ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ - ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΓΕΜΟΝΙΑ



ΑΘΗΝΑ 26-10-2015.

Η Ελλάς για να βαδίσει με συνέπεια προς την φύση και την αποστολή της, χρειάζεται απαραιτήτως Ενότητα και Πίστη. Να συντρίψουμε τούς φορείς τής ηττοπάθειας και τής υλιστικής υποταγής. Να διαγράψουμε από την καρδιά μας τα ξένα και ψεύτικα χρέη. Κι ευθύς να βαδίσουμε προς την κορυφή. Να σχηματίσουμε Εθνικιστική Εξουσία. Και να χτίσουμε των Ελλήνων την νέα ηγεμονία.

Αυτό και μόνον είναι το αληθινό μας χρέος. Το χρέος το εθνικό. Το χρέος προς την ράτσα μας, προς την ιστορία μας, προς την πίστη μας, προς τον πολιτισμό μας. Το χρέος προς τις ελληνικές ψυχές που πέρασαν και εκείνες που έρχονται ξωπίσω μας. Να δικαιωθούν οι θυσίες. Να κυβερνήσουμε με πάθος τα θέλω και τα πρέπει μας. Να διαλυθούν τα νεοταξικά σκότη και ψεύδη από το Ελληνικό Φως και την Ορθόδοξη Αλήθεια.

Δεν πρέπει οι χαλαστήδες να μείνουν μέσα στην πολιτεία μας και να διατηρούνται στην επιφάνεια σαν τα επιπλέοντα λύματα. Δεν πρέπει να αφήνουμε τις αποφάσεις και τις βουλές τού κράτους στους αδιάφορους και τούς μισητές τού Έθνους που έχουν μάθει να σέρνονται και να υπηρετούν ξένους αφεντάδες. Ζημιά και οι δύο, αδιάφοροι και μισητές. Ζημιά όμως και εκείνοι που φυγομαχούν, που δεν παίρνουν το Έθνος στις πλάτες τους.

Το Ελληνικό Έθνος είναι ο Ηγεμών τού Κράτους. Είναι η ζώσα ιστορία τής Φυλής, είναι ο αιμάτινος ποταμός που ρέει ασταμάτητα ανοίγοντας δρόμους αλήθειας και προκοπής. Το νόημα τού ανθρώπου να διαβαίνει με ορθό το ανάστημα, να ισοπεδώνει όσους τού βάζουν εμπόδια, να φτιάχνει έργα ιεροπρέπειας και ισχύος ελληνικής, να σπάζει δεσμά δουλείας, να ενώνει ψυχές και εδάφη κάτω από την Γαλανόλευκη και τον Δικέφαλο Αετό.

Η ζωή τού Αληθινού Έλληνα, η ζωή τού Εθνικιστή Έλληνα δηλαδή δεν είναι μια ψεύτικη μάχη, δεν είναι μια μάχη πέριξ μιας κάλπης. Δεν είναι η ζωή μας μια κάλπικη μάχη. Η ζωή τού Έλληνα είναι ένας τοκετός δημιουργίας και ένας διαρκής πόλεμος για τον θρίαμβο τής Αλήθειας και των Αξιών τού Ελληνισμού. Να δημιουργήσουμε μια πλέρια Ελλάδα ενός νέου πολιτισμού, να δώσουμε το χέρι προς τα αδέρφια μας τής Αγίας Ρωμανίας Μας.

Το ποδάρι τής Τουρκίας έχει απλωθεί σε Θράκη και Νησιά Μας. Με πράκτορες, με ψευτορωμιούς πολιτικάντηδες, με τα πολεμικά της μέσα που μολύνουν το Αιγαίο, τον Πόντο και την Ιωνία Μας. Και ακόμη με τούς ισλαμιστές λαθρομετανάστες και «πρόσφυγες» τζιχαντιστές. Δούλοι τού σιωνισμού και τής αντίχριστης παγκοσμιοποίησης όλοι τους. Σαν εκείνον τον ιμάμη που είπε τις προάλλες από τα Ιεροσόλυμα πως θα εξισλαμίσουνε με τούς πρόσφυγες και τούς μικτούς γάμους τα Ευρωπαϊκά Έθνη!

Μην απορούμε λοιπόν με την διαρκή έλευση των λαθρομεταναστών σαν πελώρια κύματα στην γεωπολιτική αυλή μας, στα νερά μας, στα νησιά μας, στις πόλεις και τα χωριά μας. Μην απορούμε για την ανοχή των πολιτικάντηδων που φτιάξανε νόμους και κρατούν τώρα την ξένη πλημμυρίδα ανάμεσά μας. Υπάλληλοι και όμαιμοι των νεοταξιτών οι γραικύλοι. Το ίδιο και οι ψευτοευρωπαίοι που κλείνουν τα σύνορά τους για να διαλύσουν τα δικά μας.

Μην απορούμε με την σύμπνοια των τζιχαντιστών και των σιωνιστών. Υπάλληλοι οι τζιχαντιστές και αφεντικά τους οι σιωνιστές, τα ίδια αφεντικά πολιτικών και Τούρκων και όλων των μορφωμάτων που λυμαίνονται τις Ελληνικές Πατρίδες στα προσωρινά βορειοανατολικά μας σύνορα. Και στην καθ’ ημάς Ανατολή οι ελληνορθόδοξοι πληθυσμοί διώκονται, με την Ρωσία να προτάσσει την απελευθέρωσή τους με στρατεύματα και διπλωματία.

Στην απέναντι όχθη βρίσκονται οι δούλοι τού αντίχριστου και των τόκων. Γνωστοί μισέλληνες που τούς ξέρουμε και μάς ζητούν μικρότερη Ελλάδα με λιγότερους Έλληνες. Αυτό για το οποίο πρέπει να απορούμε είναι η ανοχή μας στα ξένα σώματα, είτε μιλούν ελληνικά είτε βαρβαρικά. Και να αναστρέψουμε αυτήν την αντιφυσική τάση τώρα, ΑΜΕΣΑ.

Να γενεί το Εθνικό Φρόνημα η μία και αδιαμφισβήτητη Εξουσία τής Ελλάδος. Να πορευτούμε με γνώμονα το πολιτικά ορθό. Και πολιτικά ορθό είναι το εθνικά επωφελές. Δίκαιο και συμφέρον τής Ελληνικής Φυλής ταυτίζονται. Λαϊκή Εθνικιστική Ηγεσία, Ελληνικός Λαός και Ελληνικός Στρατός. Στόχος απαρέγκλιτος Ελλάδα Λεύτερη και Μεγάλη. Ελλάς Ορθόδοξη και Ελληνική σε Αίμα, σε Ψυχή, σε Γεωπολιτικό Εύρος.

Μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες είναι η απάντηση τής πιο ολόχρυσης και αυτοκρατορικής αυγής τού Ελληνισμού. Για να πάψουμε να έχουμε εχθρούς, πρέπει πρωτίστως να γίνουμε εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες Μεγάλη Δύναμη. Την ίδια ακριβώς στιγμή να εξαλείψουμε τον εχθρό με το να γίνουμε η πρωτοπορία, η φυσική ηγεσία τής Ορθοδοξίας και τής Εθνικής Ιδέας. Να γίνουμε μια άσπαστη αλυσίδα και να επιδοθούμε σε μια σταυροφορία απαιτήσεων και κατακτήσεων τής Ελληνικής Φυλής.

Οι Έλληνες ενωμένοι και προσηλωμένοι στην μεγαλοσύνη τής Πίστης και τής Φυλής είναι ανίκητοι. Ο δε ιερός σκοπός τής υπάρξεώς μας είναι αδιαπραγμάτευτος. Η Ελλάς ενώνει εκεί που η πανούκλα τής αστικής δημοκρατίας χωρίζει. Η δε ακεραιότητα τού Ελληνισμού είναι υπεράνω όλων. Ο Χριστός και η Ελλάς πολεμούν και νικούν τούς Σταυρωτήδες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: