ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΙΣΤΗ, ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΑΘΗΝΑ 17-1-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οι πολιτικοί εκφραστές τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας απαγορεύουν την ελεύθερη έκφραση και την εκπροσώπηση των Αληθινών Ελλήνων που πιστεύουν στην Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάδα τής Πίστης, τής Πατρίδος και τής Οικογένειας. Τούς ενοχλεί το ένδοξο παρελθόν τού Ενωμένου και Ανίκητου Πιστού Ελληνισμού που απελευθέρωσε Έλληνες από τα δεσμά τής δουλείας, που καθόρισε την Μεγάλη Ιδέα για την Απελευθέρωση όλων των προσωρινά αλύτρωτων ελληνικών πατρίδων και δημιούργησε μια οικονομικά και στρατιωτικά αυτάρκη και ασφαλή Ελλάδα.

 

Οι πολιτικοί αντίπαλοι και εχθροί τού Ελληνισμού και τού Ελληνικού Εθνικισμού είναι οι εκφραστές μιας μικρότερης Ελλάδος με λιγότερους Έλληνες που θα επιβιώσει τάχα μου χωρίς διεθνείς προστριβές κάτω από τις πλάτες τής ξενοκρατίας. Είναι η υποχωρητικότητα που έφερε την προδοσία τής Κύπρου και των Ιμίων, τα μνημόνια με την δέσμευση τής εθνικής μας κυριαρχίας, τα δήθεν υγειονομικά μέτρα που διέλυσαν ζωές και οικονομία, την λαθρομετανάστευση και την αντικατάσταση των δημογραφικά αποδεκατισμένων Ελλήνων από τούς λαθροεισβολείς. Είναι η υποχωρητικότητα από τις ελευθερίες και τα κυριαρχικά δικαιώματα τού Έθνους μας που βαπτίστηκε ως λύση για την εξασφάλιση τάχα μου μιας αναίμακτης εθνικής ασφάλειας.

 

Την ίδια στιγμή η εθνική παραγωγή τού πρωτογενούς τομέα συρρικνώθηκε με την επαρχία να εκκενώνεται λόγω τής αστυφιλίας και τα χωράφια με την αλιεία να εγκαταλείπονται σε μεγάλο βαθμό. Η ελληνική βιομηχανία παρεδόθη στις πολυεθνικές εταιρίες και γονάτισε. Η εθνική πολεμική βιομηχανία υπέκυψε στις πολυεθνικές νεοταξικές εξαρτήσεις. Τα δε κυριαρχικά μας δικαιώματα στα χωρικά μας ύδατα δεν εφαρμόστηκαν ποτέ και οι Τούρκοι εισέρχονται σε Ελληνική επικράτεια, απαιτούν συνεκμετάλλευση, απειλούν, ζητούν ελληνικά εδάφη. Οι δε ψευτοσύμμαχοι τού σιωνιστικού νεοταξισμού κάνουν τις πλάτες στον Τούρκο χωροφύλακα με την πλήρη συνεργασία τού ψευτορωμέικου.

 

Η Αληθινή Ελλάς έχει ως Όραμα και Στρατηγική Ισχύος την Εθνική Ιδέα. Η Ελλάς που απελευθέρωσε την Μακεδονία στους βαλκανικούς πολέμους είχε τον Στρατηλάτη Βασιλέα Κωνσταντίνο, παππού τού προσφάτως θανόντα Βασιλέως Κωνσταντίνου, και τον Εθνικιστή Ιωάννη Μεταξά με τον Ένδοξο Ελληνικό Στρατό στην πρώτη γραμμή τής μάχης. Το Όχι τής 28ης Οκτωβρίου ειπώθηκε από τον Εθνάρχη Εθνικοκοινωνιστή Ιωάννη Μεταξά απέναντι στις μεγάλες δυνάμεις τής εποχής που ανταγωνίζονταν τις έτερες μεγάλες δυνάμεις της Δύσης για τα παγκόσμια σκήπτρα όπως γίνεται και σήμερα.

 

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές με συναγωνιστή τον Ένδοξο Ελληνισμό μας δίνουμε τις μάχες και τις κερδίζουμε ακόμη και στο πεδίο τής Πολεμικής Αρετής. Έτσι μάς έμαθαν οι πρόγονοί μας και αυτό ακριβώς είναι το σωστό και δίκαιο βήμα προκειμένου ο Ελληνισμός να παραμείνει Ενωμένος, Ελεύθερος και Ανίκητος. Να βαστούμε τα αγαθά, τον μόχθο και την Γη μας στα χέρια μας για να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας, να αναπτύξουμε την εθνική μας αυτάρκεια και να υπερασπιστούμε τα αδέρφια μας από ανθέλληνες εισβολείς. Να βαστούμε τα Προσκυνήματα των Αγίων τής Ορθοδοξίας μας ασύλητα. Να κάνουμε την Πατρίδα μας Ναό τής Ορθόδοξης Αληθείας και Κάστρο Απόρθητο που ανοίγει τις πύλες του όταν ο Ανίκητος Ενωμένος Ελληνισμός ξεχύνεται για να λευτερώσει προσωρινά σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες και ψυχές. Να χτίσουμε έναν σφριγηλό και σύγχρονο Ελληνικό Πολιτισμό.

 

Ο Ελληνισμός είναι Έθνος Εστεμμένο, Αυτοκρατορικό και σε καμία περίπτωση δουλικό. Ο Λαϊκός Εθνικισμός μας, ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας είναι η Βιοθεωρία και η Κοσμοθεωρία τής Πίστης, τής Μεγάλης Ιδέας τού Έθνους και τής Κοινωνικής Δικαιοσύνης. Ευχαριστούμε τον Θεό που μάς όρισε ως το Αποστολικό και Εκπολιτιστικό Ελληνικό Έθνος. Ευχαριστούμε τον Θεό που μάς έκανε Έλληνες και μάς έδωσε ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός το χρίσμα να διαδώσουμε τον Λόγο Του, την Ορθοδοξία. Οι Ένδοξοι Πρόγονοί μας έδιναν διαχρονικά τον υπέρ πάντων Αγώνα για Τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Ελλάδος την Ελευθερία.

 

Ο Εθνικός Αγών ημών των Ελλήνων Εθνικιστών και ολάκερου τού Ελληνισμού δίνεται για την Ιερή Ελλάδα που ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Πιστούς σε Θεό, Ελληνική Φυλή, Ελληνική Οικογένεια και Ελληνικό Πολιτισμό Έλληνες. Βασικό και αμετάβλητο δόγμα μας είναι ότι ουδείς Έλλην σκλάβος νοείται. Πάσα Γη Ελληνική ανήκει και θα αποδοθεί εξ ολοκλήρου στους Έλληνες. Από την Μεγάλη Ελλάδα των Αδριατικών Νερών ίσαμε τον Πόντο και την Ελληνίδα Ανατολή.

 

Αν ο εχθρός σού ζητήσει έδαφος και το δώσεις, σίγουρα θα ζητήσει κι άλλα χώματα και θα σε αποικήσει για να σε αφανίσει. Ο εχθρός δεν σε απασχολεί μόνον όταν τον αφανίσεις. Το δε διεθνές δίκαιο υπάρχει και εφαρμόζεται μαζί με το Δίκαιο τού Έθνους. Επέκταση των χωρικών μας υδάτων και πλήρης αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών. Χτίσιμο ισχυρής Ελληνικής παραγωγικής και πολεμικής βιομηχανίας. Η Εθνικιστική Ελλάς θα εφαρμόσει στην πράξη την κοινωνική δικαιοσύνη με την πλήρη εναρμόνιση και συνεργασία όλων των παραγωγικών τάξεων σε ένα ενιαίο και αδιαίρετο Εθνικό Σώμα.

 

Καμία δημοκρατικώς καινοφανής πάλη των τάξεων δεν έχει θέση ανάμεσά μας. Ελληνικός Εθνικισμός, Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός μια ενιαία άρχουσα τάξη. Όλοι μαζί οι Έλληνες θα βαδίσουμε εμπρός και θα προκόψουμε στηρίζοντας ο ένας τον άλλον, με την εργοδοσία και την εργασία συνεργάτες ισότιμους. Η Ελληνική Γη θα αποδώσει τα αγαθά της και θα γίνει η Μητέρα Πατρίδα Όλων των Ελλήνων ως Αγία και Μεγάλη Ελλάς, Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος.

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: