ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



ΑΘΗΝΑ 5-10-2015.

Ο χαρακτήρας των Ελλήνων είναι φύσει και θέσει ανήσυχος. Ο δε ανήσυχος άνθρωπος, ο κατ’ εξοχήν χρήσιμος πολίτης, είναι αυτός που τού αρέσει να δαμάζει την φύση. Να χτίζει διαρκώς καλύτερο και πιο άνετο τον κόσμο του, να φτιάχνει δίπλα – δίπλα ένα κάστρο κι ένα ναό, να άρχει εν αρμονία κι όχι να άρχεται από την τυραννία. Να πολεμά, να κατακτά και να εκπολιτίζει. Αυτό είναι το στρατιωτικό πνεύμα των Ελλήνων.

Αν θες να ζήσεις ειρηνικά, πρέπει απαραιτήτως να θέσεις το αίμα σου στην υπηρεσία τής Πατρίδος. Ακόμη και η ειρήνη είναι ζήτημα κατάκτησης και την λαμβάνει μονάχα εκείνος που είναι έτοιμος για πόλεμο για το χατίρι της. Τα δε λαμπρά έργα που φτιάχνουν εν καιρώ ειρήνης οι Έλληνες τα τειχίζουν διαχρονικά μέσα σε ανυπέρβλητες ακροπόλεις που έχουν για πρώτα και αξεπέραστα τείχη τα ίδια τα πολεμικά κορμιά.

Έχουμε ακριβό οικόπεδο με περίσσεια κάλλη και επίζηλη γεωφυσική θέση. Έχουμε λαμπρή ιστορία που διδάσκει τις νεότερες γενιές για την αποφυγή λαθών, για την αληθινή μας φύση, για την πραγματική μας αποστολή, για την οδό που πρέπει να ακολουθήσουμε. Να ανοίγουμε δρόμους και να διεκδικούμε. Να κόβουμε τον δρόμο σε κείνους που μισούν τον Θεό και την Ελλάδα. Να υπερβαίνουμε τις δυνάμεις μας και να ιστάμεθα στην κορυφή τής οικουμένης. Με το δίκαιο και το ατσάλι μαζί.

Ιδού ο ιδανικός Έλλην. Ο Πολεμιστής Έλλην. Ο Έλλην που βαστάει την πύρινη ρομφαία. Ο Έλλην που άρχει κι ουχί άρχεται υπό των βαρβάρων, όπως δίδαξε ο Αριστοτέλης τον Μεγαλέξανδρο. Εκείνος που μαθαίνει να δίδει λόγο μονάχα στον Θεό, που μαθαίνει να θυσιάζεται για την οικογένειά του, που σπουδάζει τούς προγόνους του, που μαθαίνει από μικρός την τέχνη τού πολέμου, σαν τον Λεωνίδα. Ο Έλλην που χτίζει κοσμοκρατορίες. Ο Έλλην που ορθώνει Θερμοπύλες. Μα και ταυτόχρονα εκείνος που εξαϋλώνει τούς Εφιάλτες. Και ακόμη εκείνος που βαστάει το Ελληνικό Κράτος αυστηρά Φυλετικό, κλείνοντας έξω κάθε ξένο σώμα.

Δεν μού αρέσει να μοιράζομαι τίποτα δικό μου με κανέναν ξένο. Δεν μού αρέσει η αδράνεια και ο αναπαμός σαν ξέρω πως το Θηρίο τής Παγκοσμιοποίησης, ο Αντίχριστος Σιωνισμός, με έχει βάλει στο σημάδι, κόβοντας σάρκες από τον Ελληνισμό. Και δεν θέλω δίπλα μου ανήθικους και οκνηρούς ψευτορωμιούς. Έχω ανοικτά τα μάτια τα ορατά στην οριστική αντιμετώπιση τού εχθρού. Έχω επίσης ανοικτά τα μάτια τής ψυχής που βλέπουν τα πραγματικά σύνορα τής Ελλάδος να βγαίνουν μέσα από φλόγες ενός πρωτόγνωρου για την ανθρωπότητα πολέμου.

Οι έως σήμερα μεγάλες δυνάμεις ήταν και είναι θεραπαινίδες τού Εμποράκου των Εθνών. Ξένοι οι ηγέτες τους, δίχως πατρίδα και δική τους θέληση. Σκόρπισαν σκλαβιά, θάνατο, ανηθικότητα στους λαούς και τα νιάτα. Γκρέμισαν την ωραιότητα και την λειτουργικότητα, λάβωσαν την Πίστη, κατέστρεψαν τον Πολιτισμό. Απέτυχαν ως άνθρωποι και τώρα πρέπει να έρθει η Ιστορική Δικαιοσύνη. Θα ηττηθούν από μια ανώτερη Δύναμη που θα διαβεί στα ερείπια τής απιστίας. Και η Δύναμη αυτή είναι η Ιερή Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς που θα πάρει πίσω τον κόσμο που τής κλέψανε.

Διαβάζουμε τα σημεία των καιρών και τα ερμηνεύουμε με ευθυκρισία επί ωφελεία τού Ελληνικού Έθνους. Βλέπουμε τις μετακινήσεις ξένων στρατευμάτων στα ανατολικά τής Αγίας Ρωμανίας Μας που κατακρατεί για πολύ λίγο ακόμη η Τουρκία. Την κουρδική αυτονομιστική κινητικότητα. Βλέπουμε τις εισβολές των λαθρεποίκων, των προερχόμενων από τα βδελυρά έθνη που είχε νικήσει ο Μεγαλέξανδρος, στα εδάφη μας. Και ακόμη τα οπλοστάσια που γυρεύουν δια ξηράς και θαλάσσης τούς τζιχαντιστές τους. Τις στρατιωτικές ενισχύσεις των βουλγαρικών συνόρων προς την Τουρκία. Τούς «ειρηνιστές» που μάς καλούν να κοντύνει η Πατρίδα μας και να μείνουμε στα κάτεργα τής παγκόσμιας νεοταξικής εξουσίας.

Όχι, δεν είμαστε «ειρηνικός», που πάει να πει πεισιθάνατος λαός. Δεν αναθέτουμε σε κανέναν την ελευθερία μας. Μονάχοι θα την δράξουμε στα χέρια μας την ελευθερία που είναι ακριβότερη και από ολάκερο τον θησαυρό τού κόσμου. Δεν πληρώνεται με χρήμα μα με αίμα. Και είμαστε πολεμικός λαός που μάς θρέφουν οι δυσκολίες. Και όσο πιο μεγάλες, όσο πιο αξεπέραστες φαντάζουν οι δυσκολίες στο μέσο μάτι, τόσο πιο χαρούμενα, τόσο πιο αγριωπά πολεμάμε.

Για την Πίστη μας. Για τα παιδιά μας. Για να φέρουμε το Οικόπεδο τής Φυλής μας στις σωστές του διαστάσεις. Εμπρός στο προσκλητήρι των καιρών. Έχουμε υπάρξει πέντε φορές κοσμοκρατορία. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να συμβεί ξανά. Αρκούν ζωντανές ελληνικές συνειδήσεις, πίστη και ορμή, Αλήθεια Θεού και Εθνική Φιλοδοξία. Όσοι νομίζουν πως το Έθνος μας θα συνεχίσει να σέρνεται, τώρα διαψεύδονται από την λύσσα των τοκοφόρων και των λογχοφόρων που εφορμούν εντός και εκτός συνόρων. Κι όσοι ολιγόψυχοι, στην άκρη.

Μοναδική δικαιοσύνη είναι το ελληνικό ξίφος. Το Ελληνικό Έθνος βούλεται και ενεργεί μέσα σε μια και μόνη στιγμή. Οι δυνάμεις τής Φυλής μας κυβερνώνται από την Φυλή και μόνον. Βασιλιά το Έθνος μας έχει τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά του. Πατέρας τού Ελληνισμού μας και Μέγας Βασιλεύς είναι ο ίδιος ο Θεός. Τα σύνορα τής Ελλάδος είναι από Δυσμάς η Μεγάλη Ελλάδα και από Βορρά έως Ανατολάς εκτείνονται από την Βόρειο Ήπειρο και την Κύπρο έως την Ιωνία και τον Πόντο. Και οδικός χάρτης τού Ελληνισμού είναι ο Εθνικοκοινωνισμός και η Πολεμική μας Αρετή.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: