ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ



ΑΘΗΝΑ 8-10-2015.

Τα ισχυρά έθνη δομούνται απαραιτήτως επάνω στην απόλυτη και ορθολογική διαχείριση τής εθνικής τους περιουσίας. Τα δε ισχυρά έθνη είναι εκείνα που διακρίνονται από τον συμπαγή εθνοφυλετικό ιστό, την κοινωνική δικαιοσύνη και την προσήλωση στην γεωπολιτική τους υπεροχή. Κατά συνέπεια το ιδανικό πολιτικό περιβάλλον στηρίζεται στην ύπαρξη Εθνικοκοινωνικού Κράτους που χειρίζεται αποκλειστικά τούς χρηματοοικονομικούς θεσμούς και τούς πλουτοπαραγωγικούς πόρους δίκαια και αναπτυξιακά στο σύνολο τής Εθνικής Κοινότητας.

Το Ελληνικό Έθνος εάν θέλει να εξασφαλίσει την ανεξαρτησία τής πολιτικής του οντότητας, πρέπει να λειτουργήσει ως αυτεξούσια δύναμη που σχηματίζει πέριξ αυτής τις συμμαχίες της κι όχι ως εξάρτημα υπερεθνικών συμμαχιών και οργανισμών. Το γεωστρατηγικό βάθος, ο ενεργειακός πλούτος και το κομβικό γεωπολιτικό παρατηρητήριο που μάς χαρακτηρίζει και μάς συνδέει με όλες τις ηπείρους, μάς οδηγούν στην στρατηγική κίνηση τού ελέγχου τής οικονομίας εντός και εκτός συνόρων. Σε όλα τα επίπεδα. Τραπεζικό, χρηματιστηριακό, διαμετακομιστικό.

Οι διακρατικές ομοσπονδίες και οι ενοποιημένες οικονομίες εξυπηρετούν την αναστολή τής ανάπτυξης και την ποδηγέτηση των εθνών κάτω από τούς ισχυρούς τής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Είναι αρρωστημένες καταστάσεις που στρέφονται ενάντια στους κανόνες τής οικονομίας και τής διακρατικής συνεργασίας. Είναι αδύνατο να θέσεις τις φτωχές χώρες στα ίδια μέτρα δημοσιονομικής εξυγίανσης με τις πλούσιες. Επιπλέον οι υγιείς συμμαχικές σχέσεις στηρίζονται στην ύπαρξη ισχυρών και αυτοτελών κρατών, έχουν να κάνουν με κράτη που κοιτά το ένα το άλλο στα μάτια και από το σπίτι του κι όχι στην τσέπη και με την εισβολή στο πορτοφόλι τού αδύναμου.

Το τραπεζικό σύστημα έχει παραδοθεί σε χέρια ιδιωτικά και ξένα, ο δε σχεδιασμός του έχει σκοπίμως υπερβεί τα γεωφυσικά σύνορα. Τα οικονομικά σύνορα έχουν ανοίξει από τις δυνάμεις τού σιωνιστικού νεοταξισμού πιο πριν από ότι τα γεωφυσικά. Σκοπός των παγκοσμιοποιητών είναι η εξαγορά προσοδοφόρων γαιών και συνειδήσεων, η πίεση στο πορτοφόλι τού ραγιά που έχει εκχωρήσει το εθνικό του εισόδημα για να επιβιώσει κάτω από την καθοδήγηση των προδοτικών κυβερνήσεων τού ξενοκίνητου αστικού καθεστώτος.

Οφείλουμε κατά συνέπεια να θεραπεύσουμε άμεσα και ριζικά μια διαστρέβλωση τού ρόλου των τραπεζών, τις οποίες επιπλέον θα επαναπατρίσουμε ως προς τον κεντρικό έλεγχο και τις αποφάσεις. Ο ρόλος των τραπεζών είναι η φύλαξη τού λαϊκού εισοδήματος, η διαχείριση των εθνικών συναλλαγματικών αποθεματικών και η στήριξη τής επενδυτικής δραστηριότητας από το κράτος επί ωφελεία των υποδομών και τής αυτάρκειας τής Εθνικής Κοινότητας.

Ο πλούτος τής χώρας και των Ελλήνων είναι ακατάσχετος και ανέγγιχτος νομικά και πρακτικά από ντόπιους και ξένους τοκογλύφους. Δεν βγαίνει έξω από τα εθνικά μας σύνορα και δεν υποθηκεύεται. Το δε σύστημα των ληστρικών τόκων μαζί με τα χρέη των παραγωγικών τάξεων που έχουν υπερβεί το κεφάλαιο των Ελλήνων τού μόχθου θα διαγραφούν ολοσχερώς. Θα λάβουν τον δρόμο τού ανύπαρκτου εθνικού χρέους και των μνημονίων. Μικρός τραπεζικός τομέας με την απόλυτη επιστασία τού Ελληνικού Εθνικοκοινωνικού Κράτους. Τράπεζες ελληνικές δίχως ίχνος νεοταξικών κεφαλαίων μέσα τους.

Εθνικοποίηση των τραπεζών το λοιπόν. Εθνικοποίηση και τού χρηματιστηριακού τομέα. Έλεγχος των στοιχείων άνομου πλουτισμού και ξεπλύματος τού χρήματος από παράνομες ενέργειες και δοσοληψίες. Το χρηματιστήριο να γίνει ο μηχανισμός συναλλαγής των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων. Των επιχειρήσεων τής γης, τής βιομηχανίας, τού εμπορίου, των Ελλήνων που στηρίζουν το κράτος και λαμβάνουν τα ανταποδοτικά οφέλη τής εργασίας και τής εμπιστοσύνης τους προς το Εθνικό Κράτος.

Σκοπός τής Εθνικοκοινωνικής Οικονομίας είναι η υλοποίηση τής εγχώριας και πραγματικής παραγωγικής διαδικασίας. Να υπάρξει αντίκρισμα χειροπιαστό, να συνδεθούν οι θέσεις εργασίας με το εθνικό προϊόν, να υπάρξει εγχώρια επάρκεια αγαθών και να επιτευχθεί η οικονομική και πολιτική σύνδεση εν συνεχεία όλων των ανά την οικουμένη Ελληνικών Κοινοτήτων με την Μητροπολιτική Ελλάδα. Πρώτα θα φτιάξεις εργοστάσιο και χωράφι ακμαίο. Θα παράξεις με τα δικά σου χέρια τροφή, υγεία, όπλο και εισόδημα. Οι δε οικονομικές υπηρεσίες θα διαχειριστούν την κατανομή τους σε όλη την επικράτεια, με γνώμονα τις εντολές τού Ελληνικού Κράτους.

Η εξόρυξη τού γεωφυσικού πλούτου και ο διαμετακομιστικός τομέας, η διάθεση των εθνικών πόρων στις κοινωνικές και εθνικές υποδομές τού κράτους, η συναφής εξαγωγική δραστηριότητα, είναι ζητήματα υπεύθυνου στρατηγικού σχεδιασμού μιας ανεξάρτητης πολιτικής διοίκησης. Το επιχειρηματικό και ερευνητικό δαιμόνιο των Ελλήνων υπάρχει σε επάρκεια. Η δε ανεξάρτητη διοίκηση είναι εκείνη που σκέφτεται, ενεργεί και επεκτείνεται στην διεθνή σκηνή για την Ελλάδα που λειτουργεί με συνέπεια στην φύση της ως Μεγάλη Δύναμη. Η γη μας είναι η δύναμή μας. Αυτή και ο χρηματοδότης μας.

Τέλος η Ελληνική Ομογένεια είναι ο κινητήριος μοχλός που μάς συνδέει με τις διεθνείς αγορές. Οι Έλληνες Ομογενείς δεν είναι ψηφομάζες για πολιτικάντικες παράτες ούτε ξένοι παρίες. Είναι κρίκοι αδιάσπαστοι τής μιας και ενιαίας ελληνικής φυλετικής αλυσίδας. Μέτοχοι ισότιμοι τής ζωής και τής ανάπτυξης τού Ανίκητου Ενωμένου Ελληνισμού.

Ενιαία και ακομμάτιστη λοιπόν θα ανασυσταθεί η συλλογική τους συνεννόηση. Οι πολιτικές, οι επιχειρηματικές και οι οικονομικές δραστηριότητες των Ελλήνων Ομογενών θα στηριχθούν από την Εθνικοκοινωνική Ελλάδα ενεργά, με στόχο την άνοδο Ελλήνων σε θέσεις κλειδιά. Ελληνοποίηση και στον οικονομικό τομέα ενάντια στην σιωνιστική παγκοσμιοποίηση.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: