ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΝΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 8-3-2018.

Το ψευτορωμέϊκο τής κατοχής γκρεμίζει το Έθνος στο οποίο ουδέποτε άνηκε. Δίδει τη Μακεδονία μήπως και πάρει οικονομική ανοχή. Κάνει κρυφά λόγια με την Αλβανία. Αντιμετωπίζει γραφειοκρατικά και αναλώσιμα το στράτευμα. Γεμίζει λαθραίους την Πατρίδα, παρακρατικούς την κοινωνία και αντιρατσιστικές προπαγάνδες πολυφυλετισμού και πανθρησκείας τα σχολειά.

Στο ζήτημα των τουρκικών προκλήσεων στα Ίμια, στα κυπριακά ύδατα και την επιχείρηση τουρκοποίησης τού Καστελόριζου, οι επικίνδυνοι κυβερνητικοί χειρισμοί διευκολύνουν την εχθρική επιχείρηση οριστικής ακύρωσης τής ελληνικής ΑΟΖ, που θα έπρεπε να είχε ορισθεί ως εφαπτόμενη τής ΑΟΖ τής Κύπρου μας εντός ενιαίου αμυντικού δόγματος, ενώ πλέον βρισκόμαστε στον κίνδυνο συρρίκνωσης τής εθνικής μας επικράτειας. Η θόλωση τής αλήθειας περί τής απαγωγής Ελλήνων στρατιωτών μας από την ελεύθερη Θράκη επισφραγίζει την επικινδυνότητα τού ψευτορωμέϊκου. Η επιχείρηση αφαίρεσης εθνικής κυριαρχίας και πόρων από κάποιους προσωρινά δυνατούς και την Τουρκία επί τού Αιγαίου μας που το θέλουν διαμοιρασμένο στον 25ο μεσημβρινό είναι σαφής, την ίδια στιγμή που ασκούνται οικονομικοί εκβιασμοί σε βάρος πολεμικών μας υποδομών.

Ή θα πέσει το ψευτορωμέϊκο ή η Ελλάς. Οι φωνές που έχουμε δώσει ιερό όρκο σε Χριστό και Ελλάδα πρέπει να δώσουμε τα χέρια σε μια αληθινά ιερή ελληνική συμμαχία. Όλες οι φωνές και οι δυνάμεις τού Πατριωτικού Εθνικιστικού Κινήματος να δώσουμε τον κοινό αγώνα και να ενώσουμε τούς Έλληνες για να πάρουμε πίσω την Πατρίδα, ώστε να αποκρούσουμε τον παγκοσμιοποιητή τύραννο. Ελλάς Ορθόδοξη, Ελλάς Τρανή. Αυτή είναι η εργασία μας. Συνεργασία των πατριωτικών και εθνικιστικών φορέων η οποία πρέπει να σχεδιαστεί και να εφαρμοστεί δίχως καμία εξαίρεση, τόσο εντός όσο και εκτός κοινοβουλίου. Τούτη την πρόταση κομίζω υπευθύνως.
ΕΝΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: