ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ.

ΑΘΗΝΑ 2-1-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οι προκλήσεις των παγκοσμιοποιητών τυράννων σε βάρος των ηθών και των Παραδόσεων τής Πίστης και τής Πατρίδος έχουν κορυφωθεί απειλητικά σε βαθμό επικίνδυνο για την αξιοπρέπεια και την ίδια την βιωσιμότητα τού ελεύθερου Έθνους. Η παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση εκτυλίσσεται ως επαχθής κατάσταση συνωμοσίας για την Άλωση τής εθνικής κοινωνίας από την νεοταξική μονοκρατορία. Οι πολιτικές δυνάμεις τής αστικής δημοκρατίας έχουν εξελιχθεί τόσο στην Ιερή Ελλάδα μας όσο και στα υπόλοιπα δήθεν ελεύθερα έθνη ως οι Δυνάμεις τής διεθνιστικής κατοχής τού αντίχριστου νεοταξισμού.

 

Σήψη και διαφθορά επικρατεί παντού. Σε παιδικούς σταθμούς επιχειρείται η εφαρμογή μαθημάτων από τραβεστί σε μικρά παιδάκια για τα έκφυλα στερεότυπα τής ομοφυλοφιλίας ακόμη και με την παρουσία εκπροσώπων τού ΠΑΣΟΚ και τού ΣΥΡΙΖΑ. Οι παρεμβάσεις των Εθνικιστών περιορίζουν το φαινόμενο αλλά η εκτροπή ξεκίνησε και η υπεράσπιση των παιδιών μας από την άλωση τής ψυχούλας τους σε βάρος τής ελληνικής οικογένειας εκ μέρους ημών των Αληθινών Ελλήνων είναι απόφαση δεδομένη και Ιερή.

 

Την ίδια στιγμή από πηγές έγκυρες μαθαίνουμε ότι επίκειται στο κοινοβούλιο τής ντροπής η επιβολή των οικονομικών συναλλαγών αποκλειστικά και μόνο με κάρτες κι όχι με χρήμα. Το άυλο χρήμα λοιπόν είναι προ των πυλών όταν η ψηφιακή πιστοποίηση τής ταυτότητας, των πιστοποιητικών, όλων των μορφών ταυτοποίησης και συναλλαγών προχωράει σε ενιαία μορφή. Το αντίχριστο ψηφιακό χάραγμα των ανθρώπων θα ξεχωρίζει τούς προσκυνημένους και θα αποκλείει τούς απροσκύνητους.

 

Διεθνείς τραπεζίτες παράλληλα μιλάνε για την οικονομία πολέμου που έρχεται με αφορμή το ουκρανικό πεδίο που σημαίνει πρακτικά συνοριακό περιορισμό συναλλαγών και αγαθών με αντίχτυπο την παγκόσμια πτώχευση. Οι έκφυλοι τής παγκοσμιοποίησης μιλούν ακόμη και για την προώθηση εργαστηριακών τροφίμων λόγω τής κλιματικής κρίσης που οι ίδιοι προκαλούν. Κι όλα αυτά όταν οι Τούρκοι που έχουν καταστρατηγήσει διεθνείς συμφωνίες για την αυτονόμηση τής Ίμβρου και τής Τενέδου μάς απειλούν αν επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα και απαιτούν να απομακρύνουμε τα ελληνικά στρατεύματα από τα νησιά τού ανατολικού Αιγαίου μας. Το ψευτορωμέικο έχει ήδη αποστείλει ελληνικό εξοπλισμό στην Ουκρανία.

 

Φτάνει πια. Οι Ζωντανοί Λαοί δεν σκύβουν το κεφάλι. Ο Ελληνισμός κήρυξε Θεία Αλήθεια, Εθνική Νομοτέλεια, Πολιτισμό και Ελευθερία. Είμαστε οι πρώτοι διδάχοι και υπερασπιστές τού Έθνους και τού Ανθρώπου κι όχι οι έσχατοι που ψάχνουν πλάτες ισχυρές στους εχθρούς Θεού και Ανθρώπου. Θα παραμείνουμε Έλληνες από γένος αυτοκρατορικό και όχι δουλικό. Οι θέσεις ημών των Ελλήνων Εθνικιστών και τού Λαϊκού Εθνικισμού και Εθνικοκοινωνισμού είναι πάγιες και ξεκάθαρες.

 

Η οικογένεια αποτελείται από τον Έλληνα και την Ελληνίδα που γεννούν τα ελληνόπουλα ως τον πόθο καρδιάς για την αγάπη και την διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής. Το ανθρώπινο δικαίωμα δεν σχετίζεται με την νομιμοποίηση ουδεμίας αφύσικης εκτροπής. Η δε Ελληνική Οικογένεια είναι δεδομένη και αναπότρεπτη. Στις οικονομικές συναλλαγές η διατήρηση τού υλικού χρήματος για την προστασία τού ανθρώπινου προσώπου και τής οικονομικής Ελευθερίας είναι δεδομένη. Επιπλέον θα επαναφέρουμε άμεσα το Ελληνικό εθνικό νόμισμα, τη δραχμή, λαμβάνοντας εμείς οι ίδιοι τις αποφάσεις μιας εθνικής οικονομικής ισοτιμίας. Η δε ταυτοποίηση τού προσώπου με την αναφορά τής θρησκείας και τής εθνικότητας θα επανέλθει στο ακέραιο. Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών.

 

Οι διεθνείς πολεμικές συνθήκες και πιέσεις σε στρατιωτικό, οικονομικό και κάθε άλλο επίπεδο δεν αφορούν σε καμία περίπτωση τον Ελληνισμό μας. Η δική μας Εθνικιστική Ελλάς διαχωρίζει πλήρως την θέση της στην τριβή τής Δύσης με την Ρωσία και θα τηρήσει την γραμμή τής αυστηρής ουδετερότητας. Η Ελληνική πρωτογενής και βιομηχανική παραγωγή σε συνδυασμό με τούς γεωφυσικούς μας παράγοντες θα αναπτυχθεί και θα συντηρήσει στον απόλυτο βαθμό τον Ελληνικό πληθυσμό. Οι αφύσικες μέθοδοι δεν χωράνε πουθενά στην ελληνική κοινωνία. Λαθροεισβολείς και ξένα συμφέροντα θα απομακρυνθούν.

 

Στα δε εθνικά μας ζητήματα τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, τα δικαιώματα που μάς παρέχουν διεθνείς συνθήκες και φυσικά ο Υπέρτατος Νόμος τού Ελληνικού Έθνους θα τηρηθούν στο ακέραιο. Δεν παραχωρούμε σπιθαμή εθνικής έκτασης. Διεκδικούμε την ελευθερία τής αυτοδιάθεσης των ελληνικών πληθυσμών και την Ένωση των προσωρινά αλύτρωτων Ελληνικών Πατρίδων με την Μητέρα Ελλάδα, από την Μεγάλη Ελλάδα των Αδριατικών Νερών ίσαμε τον Πόντο και την Ελληνίδα Ανατολή.

 

Καμία Τουρκία και κανένας σιωνιστικός νεοταξισμός δεν μάς τρομάζει. Ο Λόγος Τού Θεού και ο Ελληνικός Πολιτισμός σμίγουν με την Ελληνική Κυριαρχία και Δικαιοσύνη τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Έλληνες, ψηλά το κεφάλι. Το 2023 θα γίνει η χρονιά τού Ελληνισμού μας. Καλή, ευλογημένη, υγιής, βαθύτατα ορθόδοξη και απόλυτα Ελληνική Χρονιά.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: