ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΙΜΙΑ 1996 ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ.

ΑΘΗΝΑ 26-1-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η ελευθερία τού Ελληνισμού είναι ποτισμένη με αίμα Τρανών Ηρώων που έχουν δώσει αγώνα τραχύ ενάντια τόσο στον εχθρό όσο και στην προδοσία. Αυτό ακριβώς συνέβη στα Ίμια τον Ιανουάριο τού 1996 όταν οι Τούρκοι στρατιώτες πάτησαν πόδι ανίερο και βάρβαρο σε έδαφος ελληνικό και βρήκαν απέναντί τους τείχος ελληνικό και απόρθητο τούς Εθνομάρτυρες Βλαχάκο, Γιαλοψό και Καραθανάση.

 

Όλα ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο τού 1995 όταν τουρκικό εμπορικό πλοίο προσάραξε κοντά στη βραχονησίδα ανατολική Ίμια. Η Τουρκία επιδίωκε την αφαίρεση τής ελληνικής εθνικής κυριαρχίας στο ανατολικό Αιγαίο γύρω από τον 25ο μεσημβρινό. Το τουρκικό πλοίο εξέπεμψε σήμα κινδύνου και το λιμεναρχείο τής Καλύμνου έσπευσε να ανταποκριθεί. Όμως ο Τούρκος πλοίαρχος αρνήθηκε την ελληνική βοήθεια λέγοντας ότι η συγκεκριμένη περιοχή ανήκει τάχα μου στις αρμοδιότητες διάσωσης των τουρκικών αρχών. Ελληνικά πλοιάρια ωστόσο μετέφεραν κατόπιν το τουρκικό πλοίο στις κατεχόμενες από την Τουρκία ακτές τής Ιωνίας μας.

 

Το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών μίλησε για την δήθεν αμφισβητούμενη εθνική κυριαρχία τής περιοχής και αναφέρθηκε ψευδώς στην τουρκικότητα των Ιμίων τα οποία οι τουρκομογγόλοι αποκαλούν Καρντάκ. Ο τότε δήμαρχος τής Καλύμνου με τη συνοδεία τού τοπικού αστυνομικού διευθυντή και κατοίκων τού νησιού μετέβη στην Μικρή Ίμια και τοποθέτησε την Ελληνική Σημαία. Κατόπιν κάποιοι φερόμενοι Τούρκοι δημοσιογράφοι τής Χουριέτ ανέβηκαν στην βραχονησίδα, κατέβασαν την σημαία μας και βάλανε την τουρκική. Ωστόσο ελληνικό περιπολικό θαλάσσης αποκατέστησε την Ελληνική Σημαία στη θέση της με τη συνοδεία δυνάμεων τής Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών.

 

Ακολούθησαν οι τυπικές αντεγκλήσεις των πολιτικών ηγεσιών Ελλάδος και Τουρκίας. Η διαφορά είναι ότι οι συσκέψεις τού ψευτορωμέικου δεν έγιναν ποτέ στο Πεντάγωνο αλλά στα υπόγεια τού Μεγάρου Μαξίμου. Οι δε ελληνόφωνοι πολιτικοί υπάλληλοι τού σιωνιστικού νεοταξισμού τής τότε κυβέρνησης Σημίτη προσέτρεξαν στην αμερικανική νεοταξική πτέρυγα για δήθεν βοήθεια. Ο αμερικανοσιωνιστικός παράγοντας, όπως αναμενόταν, κάλυψε τις τουρκικές αιτιάσεις και ο ελληνόφωνος πρωθυπουργεύων ευχαρίστησε τούς εντολείς του για την προσχεδιασμένη ήττα τής Πατρίδος μας και την ψευτοσυμμαχική συγκυριαρχία στο Αιγαίο μας.

 

Το κατοχικό καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας επικαλέστηκε ψευδώς την έλλειψη επάρκειας τού Ελληνικού Στρατού προκειμένου να ερμηνεύσει την προδοτική πολιτική υποχωρητικότητα. Τον καιρό εκείνο προσωπικά ο γράφων υπηρετούσα την στρατιωτική μου θητεία στην νήσο Λέσβο. Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η σκόπιμη τουρκική προκλητικότητα ο Ελληνικός Στρατός γνώριζε και παρακολουθούσε τα περιστατικά λεπτό προς λεπτό. Στην Μυτιλήνη τόσο εμείς τού Τάγματος Εφοδιασμού Μεταφορών όπως και όλες οι Στρατιωτικές Δυνάμεις πραγματοποιούσαμε διαρκώς ασκήσεις ετοιμότητας προασπίσεως εδάφους και τής Εθνικής μας Σημαίας. Ο Πολεμικός μας Στόλος είχε εγκαίρως σπεύσει στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων και η Πολεμική μας Αεροπορία είχε τον απόλυτο έλεγχο έναντι των Τούρκων.

 

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο πριν την απώλεια των Ηρώων μας ήμασταν όλοι ξάγρυπνοι. Το βράδυ τής 30ης προς την 31η Ιανουαρίου 1996 ο διοικητής τού τάγματος διέταξε τη συγκέντρωση όλων ημών των στρατιωτών στο προαύλιο τού στρατώνα. Τα λόγια του ήταν ξεκάθαρα και τα έχω ακόμη στα αυτιά μου. Κύριοι, η Τουρκία μάς προκαλεί. Έχουμε πόλεμο. Θα μεταβούμε στα προκαθορισμένα σημεία μάχης. Ήρθε η ώρα να κάνουμε το Ιερό Χρέος προς την Πατρίδα μας. Δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψουμε. Ο Θεός μαζί μας!

 

Ήταν μεσάνυχτα. Δυστυχώς οι Τούρκοι είχαν στείλει ειδικές δυνάμεις στην Μεγάλη Ίμια. Λίγες ώρες αργότερα το Ελικόπτερο τού Πολεμικού μας Ναυτικού που εστάλη για να ελέγξει τις θέσεις τού εχθρού εβλήθη. Οι Εθνομάρτυρες Ήρωες τού Ελληνισμού μας Βλαχάκος, Γιαλοψός και Καραθανάσης πέρασαν στην αιωνιότητα.

 

Οι προδότες τού ψευτορωμέικου θα μιλήσουν ψευδώς για απώλεια προσανατολισμού τού πιλότου. Ο γιος τού Καραθανάση θα μιλήσει για τις τρύπες και τις κηλίδες αίματος που βρήκε η οικογένεια στα στρατιωτικά ενδύματα τού ανθρώπου της. Ο δε Στρατός μας πριν την μοιραία ώρα ήταν πανέτοιμος με όλα του τα μέσα και πηγαίναμε σε μια υπερσίγουρη Νίκη. Αυτή είναι η μία και μόνη αλήθεια που έζησα ως Στρατιώτης τού Ενδόξου Ελληνικού Στρατού.

 

Ξημερώματα, περίπου στις έξι το πρωί, οι ψευτορωμιοί προδότες τού ελληνόφωνου νεοταξικού καθεστώτος μάς ανάγκασαν να γυρίσουμε ηττημένοι, άνευ ρίψεως σφαίρας, στο στρατόπεδο μετρώντας τις πληγές των ψυχών μας για τον χαμό των αδερφών μας και την ανίερη διαταγή οπισθοχώρησης. Τα Ίμια παραμένουν έκτοτε σε καθεστώς εθνικής αμφισβήτησης.

 

Στα επόμενα χρόνια οι προδότες τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας παρέδωσαν με την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών "μακεδονική" εθνότητα και γλώσσα στους Σκοπιανούς. Οι πράκτορες τής Άγκυρας κινούνται επισήμως και διεθνώς κατά τής Ελλάδος για παραβίαση δήθεν δικαιωμάτων τής υποτιθέμενης τουρκικής μουσουλμανικής μειονότητας στην Ελεύθερη Θράκη όπου συνυπάρχουν Τουρκικό Προξενείο και τουρκικό κόμμα. Οι δε ψευτοσύμμαχοι παραδίδουν στρατιωτικό εξοπλισμό στην Ουκρανία εναντίον των Ρώσων με τη συμμετοχή των ελληνόφωνων πολιτικών συνεργατών τους.

 

Οι Αμερικανοί παράλληλα θα εξοπλίσουν την Τουρκία με πολεμικά αεροσκάφη με την συμφωνία των ελληνόφωνων προδοτών τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας. Οι δε λαθροεισβολείς που εισέρχονται από την Τουρκία μάς απειλούν με βομβιστικές πράξεις όταν οι καθεστωτικοί πολιτικοί δημιουργούν σκόπιμα πολιτειακή ανωμαλία με τις υποκλοπές ως αφορμή για να πάνε σε μεγάλη οικουμενική συγκυβέρνηση.

 

Λοιπόν, αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, θες να σβήσουμε από τον χάρτη ή να επιβιώσουμε και να αναγεννηθούμε; Αν θες να σβήσουμε από τον χάρτη, μείνε στο καθεστώς των προσκυνημένων. Αν θες να επιβιώσουμε, να αναγεννηθούμε και να δικαιωθεί το Τίμιο Αίμα των Εθνομαρτύρων τού Ελληνισμού μας, το Έθνος των Ελλήνων θα αναλάβει την Ηγεσία τού Ελληνικού Κράτους. Λαϊκός Εθνικισμός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός και δόρυ ενάντια στους εχθρούς μας ο Εθνικός Στρατός μας.

 

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού μας θα τιμήσουμε τούς Εθνομάρτυρες Ήρωες των Ιμίων Βλαχάκο, Γιαλοψό και Καραθανάση το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Ρηγίλλης στη ΛΑΕΔ. Ζήτω η Νίκη τής Αγίας, Μεγάλης, Αιώνιας και Εθνικιστικής Ελλάδος μας.

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: