ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

ΑΘΗΝΑ 20-1-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ο κόσμος φλέγεται γεωπολιτικά και οι εξελίξεις οδηγούν σε μια γενική πολεμική αναταραχή. Τα έθνη απειλούνται από μια γενικευμένη εθνολογική αλλοίωση τού πληθυσμού τους και οι πολιτικές αποφάσεις παραδίδονται από τούς πολιτικούς τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας στους σιωνιστές τυράννους τής παγκοσμιοποίησης. Οι Δυνάμεις τού Έθνους στέκονται απέναντι από τούς ολετήρες τής Ελευθερίας των λαών και ο Εθνικισμός είναι η μόνη ασφαλής εγγύηση για την ελευθερία τού λαού και την ανεξαρτησία τής Πατρίδος από εσωτερικές αναταραχές και εξωτερικούς κινδύνους.

 

Ο πρωθυπουργεύων τής Πατρίδος μας σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο υπουργείο μετανάστευσης και ασύλου, το υπουργείο πασών των λαθροεισβολέων, είπε ότι η Ελλάδα είναι κυψέλη ενσωμάτωσης όσων θέλουν να μείνουν. Το ζητούμενο που δίνει τις απαντήσεις στην σκοπιμότητα τού ζητήματος είναι ποιος ωφελείται και ποιος ζημιώνεται από την υπόθεση αυτή. Στην Ελλάδα δεν έχουν εισέλθει νόμιμοι μετανάστες και πρόσφυγες που αναζητούν καλύτερη τύχη αλλά λαθροεισβολείς ισλαμιστές κυρίως από χώρες που έχουν συνάψει σχέσεις συμμαχίας και συνεργασίας με την Τουρκία. Οι περισσότεροι λαθρομετανάστες είναι σε ηλικία στρατεύσιμη και έχουν εισέλθει στη χώρα μας κρυφά και παράνομα. Πολλοί μάλιστα από αυτούς έχουν αναμειχθεί σε ομάδες τζιχαντιστών στο εξωτερικό, ενώ έχει βρεθεί πολλές φορές από τις αρμόδιες αρχές ασφαλείας και οπλισμός. Η δε έξαρση τής εγκληματικότητας στην Πατρίδα μας έχει καταγραφεί μέσα από την καθημερινότητα και την επικαιρότητα.

 

Την ίδια στιγμή οι ελληνόφωνοι πολιτικοί τού κατοχικού νεοταξικού καθεστώτος έχουν οδηγήσει τον Ελληνισμό μέσα από τη ραγδαία φτωχοποίηση των Ελλήνων και την απομόνωση τής ελληνικής οικογένειας στον δημογραφικό μαρασμό. Οι νέοι Έλληνες αδυνατούν να ανταποκριθούν στην τεκνοποίηση και οι θάνατοι Ελλήνων είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις. Παράλληλα πολλά ελληνόπουλα που αδυνατούν να βρουν εργασία στην Πατρίδα μας έχοντας μόρφωση και προσόντα, καταφεύγουν στο εξωτερικό. Τρόποι επίλυσης τής εθνολογικής πληθυσμιακής ισορροπίας υπάρχουν. Όμως το ψευτορωμέικο αφαιρεί στέγη, υγεία και εργασία από τούς Έλληνες και τα παρέχει στους λαθροεποικιστές.

 

Πόροι ενίσχυσης τής ελληνικής οικογένειας και θέσεις εργασίας υπάρχουν, αλλά οι προϋποθέσεις έχουν εγκαταλειφθεί εγκληματικά και προμελετημένα από τούς ελληνόφωνους νεοταξίτες τού ψευτορωμέικου. Είναι ο γεωφυσικός πλούτος τής Πατρίδος μας, το Εθνικό Προϊόν τής εργασίας και η επανεκκίνηση τής πρωτογενούς και τής βιομηχανικής παραγωγής. Η άντληση των εθνικών μας πόρων θα ακολουθηθεί από τον σχηματισμό εθνικής οικονομίας που θα χρηματοδοτήσει την Ελληνική Οικογένεια για την Γέννηση ελληνόπουλων.

 

Στην Αληθινή Ελλάδα τού Λαϊκού Εθνικισμού και Ελληνορθόδοξου Εθνικοκοινωνισμού μας οι Ελληνικές επιχειρήσεις θα ενισχυθούν και θα επιδοτηθεί η πρόσληψη Ελλήνων. Το δε Εθνικό εισόδημα θα αποδοθεί στο Ελληνικό δημόσιο ταμείο κι όχι στο ανύπαρκτο και λογιστικά παραποιημένο δήθεν εθνικό χρέος εκείνων των απατεώνων που λυμαίνονται τον λαϊκό μόχθο και ενισχύουν την ξενοκρατία προς ίδιον όφελος. Τουναντίον, οι ψευτορωμιοί πολιτικοί τής νεοταξικής αστικής δημοκρατίας μιλούν για την ενίσχυση τού πληθυσμού και των θέσεων εργασίας στην Ιερή Ελλάδα μας μέσα από την απορρόφηση και την ενσωμάτωση των λαθροεισβολέων στους οποίους δίνουν ακόμη και ελληνική ιθαγένεια. Και για τον σκοπό αυτό έχουν προβεί σε διεθνείς συμφωνίες με χώρες τουρκόφιλες και με τούς ψευτοσυμμαχικούς οργανισμούς προκειμένου να αυξηθεί η είσοδος αλλοδαπών με την παράλληλη είσοδο και των οικογενειών τους.

 

Η Τουρκία κατά παράβαση πάντα των διεθνών συνθηκών ενισχύει χρόνια τώρα την ροή λαθροεισβολέων στην χώρα μας και διαδραματίζει τον ρόλο τού προστάτη τους όταν διεκδικεί το μισό Αιγαίο, τη Θράκη και νησιά μας, απαιτώντας την φυγή των ελληνικών στρατευμάτων. Οι Τούρκοι με τις οργανώσεις των πρακτόρων τους, το τουρκικό κόμμα και το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής στην Ελεύθερη Θράκη μας ζητούν τουρκική γλώσσα και θρησκευτική αυτοδιαχείριση, επιζητώντας ουσιαστικά την τουρκοποίηση και αυτονομία τής ελληνικής μουσουλμανικής κοινότητας. Οι ελληνόφωνοι πολιτικοί έχουν απομακρύνει από το ανατολικό Αιγαίο ελληνικό στρατιωτικό εξοπλισμό στα χέρια των Ουκρανών. Κι όλα αυτά όταν οι Ρώσοι αυξάνουν τα στρατεύματά τους στην Ουκρανία και οι ΗΠΑ με τούς Δυτικούς συμμάχους τους αυξάνουν τον οπλισμό που στέλνουν στους Ουκρανούς ενόψει ενός επερχόμενου τρίτου παγκόσμιου πολέμου.

 

Η Ελλάς πολιορκείται εν καιρώ ειρήνης με τούς πολιτικούς τής κατοχικής αστικής δημοκρατίας να έχουν ανοίξει την σύγχρονη Κερκόπορτα τού Έθνους μας. Φτάνει πια. Όταν η προδοσία κινείται ενάντια στο Έθνος, το Έθνος πατάσσει την προδοσία και παίρνει το κράτος στα χέρια του απόλυτα και ολοκληρωτικά. Η Ελλάς ανήκει μονάχα στους Πιστούς Έλληνες στο Θεό, την Ελληνική Φυλή και την Ελληνική Εθνική Συνείδηση. Ο διεθνισμός και η προδοσία δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας.

 

Το δημογραφικό ζήτημα για εμάς τούς Αληθινούς Έλληνες Εθνικιστές έχει πρωτεύουσα σημασία διότι τα παιδιά μας είναι η ψυχή τού Ελληνισμού και η διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής είναι ορισμός ζωής, ύψιστο χρέος και Εντολή τού Ελληνισμού. Η γέννηση κάθε Ελληνόπουλου στην δική μας Εθνικιστική Ελλάδα θα ενισχύσει οικονομικά την Ελληνική Οικογένεια και θα απαλλαχθεί από κάθε φορολόγηση. Η Ελληνική Ομογένεια θα συμμετάσχει ενεργά με εκπροσώπους της σε ένα πολίτευμα ευρείας Λαϊκής Εθνοκρατίας.

 

Η Εθνικιστική Ελλάς θα διοικηθεί με την εφαρμογή τού Εθνικού Κοινοτισμού στα πλαίσια τού Πανελληνισμού όλων των ελληνικών εθνικών κοινοτήτων τής οικουμένης. Και στους εχθρούς μας που θέλουν μειονότητες και αρπαγή ελληνικών εδαφών, η απάντηση είναι απλή. Αυτοδιάθεση και Ένωση όλων των προσωρινά αλύτρωτων Ελληνικών Πατρίδων στην Μητέρα Ελλάδα, από την Μεγάλη Ελλάδα τής Αδριατικής έως την Κύπρο και την Ανατολική Θράκη και από την Ανατολική Θράκη ίσαμε τον Πόντο στην Ελληνίδα Ανατολή. Βασιλεύς Χριστός - Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγιά - Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς - Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός - Οικογένεια - Στρατός!!!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: