ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ( ΠΕΡΙ ΖΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ )



ΑΘΗΝΑ 19-10-2015.

Το Έθνος ως το σύνολο τής οργανωμένης πολιτείας και τής όμαιμης φυλετικής κοινότητας οφείλει να διασφαλίζει ομοίως την εθνική και την εδαφική του κυριαρχία. Να ρυθμίζει το δίκαιο και να επιβάλλει το συμφέρον του. Να φροντίζει με άλλα λόγια την αρτιμέλεια και την ασφάλειά του. Ώστε λοιπόν το Ελληνικό Έθνος οφείλει να εναρμονίσει την πολιτική και την γεωφυσική του παρουσία.

Να εφαρμόσουμε κατά συνέπεια την θεωρία τής αναλήψεως τού αναγκαίου ζωτικού χώρου. Να διατηρήσουμε τον έλεγχο τής εξωτερικής μας πολιτικής ξεκινώντας από το εσωτερικό τού κράτους και επεκτεινόμενοι σε μια διαδοχική σειρά ομόκεντρων κύκλων στην γεωπολιτική μας γειτονιά. Διασφάλιση τού άβατου στο εσωτερικό, απελευθέρωση των σκλάβων πατρίδων μας, εκτοπισμός εχθρών και επέκταση εκεί που έως χθες βρίσκονταν αυτοί.

Το έκαμε ο Μεγαλέξανδρος. Ένωσε τούς Έλληνες υπό την στιβαρή του εξουσία και τα λάβαρα τής Φυλής μας. Εξόντωσε τούς διεφθαρμένους και προδότες. Εκμαίευσε την πολεμική αρετή και την πίστη των Ελλήνων στις αξίες τους, στον πολιτισμό τους, στην δύναμή τους. Εφάρμοσε έναντι των Περσών την καλύτερη άμυνα, την αντεπίθεση, την εκκαθάριση των εχθρικών θυλάκων, την πολιτισμική εκστρατεία και την αντικατάσταση τού ματαιόδοξου υλιστή από τον ιδεαλιστή Έλληνα που φέρνει το φως με το δίκαιο και το ατσάλι.

Δεν παζαρεύεις σε καμία περίπτωση ανθρώπινη ψυχή και λίθο που σού ανήκει. Δράττεις τα ιερά όπλα και πετάς μακριά από το άβατο τής Φυλής τον ιερόσυλο και ξενηλάτη εισβολέα. Το γερό έθνος βαστιέται με το αίμα, με την συλλογική απόφαση τού λαού να μείνει αυτεξούσιος. Και η μάχη τού Ελληνισμού δεν έχει πέρας. Συνεχίζεται έως ότου έρθουν όλα τα εδάφη μας στον έλεγχο τής κεντρικής εθνικής εξουσίας. Γίνεται εν συνεχεία για να φυλαχθούν τα ειρηνικά έργα. Και συνεχίζεται εκ νέου για να φτιαχτεί μια ζώνη επιρροής απαγορευτική για τούς μισέλληνες που δίδει μεγαλύτερη στέγη στην πληθυσμιακή μας άνθηση.

Καλύτερη, δικαιότερη και περισσότερη Ελλάδα. Να τι θέλω. Ιδού ποια είναι η αποστολή τού διαχρονικού Έλληνα. Να περατώνει και να πλαταίνει ελευθερία και πολιτισμό. Είμαστε το Έθνος που έχει δομήσει πίστη, γλώσσα και πολιτείες σε ευρύ γεωστρατηγικό βάθος. Είμαστε πλειοψηφία, ο εγγύς ελληνισμός μας δεν είναι μειονότητες, είναι εθνικές μας κοινότητες. Η Ελλάς συνορεύει με μια άλλη Ελλάδα και η ιστορική νομοτέλεια μαζί με την ισορροπία θα επέλθουν με τα νέα διευρυμένα ελληνικά σύνορα.

Έχουμε απέναντί μας την Αλβανία που κατακρατεί την Βόρειο Ήπειρο από την οποία εν πολλοίς δομείται παρανόμως. Ομοίως έχουμε τα Σκόπια που αποτελούν την κατεχόμενη Βόρεια Μακεδονία Μας. Πιο πέρα έχουμε μέσα στα όρια τής Βουλγαρίας την κατεχόμενη Ανατολική Ρωμυλία μας. Έχουμε την Ρουμανία όπου πάντοτε επιδίωκαν κάποιοι να εκμεταλλευτούν τούς πλήρεις ελληνικής καταγωγής Βλάχους. Και ανατολικότερα την Ιωνία και τον Πόντο Μας που ονομάζουν τουρκομογγόλοι και λοιποί μισέλληνες καταχρηστικά Τουρκία. Όλοι αυτοί ζητούν Ελλάδα. Και όλες αυτές τις Αιώνια Ελληνικές Πατρίδες θα τις ανακτήσουμε.

Ό,τι έχει γίνει μια φορά, μπορεί και θα ξαναγίνει. Εθνική ηγεσία, εθνική φιλοδοξία και απόλυτη προσήλωση στον κοινό σκοπό χρειάζεται. Στήριξη στο ελληνικό αίμα. Αυτοκρατορική αντίληψη με φυλετικό προσανατολισμό κι όχι πολυεθνικά ανοίγματα. Καμία αυτοκρατορία που στηρίχθηκε στην πανσπερμία δεν ευδοκίμησε ποτέ. Ακόμη και οι ελληνικές αυτοκρατορίες που πέσανε, άρχισαν να διολισθαίνουν στην παρακμή και τον χαμό σε δύο περιπτώσεις. Όταν γίνηκαν πολιτικά παζάρια και κομματιάσματα. Και όταν η κοινωνία έχασε την συνοχή της.

Στρατιωτική και διεκδικητική πολιτική τής Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος. Εγγύηση στο πλευρό των Ελληνικών Κοινοτήτων, οργάνωση των αδερφών μας, πλήρη ελληνικά δικαιώματα στην γλώσσα, στη θρησκεία, στον εθνικό προσδιορισμό. Εκπροσώπηση των αδούλωτων Ελλήνων στα πολιτικά πράγματα και τον εθνικό σχεδιασμό τής Μητροπολιτικής Ελλάδος. Στρατιωτική κατανίκηση των βαρβάρων και ένωση των Ελληνικών Κοινοτήτων στον κορμό τής Μεγάλης Ελλάδος Μας.

Το μεγαλύτερο αγκάθι που έχει βάλει ο διεθνής σιωνισμός στα πλευρά μας είναι η Τουρκία. Μόλις καταπέσει αυτή, ευθύς θα βρεθούν δίχως καθοδήγηση και προστάτη τα λοιπά γειτονικά μορφώματα. Η ύπαρξη αληθινής ελληνικής και επομένως εθνικιστικής διακυβέρνησης θα συσπειρώσει όλες τις ενεργές δυνάμεις τής Φυλής μας και την άλλη Ελλάδα που αναμένει καρτερικά και με πίστη την λευτεριά.

Στον συμμαχικό παράγοντα η Ελλάς έχει επιλογές που διαθέτουν ελληνικό ενδιαφέρον μα και ελληνικές καταβολές. Στην Αίγυπτο το ελληνοχριστιανικό στοιχείο έχει αδιάλειπτη ιστορική παρουσία και η ηγεσία της στην παρούσα φάση είναι αντίθετη τόσο στην Τουρκία όσο και στο Ισλάμ ευρύτερα. Στην πολύπαθη Συρία και τις γειτονικές της χώρες ο Ελληνισμός ζει και μάχεται αδιαλείπτως, εκφράζοντας μια βυζαντινή ανατολή που ουδέποτε εξέλειπε παρά τις πιέσεις των Σταυρωτήδων. Και η Ορθόδοξη Ρωσία βγαίνοντας από την κομμουνιστική σύφιλη και εν μέσω τού ουκρανικού πεδίου, δεν θέλει μια παγκόσμια και αντίχριστη τάξη πραγμάτων.

Η Ελλάς έχει αποστολή και πεπρωμένο να δημιουργεί, να πολεμά και να νικά. Να συντρίβει τα σκοτάδια και να δείχνει τον δρόμο στην ανεξαρτησία και στην αξιοπρέπεια. Μόνον τότε είναι Ελλάς, μόνον τότε είναι η Ηγεμόνισσα Γη τού Θεού και τού Φωτός. Κάθε Έλλην όπου γης εκφράζει την Ελλάδα και εκπροσωπεί τα εθνικά της συμφέροντα. Εκεί που λαμβάνονται αποφάσεις, μπροστά το ελληνικό στοιχείο. Και εκεί που σηκώθηκαν τα τείχη τής ιστορίας, εκεί επιστρέφει το Ελληνικό Έθνος, εκεί σηκώνεται πλέρια ελληνική αυγή.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: