ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥ

ΑΘΗΝΑ 25-3-2018.

Το ιερό Ελληνικό Έθνος έχει δαπανήσει ποταμούς τίμιου αίματος στους Αγώνες τής Λευτεριάς που έχει κληθεί να δώσει στο διάβα τής ένδοξης ιστορίας του. Ο Ελληνισμός μας δίδει πάντα τον καλό αγώνα υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, υπέρ τηρήσεως άμωμου πίστεως και ελευθέρας αυτοδιαθέσεως τού Έθνους σε ολάκερα τα εδάφη του.

Για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία αγωνίστηκαν οι Πατέρες μας και το 1821, απελευθερώνοντας από τούς Τούρκους και λοιπούς εχθρούς σημαντικό τμήμα τής Ελλάδος, αφήνοντας ωστόσο μισοτελειωμένη την Εθνική Επανάσταση. Μια Επανάσταση που έγινε ομοίως ενάντια στην οθωμανική αυτοκρατορία και τούς συνεργάτες της, αλλά υπονομεύτηκε από ψευτορωμιούς ηγετίσκους, άκαπνους καθ’ ολοκληρία, όπως και από τούς ψευτοσυμμάχους, όμοιοι κι αυτοί σαν τούς σημερινούς τού μνημονιακού καιρού.

Η Ελλάς ξεκίνησε την Ιερή Παλιγγενεσία με τις δυνάμεις τού Έθνους ενωμένες και τα όπλα τής λευτεριάς ευλογημένα από τον Δεσπότη Χριστό και την Παντάνασσα Παναγιά την ημέρα τού Ευαγγελισμού τής Θεοτόκου. Την Άγια Ημέρα που η Παναγιά μας έλαβε από τον Αρχάγγελο Γαβριήλ την χαρμόσυνη είδηση τής κυοφορίας της στον τευχθέντα και ενανθρωπίσαντα για τη σωτηρία τού ανθρώπινου γένους Ιησού Χριστού, την ίδια ακριβώς άγια ημέρα στα 1821 έλαβε το Ελληνικό Έθνος την ευλογία τού Χριστού μας για την αναγέννηση τής Ελλάδος.

Η αναγέννηση τής Ελλάδος μας συνίσταται στην στερέωση τής Ορθοδοξίας και την απελευθέρωση όλων μα όλων των σκλαβωμένων ελληνικών πατρίδων. Να γυρίσουν δηλαδή κάτω από τα λάβαρα τής Αυτοκρατορικής Ελλάδος, κάτω από τον Δικέφαλο Αετό και την Γαλανόλευκη, όλα τα ιερά προσκυνήματα, όλοι οι προγονικοί τάφοι, όλα τα μνημεία τής ιστορίας μας, όλα τα χώματα που αιχμαλωτίστηκαν από τής Αλώσεως τής Ελληνικής Βασιλεύουσας Κωνσταντινουπόλεως. Αυτή είναι όντως πλήρης, φυσική και δίκαιη Ελλάς.

Οι Αγωνιστές τού Εικοσιένα, ο Εθνάρχης Κολοκοτρώνης που φυλακίστηκε από τούς προδότες και τούς ψευτοσυμμάχους, ο Εθνομάρτυρας Αθανάσιος Διάκος που βρήκε μαρτυρικό θάνατο, ο Καραϊσκάκης και ο Ανδρούτσος που δολοφονήθηκαν πισώπλατα από δήθεν φίλους, ο Νικηταράς που εσύρθη στην επαιτεία από τούς προδότες, άπαντες αγωνίστηκαν για την ανάσταση τής Αγίας Ρωμανίας. Άπαντες θέλησαν την αποκατάσταση τού Αυθεντικού Ελληνικού Στέμματος και τής Αγίας Ρωμανίας μας. Άπαντες πολέμησαν για να επιστρέψουν τα αυτοκρατορικά φουσάτα στην αληθινή πρωτεύουσα τής Ελλάδος, την Κωνσταντινούπολη.

Όταν όμως ξεκίνησε η Παλιγγενεσία, στηρίχτηκε στην ομοψυχία, στην ελληνική καρδιά και στον ιερό όρκο να μην μείνει σκλάβος Έλλην αδερφός κανείς. Η ανάσταση τού Ελληνισμού βασίστηκε στο σμίξιμο τού στρατιωτικού ατσαλιού και τής δικαιοσύνης. Στα χέρια τα ελληνικά και την καθάρια ελληνική γεωστρατηγική αντίληψη. Ότι το Πεδίο τής Τιμής και η νέα Ελλάδα που θα προέκυπτε ήταν ζήτημα των Αρίστων στην Πίστη, στο ήθος, στο μπαρούτι και την Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάδα.

Δυστυχώς όμως τα διαχρονικά λάθη τού πάντα ευκολόπιστου έως τα τώρα ελληνικού λαού, όπως πολύ σωστά έγραψε η πένα τού εθνικού μας ποιητή Διονύσιου Σολωμού, συνεχίστηκαν και στο καμίνι τού Εικοσιένα. Η διαπραγμάτευση με τα ελεύθερα έθνη που είχαν τότε τη δύναμη αφέθηκε στους ξενοσπουδαγμένους και σε κείνους που είχαν συνάψει διάφορους δεσμούς με τούς σιωνιστές τής εποχής. Διότι οι σιωνιστές έλεγχαν από το Εικοσιένα και πιο πίσω έως και σήμερα, τόσο τις ξένες τράπεζες όσο και τις δήθεν δυνατές πλην όμως υποθηκευμένες σε εξουσία και οικονομία στην πραγματικότητα χώρες.

Ήρθαν λοιπόν οι άκαπνοι που δεν πίστευαν σε Χριστό και Ελλάδα και δεν άνηκαν επί τής ουσίας στο Έθνος μας και υπέγραψαν τα δάνεια τού Εικοσιένα, τα τότε μνημόνια με δικαιώματα κατάσχεσης κυριαρχίας και πόρων. Συνέβη αυτό ακριβώς που συνέβη και με τα μνημόνια τής διαχρονικά παζαρευούσης και ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας. Φέρανε όπλα από την αλλοδαπή και μετέφεραν ελληνικό χρυσό εκτός συνόρων. Φέρανε τα «συμμαχικά» στρατεύματα έως τα σύνορα που επέτρεπαν τον εγκλωβισμό τής Ελλάδος από τούς έως σήμερα γειτονικούς λαούς που μάς ζητούν κι άλλα ελληνικά εδάφη μαζί μ’ αυτά που ήδη κατέχουν με τις πλάτες των Σταυρωτήδων.

Ο Εθνομάρτυρας Αθανάσιος Διάκος πολέμησε με ιερό πάθος στην Αλαμάνα, πίπτοντας μόνον σαν σκοτώθηκαν όλοι οι σύντροφοί του και έσπασε το ξίφος του, προκειμένου να μείνει Γραικός στην Πίστη και το Αίμα, έως ότου τον σουβλίσουν ζωντανό οι απάνθρωποι Τούρκοι. Ιερά η μνήμη τού Διάκου που στάθηκε στα ίδια γεννοφάσκια και στα ίδια μετερίζια με τούς προγόνους μου εκ μητρός Πανουργιάδες.

Ο Εθνάρχης Κολοκοτρώνης απελευθέρωσε άμεσα, με την έναρξη τής Επαναστάσεως, την Τριπολιτσά από Τουρκιά και οβριούς και ισοπέδωσε τον Δράμαλη στα Δερβενάκια, δείχνοντας τον δρόμο, όπως λέγει την αλήθεια το άγαλμα που τον αναπαριστά στην παλιά Βουλή, στην Ανατολή και την Κωνσταντινούπολη. Για να τού σκοτώσουν προδότες έναν γιο στον εμφύλιο και να φυλακίσουν τον ίδιο τον Κολοκοτρώνη στο Παλαμήδι σιωνιστές κατήγοροι και ψευτορωμιοί. Τρεις ήσαν μάλιστα οι εμφύλιοι μες το ατσάλι.  

Μέσα στο καμίνι τού Αγώνα είχαμε την δολοφονία τού Καραϊσκάκη, όπως ο ίδιος το είπε πριν ξεψυχήσει, από φίλια πυρά. Στην ίδια περίοδο δολοφονήθηκε με πτώση από την Ακρόπολη προς το κενό από υποτακτικούς τής ξενοκρατίας ο Οδυσσέας Ανδρούτσος. Ο Νικηταράς που στόμωσε το ξίφος του από την Τουρκιά που ξεπάστρεψε, πλήρωσε την ανδρεία και την προσήλωσή του στην Αυτοκρατορική Ελλάδα με την επαιτεία στην οποία κατέφυγε εγκαταλελειμμένος από το κράτος για ένα πιάτο φαί. Ο Παπαφλέσσας σαν είδε την απάτη των ανθελλήνων, έτρεξε να δώσει τη ζωή του, προκειμένου να πείσει τον ρωμιό για τη συνέχεια τού Εθνικού Αγώνα.

Το Ναβαρίνο δεν έδωσε την απελευθέρωση που οραματίστηκε ο λαός μας μήτε τα νόμιμα σύνορά μας. Το Ναβαρίνο έγινε με την εμπλοκή των Μεγάλων Δυνάμεων, προκειμένου να στριμώξουν τον Ελληνισμό μέχρι το σημείο που είχαν συμφωνήσει αναμεταξύ τους, ώστε να φτιάξουν μια μικρή και ελεγχόμενη Ελλάδα με μια εξίσου ελεγχόμενη Τουρκία. Πολλά άλλωστε από τα εδάφη τής σημερινής Ελλάδος απελευθερώθηκαν με τούς κατοπινούς δύο βαλκανικούς πολέμους που πήραν τα ελληνικά σύνορα από τον Όλυμπο και τα πήγαν έως την Δυτική Θράκη και τα Νησιά τού Αιγαίου.

Αλλά και πάλι οι πάντα έως τις μέρες μας άκαπνοι σιωνιστοπροσήλυτοι πολιτικοί μαζί με τούς δικούς τους και ουχί τής Ελλάδος φίλους τους, άφησαν πίσω στην αιχμαλωσία την Βόρεια Ήπειρο και την Νήσο Σάσωνα που βαστούν οι Τουρκαλβανοί, την Βόρεια Μακεδονία που βαστούν οι βουλγαροκομιτατζήδες Σκοπιανοί, την Α. Ρωμυλία που βαστούν οι Βούλγαροι, την Ίμβρο, την Τένεδο, την Ιωνία και τον Πόντο που βαστούν οι Τούρκοι. Και σήμερα φάνηκε η πάσα αλήθεια για την διαρκή αυτή αιχμαλωσία. Είναι η επιχειρούμενη αρπαγή στις έσχατες μνημονιακές μέρες τής Ελεύθερης Ηπείρου μας από τούς Αλβανοτσάμηδες, τής Ελεύθερης Μακεδονίας μας από τούς Βουλγαροκομιτατζήδες, τής Ελεύθερης Θράκης και τού Ανατολικού Αιγαίου και τής Κρήτης μας από τούς Τούρκους και τον αντίχριστο νεοταξισμό εν συνόλω.

Η Παλιγγενεσία τού Ιερού Ελληνισμού μας συνεχίζεται λοιπόν στις εσχατολογικές ημέρες μας προς Δόξαν Χριστού που ευλόγησε την πλήρη λευτεριά τού Γένους μας κι αυτήν οφείλουμε να επιτύχουμε. Τα Δίκαια Αίματα των Ηρώων τού Εικοσιένα μάς το ζητούν επιτακτικά. Και μάς το λένε μια και καλή αυτό που πρέπει να κάνουμε και θα το κάνουμε οπωσδήποτε. Την Λευτεριά την αξίζετε σαν την πάρετε με τα δικά σας και μόνον χέρια. Με Πίστη, με Ξίφος, με γεωστρατηγική πέρα έως πέρα ελληνικά όλα τους.

Στο βάραθρο τού χαμού ο ντόπιος εχθρός και ευθύς αμέσως και ο εξωτερικός εχθρός. Αυτοί που θέλουν διαμελισμένη και αφελληνισμένη και αποχριστιανισμένη Ελλάδα, ανατρέπονται, δικάζονται και εξαλείφονται. Αυτοί που θέλουν να σύρουν την Ελλάδα κομματιασμένη σε κάποια συμμαχία, βρίσκουν απέναντί τους μια κυβέρνηση εθνικιστική, με στήριξη στρατού και λαού.

Η Ελλάς η δική μας βαστά ενεργή την Μεγάλη Ιδέα τού Γένους μας. Ο Στρατός μας πολεμά για την λευτεριά όλων των έως σήμερα σκλάβων πατρίδων μας, από Αδριατικής έως Πόντου και Ελληνίδος Ανατολής. Οι ξένες δυνάμεις ας πολεμήσουν αναμεταξύ τους στην τρίτη μεγάλη παγκόσμια ανθρωποσφαγή. Και μόλις αδυνατίσουν, με τα ψευδοκράτη ολόγυρά μας νεκρά, τότε θα γενεί η βούληση τού Θεού προς τούς αγαπημένους Του Έλληνες. Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σπάζουν ελληνικά δεσμά και ανασταίνουν Μεγάλη και Εστεμμένη Ελλάδα, Αγία Ρωμανία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: