ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΥΤΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΙΚΑ

ΑΘΗΝΑ 28-3-2018.

Η ελεημοσύνη και η αλήθεια είναι η ασφαλής φρουρά που στηρίζει τον ανώτατο άρχοντα. Οι αρετές αυτές θα ασφαλίσουν με δικαιοσύνη το θρόνο του.
Σοφά λόγια από το Θείο Συναξάρι.  

Η πολιτεία αποτελεί την έννομη και οργανωμένη κεντρική διοίκηση των πολιτών τής εθνικής κοινότητος. Είναι οι εκπρόσωποι τής κοινωνίας που αναδεικνύονται εκ των αρίστων σε ήθος και αξία για να υπηρετούν το Έθνος. Ίσοι μεταξύ ίσων πολιτών. Αντικειμενικός σκοπός τής πολιτειακής εξουσίας είναι η εξάλειψη τής αδικίας, η στήριξη των αδυνάτων, η επάρκεια αγαθών, η δημιουργικότητα έργων και η εθνική ασφάλεια.

Εντρυφώντας μέσα στα σοφά λόγια από το Θείο Συναξάρι, διαβάζουμε μεταξύ άλλων ότι η ελεημοσύνη και η αλήθεια είναι η ασφαλής φρουρά που στηρίζει τον ανώτατο άρχοντα. Και ακόμη ότι οι αρετές αυτές θα ασφαλίσουν με δικαιοσύνη το θρόνο του. Η δικαιοσύνη είναι η οδός που αναδεικνύεται μέσα από την συνύπαρξη τής ειλικρίνειας και τής εγγενούς ενέργειας μιας ελεύθερης και κυρίαρχης εθνικής κοινότητος. Ασφαλίζει την ομαλότητα και την ευημερία τής Φυλής.

Μια μεγάλη και ιστορικώς τεκμηριωμένη αλήθεια που έχει αναδειχθεί μέσα από τον βίο τού Ελληνισμού είναι ότι τα προσοδοφόρα και σφριγηλά φυλετικά κάστρα στηρίζονται μα και πίπτουν από μέσα. Ανέρχονται με τις δικές τους δυνάμεις και αφανίζονται από τις δικές τους αδυναμίες, όταν ξανοίγονται σε πράξεις ακόλαστες και όταν δίνουν βήμα σε ξένα σώματα.

Η φροντίδα, η ενότητα, η στενή σχέση και εργασία τού άρχοντα με τον λαό, εξάπτουν το φρόνημα τού λαού που επιδίδεται στο χτίσιμο πολιτισμών, πλαταίνοντας γεωπολιτική παρουσία μέσα σε κλίμα απρόσκοπτης ηρεμίας. Τα έργα τής ειρήνης θέλουν κοινωνική συνοχή και πολεμική φροντίδα. Θέλουν επιπλέον αλτρουισμό, φιλαλληλία και εγγενή επιθυμία από την ίδια τη Φυλή να αναδείξει τις αρετές της, γενόμενη μεγάλη δύναμη.

Το πρόβλημα τής εθνικής κοινότητος ξεκινάει όταν το Έθνος ξεχνά τις πύλες τού κάστρου ανοικτές στον κοσμοπολιτισμό, στα ξένα ήθη και τις ξένες επιδιώξεις, μαζί με την ανηθικότητα και τη φιλοχρηματία ηγετίσκων. Δύο νάρκες λοιπόν δυναμιτίζουν και διαρρηγνύουν τα θεμέλια τού κράτους. Η αναισχυντία στυγνών δημοκρατικών ολιγαρχιών που στηρίζονται στο λαό ψευδολογώντας για να λεηλατήσουν τον μόχθο του, σπέρνοντάς του την πείνα. Και η συναλλαγή των ψευδολόγων με τον εχθρό τού Έθνους, πουλώντας του γη και εξουσίες, για να πειστεί ο λαός πως είναι τάχα επαίτης που πρέπει να υπηρετήσει τούς δολοφόνους τού Θεού και των πατέρων του για να επιβιώσει.

Δεν πάει πολύς καιρός, όταν είχα πάει για αγορές με τη σύζυγό μου στην πόλη που διαμένουμε. Κάποια στιγμή σταθμεύω και την αναμένω. Επιστρέφοντας, μού λέει με εμφανή σημάδια πόνου ψυχής ότι «αν ήσουν εκεί που πήγα, θα σού ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι». Στα εξωτερικά σκαλιά ενός κτηρίου που κάποτε ήταν παιδότοπος, κοιμόντουσαν μια μάνα με το μικρό παιδί της, με μόνα εφόδια ένα παλτό και μια κουβέρτα. Έλληνες φυσικά οι δυστυχείς συνάνθρωποί μας, σε μια πολιτεία που εποικίζεται με ξένα και λαθραία σώματα, με ισλαμιστές και σιωνιστές τοκογλύφους σε κοινωνία και οικονομία, όταν οι ψευτορωμιοί ηγέτες ταΐζουν εαυτούς και κουστωδίες πλουσιοπάροχα και η Ελλάς υπόκειται σε ξεπούλημα ιστορίας και εδαφών…

Το εξωφρενικό τής περιπέτειας και τής τυραννίας τού Ελληνισμού μας είναι ότι έχει συμβεί επανειλημμένα όσες φορές εγκαταλείψαμε την αλήθεια τού Θεού και την κληρονομιά την εκπολιτιστική των γεννημένων νικητών ηρώων τής Ελληνικής Φυλής. Το κακό έχει ως ρίζα του την παύση τής γραφής τής ιστορίας διά των χειρών μας και την νόθευση με γραφές ψεύτικες και υλιστικά οφέλη. Πάντα το Έθνος μας κέρδιζε με τα όπλα και έχτιζε με τη σοφία του, για να χάσει με τα χαρτιά και την τεμπελιά ανάξιων και τον χρυσό των τυράννων που αποκοίμιζαν συνειδήσεις και σήκωναν όπλα πισώπλατα.

Ο Ελληνισμός θα λευτερωθεί λοιπόν σηκώνοντας επανάσταση κατά των κλεπτών τής φωνής του ψευτορωμιών ηγετίσκων. Θα βρει τη δύναμη από τις ρίζες του και την ακατάβλητη αφυπνισμένη ορμή του. Η αλήθεια είναι η άσβεστη φλόγα που λευτερώνει και νικά. Ο θυμός εγείρει την ακριβοδίκαιη σπάθη τής νέμεσης που στρέφει τη ζυγαριά τής δικαιοσύνης υπέρ τού λαού.

Οι γλεντοκοπούντες λεηλάτες που ξεσπιτώνουν Έλληνες, που κάμουν Βαβέλ την χώρα, που σκορπίζουν αντιχριστιανισμό και μεθοδεύουν τον εδαφικό ακρωτηριασμό τού Ελληνικού Έθνους, σκοτώνουν την αλήθεια και την ελεημοσύνη στη Φυλή τους και τον αδερφό τους. Χάνουν λοιπόν τον χρυσοποίκιλτο δημοκρατικό τους θρόνο και οδηγούνται στον αφανισμό που αξίζουν νομοτελειακά όλοι οι προδότες. Θα χαθούν με αμείλικτη δίκη ακόμη και τα πλέον ισχνά ίχνη τής κομματικής προδοτοκρατίας.

Οι άριστοι, οι πιστοί, οι δίκαιοι, οι πολεμιστές, τα γεννήματα τής Ελληνικής Φυλής που κουβαλούν μέσα τους από μια Ελλάδα, είναι η δύναμη εκείνη που σηκώνει τον αγέρα τής ελληνικής επανάστασης και ανάστασης. Είμαστε οι λειτουργοί, οι εργάτες και οι μαχητές τού ασυγκράτητου αγέρα τής ελληνικής κοσμοανάπλασης. Το βαγγέλιο τού Χριστού στον άμβωνα. Ο αδερφός ασπίδα και ανάπλαση τού αδερφού. Η γη μας πολεμίστρα και τροφός μαζί. Η Άρχουσα Τάξη ελεώ Θεού. Το Εθνικό Φρόνημα και η Στρατιωτική Λόγχη φωνή λαού και λευτερωτής πορφυρογέννητου Ελληνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: