ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ


ΑΘΗΝΑ 11-3-2018.

Η αγωνία και η στεναχώρια για τα βιοτικά πράγματα χαρακτηρίζει τον άπιστο και μικρόψυχο άνθρωπο, γιατί δεν ελπίζει στο Θεό.
Όσιος Αντίοχος

Οι Αρχές τού λεύτερου και συνετού κράτους έχουν υποχρέωση να βαστούν το φρόνημα και τις παραδόσεις τού λαού εδραίες και απαρασάλευτες. Ολάκερο το Έθνος οφείλει να στηριχθεί στις αξίες του, διότι αποτελούν την μόνη πηγή ενδυναμώσεως αυτού. Να εργάζεται και να πολεμά για να βαστήξει την γη και τα ιερά στην απόλυτη κυριαρχία του, μηδέποτε υπολογίζοντας κόστη και πλήθη εχθρικά. Διότι ο Θεός επαινεί τον πιστό λαό του και ο λαός υπερβαίνει τα ανθρώπινα μέτρα.

Στις κατοχικές ημέρες τής στημένης οικονομικής κρίσης, οι ψευτορωμιοί εξουσιαστές, οι θεσμοί τους και το παρακράτος ξεγυμνώθηκαν στη γενετήσια φύση και την τσέπη τους. Απεδείχθη η δολιότητα, ο λόγος τής ύπαρξής τους, η υποκριτική δήθεν διαφοροποίηση αυτών και η εξάρτησή τους από τούς πραγματικούς εντολείς τους σιωνιστές νεοταξίτες. Είναι σαφής τόσο η ξένη φύση των "δημοκρατών" ως προς τον Ελληνισμό μας όσο και η υποχρέωση των Ελλήνων να ανατρέψουν τούς δούρειους ίππους των έσχατων καιρών.

Όλα γίνηκαν για να φοβηθεί ο ελληνικός λαός και να παραδοθεί στους προαιώνιους εχθρούς του αμαχητί. Να γεννηθεί δηλαδή μέσα μας η ανασφάλεια και να επέλθει η εγκατάλειψη των ριζών μας, να λιγοψυχήσουμε. Το είδαμε αυτό στην διαδρομή των μνημονίων. Είδαμε την ίδια αλήθεια στην υπόθεση τής Novartis, με το κράτος και το παρακράτος να αναλίσκονται στο δείξιμο δια δακτύλου από την μια πλευρά των ενόχων, τη δε στήριξη αυτών λόγω μυστικών μαρτύρων από την άλλη.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα ηττοπάθειας και αβεβαιότητας, εντείνονται οι προκλήσεις σε βάρος των εθνικών μας ζητημάτων και τής εδαφικής μας ακεραιότητας. Είναι πρόδηλο ότι επιχειρείται η αναδιάταξη των συνόρων στην χερσόνησο τού Αίμου, την Ιωνία, το Αιγαίο και την Μεσόγειο Θάλασσα. Η προδοσία στο ζήτημα τής Μακεδονίας που θυσιάζουν οι προδότες τού ψευτορωμέϊκου με δόλωμα ρύθμιση πολιτικού και ουχί εθνικού χρέους, προχωρά.

Δίδουν λοιπόν γη και ύδωρ οι πολιτικοί. Κάποιοι μάλιστα προστάτες των λαθρογυρολόγων και υποστηρικτές τού σλαβισμού και τού τουρκισμού στα βόρεια και στα ύδατα εμμένουν σε μια πρόστυχη και δειλή πολιτική που εφάρμοσαν και στη Μικρασία, στον καιρό τού ξεριζωμού τού μόνου νόμιμου ιδιοκτήτη τής Ιωνίας Ελληνισμού. Ρίχτε λένε τα όπλα, να μην πολεμήσουμε για τα μεγάλα αφεντικά. Αφεντικά που κατονομάζουν ως διεθνείς οργανισμούς, αλλά όχι ως σιωνιστές…

Οι Αληθινοί Έλληνες, οι Έλληνες στο Αίμα, την Πίστη και τη Συνείδηση, δεν έδωσαν καμία μάχη για τα χρήματα, αλλά για την θωράκιση τής Πατρίδος και των Ναών της από τούς βέβηλους και τούς βαρβάρους. Μάχου υπέρ Πίστεως και Πατρίδος και υπέρ Παίδων και Συζύγων διατάζει η ελληνική κοσμοθεωρία και η ελληνική καρδιά μας. Ψηλά στο μέτωπο με τα λάβαρα τής Ελληνικής Φυλής στην πρώτη γραμμή τού Εθνικού Αγώνος.

Δεν ήμασταν πάντοτε στην ευτυχέστερη συγκυρία μήτε υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις, όταν πολεμάγαμε για να μείνουμε λεύτεροι Έλληνες στο πλευρό Θεού, Αγίων και Ηρώων. Έχουμε πολεμήσει με πολυπληθέστερες δυνάμεις τού εχθρού από τις δικές μας. Έχουμε πολεμήσει, με τούς αδερφούς μας υπό διάσπαση και εμφύλιες έριδες. Έχουμε βγει μέσα από τις φλόγες, σαν τώρα, φτωχοί και ολιγόφαγοι. Δεν αφήσαμε όμως ποτέ το Ελληνικό Έθνος να σβήσει. Χάσαμε, ξαναπολεμήσαμε, τιμωρήσαμε τούς προδότες, ζήσαμε με τις πέτρες που μάς απέμειναν και στηθήκαμε πάλι όρθιοι.

Ο Όσιος Αντίοχος, ένας Άγιος Άνθρωπος τού Θεού, είχε πει με την σοφία τού Θεού και την πυρωμένη από αγάπη καρδιά του ότι η αγωνία και η στεναχώρια για τα βιοτικά πράγματα χαρακτηρίζει τον άπιστο και μικρόψυχο άνθρωπο, γιατί δεν ελπίζει στο Θεό. Έχει απόλυτο δίκιο ο Άγιος, διότι ο πιστός δοκιμάζεται για την ειλικρίνειά του κάθε ημέρα τού βίου, στα εύκολα και κυρίως στα δύσκολα. Ο πιστός αναβαπτίζεται μέσα στο στάδιο τού σκληρού και ανυποχώρητου, στο στάδιο τού ματωμένου αγώνα, μπροστά στον κίνδυνο τής απώλειας τής ζωής. Πίπτει, αλλά δεν αλλαξοπιστεί, λαμβάνοντας Θείο Στέφανο και αποδίδοντας σκυτάλη νίκης στην Φυλή και τα παιδιά της κατά τούς νέους αγώνες.

Η πίστη στο Θεό δυναμώνει τον δίκαιο, προκειμένου να αποκαθάρει τον οίκο του και να αποδιώξει τον άπιστο εισβολέα. Είμαι Έλλην σημαίνει πως μάχομαι για τού Χριστού την Πίστη την αγία και τής Πατρίδος την ελευθερία. Είμαι Έλλην σημαίνει ακόμη πως μάχομαι για να σπάσω τα δεσμά δουλείας των αδερφών μου, για να φέρω υγιείς και ευλογημένους Έλληνες κάτω από τον Δικέφαλο Αετό και την Γαλανόλευκη τής Ελλάδος μας, τής Αγίας Ρωμανίας μας.

Αφανίζω λοιπόν ομοίως τούς Ιούδες και τούς Σταυρωτήδες. Κάμω τον ναό, την κοινωνία και την ηγεσία απολύτως ελληνικά μετερίζια. Γίνομαι κήρυκας αλήθειας, σάλπιγγα εγρήγορσης και ρομφαία επιβολής τής Αλήθειας. Η Αλήθεια ομολογείται, περιφρουρείται κι όταν χρειάζεται, επιβάλλεται δίχως υποχωρήσεις.

Η ιστορία τού Ελληνικού Έθνους έχει τυπωθεί με χρυσά γράμματα και την ξέρει όλος ο κόσμος. Η Ορθή Δόξα τού Κυρίου ημών Ιησού Χριστού μάς έχει δοθεί απευθείας δια τού Ζώντος Θεού. Και η δική μας θέση είναι ότι η Αλήθεια τού Θεού και η απελευθέρωση των Ελλήνων τής Αγίας Ρωμανίας μας ήγγικεν η ώρα να θριαμβεύσουν. Η Μακεδονία μας θα ενωθεί με τα έως χθες αλύτρωτα μα πάντα ελληνικά εδάφη της, όπως ακριβώς θα συμβεί και με την Ιωνία και την Ελλάδα τής Ανατολής.

Εκείνοι που ζητάνε να εποικιστεί η πατρίδα μας με αλλοεθνείς και αλλοθρήσκους για να χαθεί η φάρα των Ελλήνων, θα δουν το πρόσωπο τής Θείας Δίκης. Δεν νοθεύουμε την Πίστη και το Φρόνημα και δεν αιχμαλωτιζόμαστε από τα δίχτυα τα μοντέρνα τού αντίχριστου. Είμαστε Ελληνορθόδοξοι και μεταδίδουμε το Φως τής Ορθοδοξίας με το σθένος μας. Αγία και Μεγάλη Ελλάς ξανά και δια βίου.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: