ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ

ΑΘΗΝΑ 30-3-2018.

Οι σατανάδες νεοταξίτες και οι πολιτικές τους θεραπαινίδες έχουν κάνει τέχνη τον εκφοβισμό των λαών και τον εκβιασμό των εθνικών κρατών. Στημένες κρίσεις, μειώσεις εθνικής κυριαρχίας και εθνικού εδάφους, τεχνητά ατυχήματα, βολικό παρακράτος και από κοντά εισβολές ακόμη και με το ένδυμα τής λαθρομετανάστευσης.

Ένας πόλεμος κανονικός διεξάγεται ανάμεσα στις δυνάμεις τής αντίχριστης παγκοσμιοποίησης από την μια πλευρά και τις δυνάμεις των χριστιανικών εθνών από την άλλη. Το περιστατικό τού θανατηφόρου ατυχήματος σε εμπορικό κέντρο στο Κεμέροβο τής Ρωσίας παρουσιάζει χαρακτηριστικά πίεσης σε βάρος τού Προέδρου Πούτιν από τα φερέφωνα τού διεθνούς σιωνισμού. Είναι η ύπαρξη πολλών θυμάτων και μάλιστα παιδιών ανάμεσά τους, η περίεργη έλλειψη μέτρων πρόληψης και από κοντά η απόπειρα καλλιέργειας λαϊκής δυσφορίας σε βάρος τού Ρώσου Προέδρου.

Στο σερβικό Κοσσυφοπέδιο οι αλβανόφωνοι συνεργάτες τής παγκοσμιοποίησης ασκούν ασφυκτικό έλεγχο και μεθοδεύουν παράνομες προκλητικές συλλήψεις Σέρβων. Η Σερβία είναι στρατιωτικός και στρατηγικής σημασίας εταίρος τής Ρωσίας που προκαλείται εν όψει δυνάμει πολεμικών επεισοδίων, για να δοθεί πλεονέκτημα εδάφους στις αντιχριστιανικές δυνάμεις τού ΝΑΤΟ. Το βαλκανικό πεδίο συμπληρώνει η Βουλγαρία που επιχειρείται να γίνει βήμα τής Εσπερίας, όπως είδαμε εσχάτως στη Βάρνα με το δήθεν σωφρονιστικό χάϊδεμα τής Τουρκίας. Η Σερβία μάχεται όμως με Σταυρό και Ξίφος μαζί, ενώ η σκυφτή Ελλάδα μετράει απώλειες και αιχμαλωσίες κυριαρχίας και ψυχών, όπως με τούς δύο στρατιωτικούς μας στις φυλακές τής ελληνικής πλην κατεχόμενης από τούς Τούρκους Αδριανούπολής μας.

Τα εθνικά θέματα τής Ελλάδος μας έχουν πάρει αρνητική τροπή. Το όνομα τής Μακεδονίας απειλείται με σκοπιανοποίηση διά τής δεδομένης παραχωρήσεως από τον κομματικό συρφετό τού καθεστώτος. Η Τουρκία ζητάει νέα ελληνικά χώματα και ύδατα, εκβιάζει λαμβάνοντας μέρος στην νομή Αιγαίου και Κύπρου, ασκείται για την ανάληψη στρατιωτικής δράσης σε βάρος τής Ελλάδος, κρατά αιχμαλώτους δύο στρατιώτες μας σε βάρος των οικογενειών τους, ενεργεί τουρκοποίηση των μουσουλμάνων τής Ελεύθερης Θράκης μας και ελέγχει πλήρως την πλημμυρίδα των ισλαμιστών λαθρομεταναστών και λαθροπροσφύγων σαν αυτούς που ενεργούν ζημίες και εγκλήματα σε λαθροκαταυλισμούς και ελληνική κοινωνία.

Οι ισλαμιστές λαθροεισβολείς είναι το μεγάλο πρόβλημα που το κατοχικό ελληνόφωνο καθεστώς κρύβει κάτω από την διατήρηση τού φόβου στα ζητήματα οικονομίας και εθνικών ζητημάτων. Τα κρούσματα στα νησιά τού Ανατολικού Αιγαίου και το τελευταίο στα Οινόφυτα δείχνουν τις μεθοδεύσεις. Τούς λαθροεισβολείς κινούν μεθοδευμένα νεοταξίτες και Τούρκοι, προκειμένου να παραλύσουν την εργασία και την ασφάλεια τής ελληνικής κοινωνίας και παράλληλα να προβούν σε πισώπλατα χτυπήματα εντός συνόρων σε βάρος τής εθνικής μας άμυνας. Να προκαλέσουν απώλειες Ελλήνων θέλουν και να φύγουν οι οικονομικοί άρπαγες, ώστε να πάρουν την σκυτάλη οι τουρκικές λόγχες.

Διαβιούμε μέσα σε καθεστώς νεοταξικής αιχμαλωσίας. Η Ιερή Ελλάς διοικείται από ψευτορωμιούς και παράλληλα από μισέλληνες διεθνείς επιτρόπους. Ο κλοιός των αρνητών Χριστού και Ελλάδος πρέπει να εκλείψει. Αντί εποικισμών, θέλουμε τον Ελληνισμό μια γροθιά ενωμένη κάτω από τα λάβαρα Πίστεως και Πατρίδος. Θέλουμε τα παιδιά μας λεύτερα. Θέλουμε μια Ισχυρή Ελλάδα. Αγία Ρωμανία η Ελλάδα μας. Ένα Σώμα, μια ψυχή. Χριστός – Ελλάς – Εθνικισμός!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
Υστερόγραφο της τελευταίας στιγμής. Την ημέρα της δημοσίευσης του παρόντος άρθρου στα σχολειά μας οι ανθέλληνες θα προβάλλουν αντιρατσιστική ταινία!!! Ιδού οι ψευτορωμιοί και πάλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: