ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΑΤΩ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!!!

ΑΘΗΝΑ 10-1-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Μια απέραντη απώλεια εθνικής υπόστασης και ανθρώπινης αξιοπρέπειας βιώνει καθημερινά ο Ελληνισμός μας από το κατοχικό νεοταξικό καθεστώς τού ψευτορωμέικου. Απώλεια ζωών, αγαθών, εργασιακών μόχθων, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εθνικής κυριαρχίας. Η Ελλάς εν μέσω μνημονίων, πανδημιών και πάσης μορφής ξενοκρατίας έχει παύσει χρόνους πολλούς και πάντα δημοκρατικούς να ανήκει στους Έλληνες. Οι ίδιοι οι πολιτικοί ταγοί τής Πατρίδος μας έχουν αποδείξει με τις πράξεις τους ότι έχουν ως εντολέα τον σιωνιστικό νεοταξισμό και τις διορισμένες μεγάλες δυνάμεις του.

 

Από την εγκατάλειψη των σκλαβωμένων πατρίδων μας ίσαμε τα δάνεια και τα υγειονομικά μέτρα που δεσμεύουν πόρους, ζωές και αποφάσεις, όλα ξεπουλιούνται και αρπάζονται για να σκύψουμε το κεφάλι στο χώμα προς τέρψη των τυράννων μας. Τώρα πλέον λαμβάνουμε με θράσος από τούς ίδιους τούς ελληνόφωνους πολιτικούς τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας τις αποδείξεις για τον χαρακτήρα τους και τις εγκληματικές τους πράξεις. Ο ένας πολιτικός βγαίνει και καταγγέλλει ευθέως τον άλλο, τόσο τον αντίπαλό του όσο και τον διπλανό του, ακόμη και τον ίδιο τον εαυτό του!

 

Κι έτσι λοιπόν μετά την σωρεία των προδοσιών, των ανηθικοτήτων και των αρπαγών που ζήσαμε, ακούσαμε από φιλοκυβερνητικά χείλη πως πολλοί πολιτικοί έχουν κλέψει αλλά ωστόσο είναι προτιμότεροι οι επαγγελματίες κλέφτες που υπάρχουν στο νεοδημοκρατικό στρατόπεδο από τούς ερασιτέχνες τού συριζέικου στρατοπέδου. Κι αυτό γιατί είναι καλύτεροι στη διαχείριση και δεν κοστίζουν τάχα μου ζωές! Ευθύς αμέσως πήγε το μυαλό μου σε μια προφητεία Αγίου Γέροντα τής Ορθοδοξίας μας που είχε πει ότι στους έσχατους χρόνους οι πολιτικοί θα δίνουν ο ένας τις παρασπονδίες τού αλλού και θα εκτίθενται.

 

Και δεν σταματούν οι αποκαλύψεις των προδοσιών από τούς προσκυνημένους. Τώρα γίνεται κουβέντα ακόμη και για τούς στρατιωτικούς εξοπλισμούς των Τούρκων. Να πάρουν οι Τούρκοι αμερικανικά πολεμικά αεροσκάφη λέει η κυβέρνηση για να είναι τάχα μου πιο ελεγχόμενοι. Και το λένε αυτοί που δίνουν ελληνικό εξοπλισμό στην Ουκρανία, αυτοί που συνομιλούν με την Τουρκία για συγκυριαρχία και τουρκικά δικαιώματα σε Αιγαίο και Θράκη, το ψευτορωμέικο καθεστώς συνολικά που πούλησε Κύπρο, Ίμια, Μακεδονία με την συγκατάθεση των ψευτοσυμμάχων. Την ίδια στιγμή οι λαθρομετανάστες λαθροεισβολείς που μάς στέλνουν Τούρκοι και ψευτοσύμμαχοι καλπάζουν πάλι στο ανατολικό Αιγαίο. Τώρα μάλιστα προωθούνται σε όλη την επικράτεια, από τα νησιά και τις πόλεις στα χωριά και τις κωμοπόλεις αντικαθιστώντας τον Ελληνισμό που μαραζώνει και στήνοντας εχθρικά προγεφυρώματα.

 

Το κατά κόσμον πολίτευμα τής αστικής δημοκρατίας έχει προσλάβει το πλήρες όνομα τής κλεπτοκρατικής προδοτοκρατίας. Κάτω το ψευτορωμέικο κράτος!!! Ζήτω το Έθνος τής Αγίας, Μεγάλης, Εθνικιστικής και Αυτοκρατορικής Ελλάδος μας!!! Ότι η Ιερή Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση. Είναι οι Έλληνες που κοπιάζουν, μοχθούν και μάχονται για την συλλογική ανάπτυξη και Ελευθερία τής Πατρίδος και των αδερφών τους με τις δικές τους αποφάσεις και πράξεις.

 

Σύμμαχος και Συναγωνιστής τής Πατρίδος μας και τού λαού μας είναι ο Θεός και ο Ενωμένος Πιστός Ελληνισμός μας. Ο Πιστός Ελληνισμός στις αξίες και τα Ιδανικά τής Ελληνικής Φυλής. Πατρίς, Θρησκεία και Οικογένεια. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ σού θυμίζουμε ότι το Κάστρο τής Ελλάδος θωρακίζεται κατ' αρχήν μέσα από τα τείχη του και απομακρύνει πρώτα τον εσωτερικό εχθρό. Άρπαγες γης, ζωής και Αξιοπρέπειας Ελληνικής δεν έχουν καμία απολύτως θέση ανάμεσά μας.

 

Η Ελλάς μονάχα ως Μεγάλη Δύναμη Δικαίου, Ισχύος και Εθνικής Συνοχής μπορεί να σταθεί όρθια. Θέλουμε μια κυρίαρχη και μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες και παιδικά χαμόγελα. Η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στα παιδιά της. Ναι, στα ελληνόπουλα που τιμούν το Αίμα που ρέει στις φλέβες τους, σπουδάζουν τούς Προγόνους τους, σπάνε δεσμά σκλαβιάς και χτίζουν νέο ελληνικό πολιτισμό με τον αγώνα τους, με τα τίμια ελληνικά χέρια τους. Ο δε εχθρός παύει να σε απασχολεί δια παντός όταν τον αφανίσεις από προσώπου γης. Ιδού η Αγία και Μεγάλη Ελλάς τού Λαϊκού Εθνικισμού και Εθνικοκοινωνισμού μας!!! Η Εθνικιστική Ελλάς που αγκαλιάζει κάθε γη και ψυχή ελληνική!!! Η Ελλάς μιας κραταιάς Λαϊκής Εθνοκρατίας με τον Ελληνισμό ένα ενιαίο Εθνικό Σώμα.

 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια: