ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΘΩΝ. ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ή ΝΕΚΡΙΚΗ ΣΙΓΗ.

ΑΘΗΝΑ 5-1-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η πτώση των ψυχικών αντοχών και των αγαθών χαρακτηρίζει την Ελληνική κοινωνία που δοκιμάζεται σκληρά στο επίπεδο τής Αρετής και τής Τόλμης ενάντια στην νεοταξική σήψη. Το προσωπικό βόλεμα, ο ατομισμός, ο εφησυχασμός και η ηττοπάθεια δίνουν βήμα λόγου στους εμπόρους τού Ελληνισμού μας και ανοχή στον αφελληνισμό τής Πατρίδος και την έκλειψη τής Ελληνικής Φυλής.

 

Η φτώχεια τής ψυχής προηγείται τής φτώχειας στα αγαθά. Η σαπίλα των ηθών επιβραβεύεται από τις επιλογές τής κοινωνίας. Τι κι αν ο κιναιδισμός προβάλλεται ως φυσιολογικός στα ελληνόπουλα ακόμη και στα εκπαιδευτήρια. Τι κι αν καθεστωτικοί κλέβουν, ρημάζουν ζωές, βιάζουν, προδίδουν Γη ελληνική, αγοράζουν δάνεια ταλαιπωρημένων Ελλήνων. Ο σύγχρονος Έλληνας παραμένει ραγιάς και πορεύεται στον γκρεμό.

 

Δημοσκοπήσεις δυτικών πρεσβειών δίδουν έστω και ισχνό προβάδισμα στα κόμματα τού ελληνόφωνου νεοταξισμού. Τα σκάνδαλα των παρακολουθήσεων και των ανήθικων συμπεριφορών μειώνουν τα ποσοστά και απομακρύνουν την όποια αυτοδύναμη κυβέρνηση. Κι όμως, ο εντολέας τού σιωνιστικού νεοταξισμού έχει την λύση. Κι έτσι μέσα από την αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης στις προσεχείς εκλογές προωθείται ο σχηματισμός οικουμενικής συγκυβέρνησης όλων των μεγάλων κομμάτων τού δημοκρατικού τόξου.

 

Ναι, αυτό που ετοιμάζουν οι ολετήρες τού Ελληνισμού μας είναι η συγκυβέρνηση αυτών που μάς φόρτωσαν χρέος δήθεν εθνικό και ασήκωτο, που δώσανε την Πατρίδα μας στην ξενοκρατία και τούς λαθροεισβολείς και πούλησαν την Μακεδονία στους Σκοπιανούς. Κι ενώ οι Τούρκοι γυρεύουν συγκυριαρχία που δίνουν οι ψευτορωμιοί προσυμφωνημένα και οι παγκοσμιοποιητές διοικούν την ρημαγμένη Ελλάδα μας, τα σκάνδαλα με τις χρηματοδοτικές ενισχύσεις των ημετέρων τού καθεστώτος και οι σκόπιμες ελλείψεις φαρμάκων συμπληρώνουν το χάος. Οι τιμές φαρμάκων και αγαθών εκτινάσσονται και οι ζωές γίνονται αναλώσιμες.

 

Το δίλημμα είναι ξεκάθαρο. Εθνική Αναγέννηση ή νεκρική σιγή. Παίρνουμε την Ιερή Ελλάδα στα χέρια μας αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ ή σβήνουμε από τον χάρτη. Ο εχθρός προσπάθησε να μάς αφανίσει πολλές φορές με τα όπλα αλλά απέτυχε. Πλησιάζει όμως στον σκοπό του εν καιρώ τάχα μου ειρήνης διότι έβαλε τούς λύκους να φυλάνε τα πρόβατα. Και είναι πιο ατιμωτική η ήττα σε καιρό φαινομενικής ειρήνης διότι νομίζεις ότι είσαι ελεύθερος και αποδέχεσαι την σκλαβιά και τον θάνατό σου δια τής ψήφου και τής υπογραφής σου.

 

Όχι λοιπόν, δεν είμαστε ελεύθεροι. Είμαστε σκλαβωμένοι στους δήμιους τής Φυλής μας. Λύση υπάρχει και είναι μόνον μία. Λαϊκός Εθνικισμός και Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός και δόρυ στον νεοταξικό εχθρό ο Εθνικός Στρατός. Δεν χαρίζουμε μήτε εξουσίες μήτε Γη ελληνική σε προδότες και παγκοσμιοποιητές. Τον εξωτερικό εχθρό δεν τον φοβόμαστε. Αυτός ο εχθρός που πρέπει οπωσδήποτε να συντρίψουμε είναι ο εσωτερικός. Πρέπει να τον απομακρύνουμε από την Πατρίδα μας.

 

Ο Αληθινός Έλλην είναι Πιστός σε Θεό, Ελληνικό Αίμα και Ελληνικό Πολιτισμό. Ο Αληθινός Έλλην εργάζεται, μάχεται, ιδρώνει και ματώνει για να χτίσει Ισχυρή Ελλάδα που ανήκει μονάχα στα παιδιά του. Ο Αληθινός Έλλην κάμει την Πατρίδα του σχολείο, εργαστήριο και Κάστρο ελληνικό. Σπουδάζει διαρκώς τον Ελληνισμό του και ακολουθεί τα διδάγματα των Προγόνων του. Αντλεί τον πλούτο τής Γης του με τα δικά του ελληνικά και τίμια χέρια χτίζοντας ωραιότητα και επάρκεια αγαθών. Αποκρούει τον προαιώνιο εχθρό Θεού και Ανθρώπου λευτερώνοντας ψυχές και εδάφη ελληνικά. Ο Ενωμένος Ελληνισμός είναι Ανίκητος και είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: