ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


O ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ



ΑΘΗΝΑ 12-10-2015.

Η ιστορία επιστρέφει στον τόπο που ανήκει και φέρνει μαζί της αμείλικτη την δικαιοσύνη με το κοφτερό σπαθί της. Μές στα θερμά νερά μας που έρχονται από την εξ ανατολών Ελλάδα, αυτήν που μάς κλέψανε βιαστές και δολοφόνοι για να λυτρωθεί στις μέρες μας, εκείθε παίρνει φωτιά ο ενεργειακός διάδρομος που οδηγεί στην Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάδα. Με τούς νεοταξίτες να θέλουν πύρινα τα νερά από το ανακάτωμα ανθρώπινης σάρκας και οπλικών συστημάτων.

Η αλαζονεία τού πλούτου και η πολιτισμική υπεροχή αναμετρώνται για πολλοστή φορά από την εμφάνιση των εθνών δυνάμει τής Θείας Πρόνοιας. Το καλό και το κακό, η πίστη και η απιστία, το δωρικό πνεύμα και η απληστία βαδίζουν στο Πεδίο τής Τιμής για υπαρξιακό πόλεμο άνευ επιστροφής. Στα σύγχρονα μαρμαρένια αλώνια βρίσκονται από την μια πλευρά οι τύραννοι που επιδιώκουν να σταυρώσουν τούς μαχητές τού Δίκαιου Κριτή προκειμένου να υποτάξουν το γεωφυσικό παρατηρητήριο τής οικουμένης. Και από την άλλη πλευρά βρίσκεται η Αληθινή και Δίκαιη Ελλάς που θέλει πίσω ολάκερο τον κόσμο που τής κλέψανε.

Το ενεργειακό ζήτημα που κινεί στρατούς και οικονομίες είναι υπόθεση παλαιά και διαχρονική. Έχει φέρει σε σύγκρουση όλες τις δυνάμεις και τις αυτοκρατορίες κάθε εποχής. Το πλέον επίζηλο ωστόσο γεωφυσικό οικόπεδο για τον γεωστρατηγικό έλεγχο τής παγκόσμιας εξουσίας είναι το ελληνικό. Αυτός είναι ο λόγος που η Ελλάς έχει υποστεί τις περισσότερες πιέσεις και σκλαβιές από κάθε άλλο λαό. Μα υπάρχει κι άλλος ένας λόγος για τις βάρβαρες εισβολές. Είναι η διοίκηση τής Ελλάδος από τούς Αρίστους τής Φυλής μας και η Ενότητα των Ελλήνων που φοβάται και πολεμά ο σιωνιστής παγκοσμιοποιητής με τούς σκλάβους που σέρνει ξωπίσω του.

Δεν είναι μυστικό πλέον πως ο γεωφυσικός πλούτος τής Ελλάδος σε υδρογονάνθρακες και ορυκτά στοιχεία είναι υπαρκτός, τεκμηριωμένος και πλέριος. Η δε Ελλάς βρίσκεται στο σταυροδρόμι των ηπείρων, στο κέντρο τής οικουμένης. Οι επικοινωνίες και το διαμετακομιστικό εμπόριο περνούν από τα χέρια μας. Κανένας λαός δεν μπορεί να μάς αγνοήσει, παρά μονάχα κάτω από το βάρος των μέχρι σήμερα ψευτορωμέϊκων διοικήσεων που υποθήκευσαν τις υποδομές μας και εγκλώβισαν την Πατρίδα μας ανάμεσα σε γραβατωμένους τοκοφόρους, λαθρομετανάστες και νεοταξικά κρατικά μορφώματα με παράλογες αξιώσεις σε βάρος τής Ελλάδος.

Οι Τούρκοι διατείνονται προς πάσα κατεύθυνση ότι τα θαλάσσια σύνορα τής Ελλάδος και τής «Τουρκίας», τής κατεχόμενης Ιωνίας και τού Πόντου Μας στην πραγματικότητα, δεν έχουν καθορισθεί ποτέ και βάσει καμίας συμφωνίας και συνθήκης! Ο δε υπουργός τού Ερντογάν, ο από την Κομοτηνή προερχόμενος Μουεζίνογλου είπε τις προάλλες πως η Ελεύθερη Θράκη Μας είναι αναπόσπαστο τμήμα τής «Τουρκίας». Την ίδια στιγμή ο Τσίπρας αναμασούσε τα τουρκικά επιχειρήματα, λέγοντας πως η θάλασσα δεν έχει σύνορα, αναφερόμενος στην βίαιη εισβολή των λαθρομεταναστών στα νησιά μας!

Παράλληλα οι Ρώσοι και οι Αμερικανοί κονταροχτυπιούνται επί τής Συρίας, με τούς Ρώσους να κατανικούν τούς τζιχαντιστές υπαλλήλους τού νεοταξισμού. Τζιχαντιστές οι οποίοι έχουν εισχωρήσει μέσω τής λαθρομετανάστευσης σε ολάκερη την ελληνική επικράτεια και την λοιπή Ευρώπη. Οι δε ΗΠΑ θυμόμαστε πως είχαν το θράσος να ζητήσουν ανεπιτυχώς από την προεκλογική κυβέρνηση τής Πατρίδος μας να μην επιτρέψει στην Ρωσία να περάσει δια μέσου ελληνικού εδάφους στην Συρία. Και τα προλεγόμενα των συγχρόνων Αγίων Πατέρων μας επαληθεύονται. Θα δουν τα γεγονότα και θα κατέβουν κι άλλες ξένες δυνάμεις. Για να καταφτάσουν Άγγλοι, Γάλλοι, Αυστραλοί και πάει λέγοντας.

Σύνορα ελληνοτουρκικά λοιπόν δεν υπάρχουν. Και δεν υπάρχουν σύνορα διότι δεν υπάρχει κανένα νόμιμο κράτος με το όνομα Τουρκία. Η κατάληψη ξένης γης δια τής χρήσεως πολεμικής βίας δεν γίνεται αποδεκτή και το προϊόν της θα καταπέσει όσος χρόνος κι αν έχει περάσει, όσα παλιόχαρτα κι αν έχουν υπογραφτεί.

Η Σμύρνη, η Νίκαια, η Τραπεζούντα θα γενούν εκ νέου ελληνικά εδάφη. Η Κωνσταντινούπολη είναι δια βίου η Βασιλεύουσα τής Ελληνικής Αυτοκρατορίας. Ο Βόσπορος και η Μαύρη Θάλασσα είναι πάντα Ελληνικά Νερά. Οι ελληνορθόδοξοι πληθυσμοί τους είναι εγγυητές Ελληνικότητας. Η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς θα ενεργοποιήσει την εγγύηση, αφού η Μεγάλη Πατρίδα μας έχει όχθες ένθεν κακείθεν τής Ελληνικής Λίμνης τού Αιγαίου. Και έτσι η Ελεύθερη Θράκη Μας θα σμίξει και πάλι με την δίδυμη αδερφή της, την Ανατολική Ρωμυλία.

Το Κάστρο τής Φυλής έχει τούς ετοιμοπόλεμους πολεμιστές του στις επάλξεις. Οι Πύλες είναι ανοικτές μονάχα για δύο λόγους. Ο ένας λόγος είναι για να σταλούν οι πεμπτοφαλαγγίτες και τα ξένα σώματα στον γκρεμό τού οριστικού χαμού. Και ο άλλος λόγος είναι για να καθαρισθεί η γεωπολιτική αυλή μας και να ανοιχθεί ο ενεργειακός διάδρομος προς την Μεγάλη και Φυσική Ελλάδα.

Τον Ενωμένο Ελληνισμό δεν μπορεί καμία δύναμη να τον νικήσει. Η δε Πίστη όταν σμίξει με την Ιστορική Αλήθεια, τότε σηκώνει την σπάθα που διαβαίνει όρθια και νικήτρια ακόμη και μέσα από την φωτιά. Απέναντί μας έχουμε εσμό σκλάβων δίχως πίστη και αξίες. Είμαστε Ελεύθεροι Έλληνες που γυρεύουμε δύο πράματα. Να γράψουμε ιστορία δικαιώνοντας τούς προγόνους μας. Κι ακόμη να γίνουμε Έθνος Αυτάρκες και Ηγεμονικό. Και από παρατηρητήριο να γίνουμε επιπλέον το διοικητήριο τής οικουμένης.

Ούτε ξένη κατοχή ούτε προδότες σε γη ελληνική. Όποιος επιθυμεί την συμμαχία τής Ελλάδος, πρέπει να αποδεχτεί τα Ελληνικά Δίκαια. Ο πόλεμος που σκαρώνουν οι «δυνατοί» δεν μάς τρομάζει. Η καθαρτήρια πυρά άλλωστε σχέδιο τού Θεού είναι κι αυτή.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: