ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ



ΑΘΗΝΑ 15-10-2015.

Όταν σχεδιάζουμε την ανάπτυξη τού κράτους, εργαζόμαστε οπωσδήποτε για την παράλληλη διαιώνιση τής φυλής. Καλύτερη και μεγαλύτερη Ελλάδα σημαίνει καλύτεροι και περισσότεροι Έλληνες. Είτε αναφερόμαστε στην παραγωγική μηχανή είτε στην δημόσια οικονομία είτε στα ασφαλιστικά ταμεία είτε στα εθνικά μας ζητήματα, χρειαζόμαστε περισσότερες γεννήσεις Ελλήνων και πληθυσμιακό καταμερισμό σε ολόκληρη την επικράτεια, σε πόλεις και σε χωριά.

Κανείς δεν πρόκειται να εργαστεί για την αυτοτέλεια και το ανθοβόλημα τής Πατρίδος πέρα από τα δικά της γεννήματα, από τούς Έλληνες στο αίμα και την ψυχή. Ο ανθρώπινος οργανισμός που λειτουργεί με ισορροπημένο τρόπο και αποτελεσματικότητα έργου είναι εκείνος που εργάζεται με τα δικά του μέλη και την ταυτόχρονη συμμετοχή των ζωτικών του οργάνων, από την κεφαλή έως τα νύχια. Αν προστεθούν εμπλοκές και ξένα σώματα, ο οργανισμός αδρανεί και οπισθοχωρεί.

Οι λειτουργίες τού ανθρώπινου οργανισμού έχουν πλήρη και φυσιολογική εφαρμογή στην ζωή τού Εθνικού Κράτους. Η πρόοδος τής Πολιτείας είναι έργο των πολιτών που χτίζουν και δομούν το κρατικό οικοδόμημα. Αφορά τούς πολίτες που διοικούν, εργάζονται και πολεμούν, εκείνους που δίδουν νου, ιδρώτα και αίμα, ώστε να σταθεί εργώδης και απρόσβλητη η Πολιτεία, το δε Ελληνικό Έθνος δύναμη πίστεως και ισχύος.

Για να έχεις επιπλέον κράτος αληθινό, που πάει να πει φωνή και ισχυρή προσωπικότητα τού Έθνους, χρειάζεσαι πληθώρα γεννημάτων σε κάθε γωνιά τού εθνικού εδάφους. Από την πρωτεύουσα έως το πιο απομακρυσμένο χωριό και νησί, πρέπει όλα να σφύζουν από ζωή και από υποδομές εξυπηρέτησης των κοινωνικών αναγκών.

Το ισχυρό Κράτος έχει σε κάθε γεωγραφικό του διαμέρισμα εργασία, παιδεία, υγεία και εθνική ασφάλεια. Οι παραγωγικοί χώροι να θρέφουν τούς πολίτες και να τούς κρατούν στον τόπο τους. Τα σχολεία να είναι γεμάτα ελληνόπουλα. Τα νοσοκομεία να αντιμετωπίζουν κάθε ιατρικό περιστατικό. Στρατός και Αστυνομία να εξασφαλίζουν το αγαθό τής ζωής, εξαφανίζοντας κάθε κίνδυνο και παραβατικότητα.

Το σχέδιο τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος για την μόνη λογική οδό τής αυτοφυούς αναπτύξεως στηρίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην δημογραφική άνθηση και αποκέντρωση, στην διάχυση τού Ελληνισμού από το κέντρο προς την περιφέρεια. Το ξενοκίνητο και προδοτικό καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας λειτούργησε αντίστροφα. Το τέρας τής αστυφιλίας εξαγόρασε παραγωγή και αλλοτρίωσε συνειδήσεις, μετέφερε την κρατική μηχανή στα μεγάλα αστικά κέντρα, ερήμωσε την περιφέρεια οδηγώντας την νεολαία στις πόλεις για ένα κομμάτι ψωμί, διέλυσε τις οικογένειες και υλοποίησε προσχεδιασμένα την υπογεννητικότητα των Ελλήνων.

Δεν μπορείς να μιλάς για ανάπτυξη όταν δεν αποταμιεύεις εθνικό εισόδημα. Δεν μπορείς να αποταμιεύσεις δικό σου εισόδημα όταν δεν παράγεις με τα δικά σου χέρια αγαθά, όταν δεν διαθέτεις εγχώριο προϊόν. Δεν μπορείς να βάζεις τον λαό σου να μιλάει για σύνταξη, όταν τα ταμεία που σού την παρέχουν δεν διαθέτουν πόρους για τον απλούστατο λόγο ότι οι εργαζόμενοι που τα τροφοδοτούν είναι λιγότεροι από τούς συνταξιούχους. Το ζητούμενο που πρέπει να φτιάξεις είναι γερό και μεγάλο εθνοφυλετικό ιστό, είναι να γεμίσεις την Ελλάδα με Έλληνες.

Μα και η Μεγάλη Ελλάς είναι ζήτημα επεκτάσεως ψυχών. Οι φιλόδοξες και ασφαλείς καστροπολιτείες θέλουν γερά τείχη. Θέλουν και ετοιμοπόλεμους Ακρίτες. Η δε Ιερή και Αυτοκρατορική Ελλάς είχε ανέκαθεν και θα αποκτήσει εκ νέου ως βέλτιστα τείχη τα γυμνασμένα κορμιά των πολεμιστών της, την βεβαιότητα πως η ακεραιότητα τού Ελληνικού Έθνους οδηγεί τον πολίτη – οπλίτη στην υπέρβαση τής νοητής ανθρώπινης φύσης.

Καστροπολιτεία είναι η πανώρια Ελλάς. Η δε ελληνική περιφέρεια, οι πόλεις, τα χωριά και τα νησιά μας είναι τα κάστρα τής εθνικής μας πολιτείας. Σήμερα αυτά τα κάστρα έχουν εγκαταλειφτεί από τούς «δημοκράτες» και τούς θεσμικούς τους φορείς, σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και ολοσχερώς, υπακούοντας στους Θεσμούς τού Σιωνιστικού Νεοταξισμού και τούς προσωρινά γειτονικούς μας βαρβάρους.

Ακούμε τούς τζιχαντιστές να μάς λέγουν πως έχουν διεισδύσει μέσα στους λαθρομετανάστες δικοί τους άνθρωποι για να κάμουν την Ελλάδα και την Ευρώπη ισλαμικές χώρες. Αυτός άλλωστε είναι ο τρόπος που επέλεξαν οι ρέμπελοι, αναρχικοί και λαθροεισβολείς, ώστε να επιτεθούν στους Έλληνες, όπως μάς είχε προειδοποιήσει εγκαίρως ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός. Στην δε επαρχία κάθε χρόνο οι πράκτορες τού νεοταξισμού σκορπούν εστίες πυρκαγιάς με στόχο τις καλλιέργειες, τον διατροφικό παράγοντα και την τρομοκράτηση των εναπομεινάντων στον τόπο τους Ελλήνων.

Λαθρομετανάστες νέοι και ισλαμιστές σε κοινωνία και εργασία. Ξένες και πολυπληθείς οικογένειες για να αντικαταστήσουν τούς φθίνοντες Έλληνες. Είσοδοι φορέων αλυτρωτικής προπαγάνδας από τα γειτονικά μορφώματα σε Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη και Νησιά μας. Αυτά στην νέα Εθνικοκοινωνική Ελλάδα δεν θα εμφανιστούν ποτέ ξανά.

Ενίσχυση των νέων Ελλήνων που φτιάχνουν την οικογένειά τους. Στέγη και εργασία επιδοτούμενη από το Ελληνικό Κράτος. Βρεφονηπιακοί σταθμοί σε κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα με ευθύνη τής Λαϊκής και Εθνικιστικής Πολιτείας για να στηριχθούν οι εργαζόμενοι γονείς. Πλήρης ανάσχεση εκτρώσεων και αναπλήρωση τού οικογενειακού δεσμού όπου υπάρχει πρόβλημα. Κανένα ελληνόπουλο δεν εγκαταλείπεται, κανένα ελληνόπουλο δεν είναι νόθο. Μισθολογική επιβράβευση κλιμακούμενη χωριστά για κάθε νέο ελληνόπουλο που θα γεννιέται.

Υγεία, παιδεία και εργασία, όλα πλήρως επανδρωμένα σε κάθε γωνιά τής Ελλάδος. Οι δημόσιοι υπάλληλοι να σταλούν από το Εθνικό Κράτος οπουδήποτε υπάρχει πραγματική ανάγκη να παρασχεθεί έργο. Όποιος υπηρετεί το κράτος, υπηρετεί εξ ορισμού το Ελληνικό Έθνος.

Τα αστυνομικά τμήματα και τα στρατόπεδα να πυκνώσουν την παρουσία τους όσο βαδίζουμε προς τα σύνορα. Οι ακριτικές μας περιοχές είναι οι πύλες προς την προσωρινά αλύτρωτη Ελλάδα. Οι δε αλύτρωτοι Έλληνες, η πληθυσμιακή τους άνθηση και η στήριξη των εθνικών μας εδαφών τίθενται υπό την εγγύηση και λειτουργική κάλυψη τής Μητροπολιτικής Ελλάδος.

Τα αγαθά τής ελληνικής γης, το πλούσιο περιβάλλον, ο γεωφυσικός μας πλούτος, αρκούν για να στηρίξουν την πραγματική ανάπτυξη τής Μεγάλης Ελλάδος. Και πραγματική ανάπτυξη τής Μεγάλης Ελλάδος είναι η επέκταση των ελληνικών ψυχών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: