελληνικής παρουσίας τής ομοφυλοφιλίας που λέγουν οι παγκοσμιοποιητές σταυρωτές τού Χριστού μας. Αλλά μέχρι να φτάσουν στις εκλογές, κάνουν μια στάση και απαγορεύουν οι πολιτικάντηδες προς το παρόν την αλήθεια.

Βάλανε όμως στο ίδιο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο την απορρόφηση και την νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών κατ’ ουσία. Να μην γίνεται επίκριση τού φαινομένου τού λαθροεποικισμού. Να μην κατακρίνεται η εγκληματικότητα που προκύπτει από τούς λαθρομετανάστες. Να γίνουν αποδεκτά Τεμένη και ισλαμισμός. Να εξαργυρώνονται οι καταγγελίες περί ρατσιστικής βίας με πολύχρονες άδειες παραμονής έως εκδικάσεως των υποθέσεων. Να εξακολουθούν δηλαδή σιωνισμός και Τουρκία να μας στέλνουν τις γενιές αλλοφύλων που θα αντικαταστήσουν τούς φθίνοντες από μεθοδευμένη υπογεννητικότητα και αυτοχειρίες Έλληνες. Να δικαιωθούν μνημόνια και κατοχές και διεκδικήσεις εχθρικές σε μια Ελλάδα δίχως Έλληνες.

Στο ανθελληνικό αντιρατσιστικό νομοσχέδιο εμπίπτει και η απαγόρευση στις αναφορές των ευαγγελίων για την ταυτότητα των σταυρωτών. Ολόκληρα αποσπάσματα των Γραφών θα περικοπούν. Όσα δεν έχουν ακόμη περικοπεί. Μιαιφόνος και Θεοκτόνος των Εβραίων εσμός και άλλα πολλά. Και έτσι θα ανοιχτεί ο δρόμος προς τον Οικουμενισμό και τις συνευρέσεις του με άλλες θρησκείες, και επομένως στην μια και μόνη Πανθρησκεία που επιδιώκει η Παγκόσμια Διακυβέρνηση και διορίζουσα δημοκρατικές τάχα κυβερνήσεις. Επομένως βαριά είναι η ευθύνη πέραν των προδοτών πολιτικάντηδων, των ιεραρχών που αποδέχτηκαν μέσω τής Ιεράς Συνόδου το νομοθετικό και έκνομο έκτρωμα.

Μάθαμε επιπλέον πως ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος αποδέχτηκε μια τσέχικη ταινία που κάνει αναφορά στους Κύριλλο και Μεθόδιο ως Σλάβους Αποστόλους. Και το μάθαμε από το defence.net που το έμαθε από τις έντονες αντιδράσεις των Βουλγάρων! Και από την άλλη πλευρά, ο Ερντογάν μάς είπε πως για να ανοίξει τη Θεολογική Σχολή τής Χάλκης, θέλει αυτά που τού έχουν υποσχεθεί οι γραικύλοι προδότες. Τζαμιά στην Αθήνα και τουρκικότητα μουφτήδων και Θράκης.

Τα πράγματα πλέον είναι ξεκάθαρα. Τα πρόσωπα που έχουν στρογγυλοκαθίσει στους θεσμούς τού κράτους μας απειλούν όχι το κράτος, αλλά το Έθνος των Ελλήνων. Διότι όταν το σπίτι σου έχει ρωγμές, αποκαθιστάς τις ζημίες ή φτιάχνεις το σπίτι από την αρχή. Σε καμία περίπτωση δεν εγκαταλείπεις το χώμα που σε γέννησε και δεν αφήνεις τα παιδιά σου εκτεθειμένα σε καιρούς δύστροπους να χαθούν. Αυτό το Άγιο Χώμα, αυτή η πολυτίμητη Ελληνική Ζωή είναι το Έθνος μας, είναι η πεμπτουσία τής υπάρξεώς μας, είναι ο λόγος που έλαβαν Ορθοδοξία και Πολιτισμός λαλιά ελληνική.

Το χώμα Κάστρο. Το σπίτι των παιδιών μας πολεμίστρα. Ο εχθρός σκόνη κάτω από το πέλμα τού πολεμιστή. Ο Έλλην νομοθέτης και μύστης Αλήθειας Χριστού και Καθαρότητος Ελληνισμού. Έλλην Πολεμιστής και Εξουσιαστής των Δικαίων τής Φυλής μας στο δικό της Οικόπεδο και την Οικουμένη. Πανελληνισμός σε έναν Εθνικιστικό Αγώνα που δεν θεωρεί καμία θυσία μάταιη. Βγάζουμε από τον δρόμο μας κάθε εμπόδιο, ελληνόφωνο και βαρβαρικό. Ανοίγουμε δρόμο καθαρό για Νίκη Λαϊκή και Εθνικιστική, Νίκη Ελληνική. Τίποτα λιγότερο.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

2 σχόλια:

Believer είπε...

Έξαιρετικό συνέλληνα Σπύρο τό δημοσιεύω στό ίστολόγιό μου www.pointsoftimes.blogspot.gr

polapopsis είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ Believer!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!