ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΣ



ΑΘΗΝΑ 17-10-2015.

Στο κοινοβούλιο της ντροπής και της κατοχής μόλις ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος αποκάλυψε ως αληθής Έλλην το έγγραφο του υπουργού εξωτερικών περί της κλήσεως προς τα κόμματα για να δώσουν τις προτάσεις τους περί της ονομασίας του ψευδοκράτους των Σκοπίων, αποκαλύφτηκαν οι προδοτικές προθέσεις των κομμάτων του συνταγματικού τόξου. Το σύνολο των κομμάτων της αστικής δημοκρατίας μίλησαν για γκάφα του υπουργού των εξωτερικών και το Ποτάμι ζήτησε τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής, όπερ και εγένετο.

Οι συνταγματικοί ήταν σαν να λέγανε στον υπουργό «τι έκανες και έδωσες στεγνά στον αέρα την μυστική συμφωνία μας να δώσουμε το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια». Να θυμηθούμε ότι οι μαρξιστές έχουν αναγνωρίσει σε όλες τους τις συναλλαγές τα Σκόπια ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Τα Σκόπια που δεν αποτελούν τίποτα άλλο από την κατεχόμενη και ελληνικότατη Βόρεια Μακεδονία Μας που παρέδωσαν οι σλαβοκίνητοι μαρξιστές στους κομιτατζήδες.

 Έλληνες, γρηγορείτε για την απελευθέρωση της Πατρίδος μας από τους νεοταξίτες διεθνιστές του συνταγματικού τόξου. Όπου υπάρχει Μακεδονία, εκεί υπάρχει και θα ξαναγίνει Ελλάς. Ελλάς Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: