ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ.

ΑΘΗΝΑ 24-1-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Βαδίζουμε σε κλίμα προεκλογικό εν μέσω δημοκρατικά προβαλλόμενης υποκρισίας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τού ελληνικού λαού έναντι των εχθρών του. Και είναι οι άρπαγες τού λαϊκού μόχθου και των ανθρωπίνων ελευθεριών, οι βιαστές τού ελληνικού λαού και οι πωλητές τής Πατρίδος στην ξενοκρατία αυτοί που ως δημοκράτες απαγορεύουν τον Εθνικισμό των Ελλήνων.

 

Ο φόβος των ψευτορωμιών πολιτικών τού κατοχικού νεοταξικού καθεστώτος είναι η Νίκη τής Αλήθειας που πρεσβεύει η Ελληνική Ιδέα τού Αρχέγονου Εθνικισμού μας με συνέπεια από τα βάθη των αιώνων μέχρι τις ημέρες μας και διαχρονικά. Η Αλήθεια τής Πίστης και τής Αγάπης τού Έλληνα στην Ελληνική Φυλή και τα Ιδανικά της, στον Θεό, τούς Προγόνους μας, το Ελληνικό Αίμα που ρέει στις φλέβες μας, τον Πολιτισμό μας, την δημιουργική κυριαρχία τού Ελληνισμού μας στον κόσμο των ελεύθερων εθνών. Είναι η απτή και αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι ο Αληθινός Έλλην που έχτισε πολιτισμούς και αυτοκρατορίες και δίνει έδαφος αγάπης και νέας ακόμη καλύτερης δημιουργίας στα παιδιά του είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής.

 

Την ίδια στιγμή εκτίθενται οι πωλητές τού Έθνους μας που μέσα από τις τάξεις τής αστικής δημοκρατίας διαγράφουν την ιστορία τού Ελληνισμού, εκχωρούν εδαφικά δικαιώματα και αποδεκατίζουν δημογραφικά τον λαό στο εκτελεστικό απόσπασμα τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Ο λαός μας πλέον έρχεται αντιμέτωπος με την έσχατη εικόνα τής απειλής που βιώνει για την ίδια του την ύπαρξη. Κι όλα αυτά συμβαίνουν διότι ο σιωνιστικός νεοταξισμός και τα πολιτικά του ενεργούμενα βλέπουν στο πρόσωπο ενός αφυπνισμένου και αναγεννημένου Ελληνισμού τον μόνο σίγουρο νικητή και ελευθερωτή Πατρίδος και πλάσης ολάκερης από τα δεσμά των εχθρών Θεού και Ανθρώπου.

 

Φοβούνται τον Αληθινό Έλληνα και την άνοδο τού Ελληνικού Εθνικισμού. Θυμούνται τον Μαραθώνα, τον Μέγα Αλέξανδρο, την Αγία Ρωμανία που άντεξαν διχασμούς και μεγάλωσαν την Ανδρεία και το Ήθος στο πρόσωπο τού Αυτοκρατορικού Ελληνισμού πριν την επικράτηση τού πολιτικού διχασμού. Θυμούνται τον Ελληνισμό τού Εθνικοκοινωνιστή Ιωάννη Μεταξά που είπε το Όχι στις μεγάλες δυνάμεις τού καιρού του και τήρησε με τίμημα την ζωή του την Ελλάδα μακριά από τα τότε νεοταξικά παζάρια φτάνοντάς την στα εδάφη τής προσωρινά αλύτρωτης Βορείου Ηπείρου.

 

Αυτοί που μιλάνε για φασισμό και ναζισμό χάνουν τα λόγια τους μπροστά στην ανυπέρβλητη πίστη που διαθέτουμε εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές στο Θεό, τούς Προγόνους μας, την Εθνική Ισχύ, την Κοινωνική Δικαιοσύνη, την Αγάπη των παιδιών μας. Διότι οι ανθέλληνες που θέλουν να αποκλείσουν εμάς τούς Εθνικιστές από την ηγεσία τής Αληθινής Ελλάδος έχουν συμφωνήσει να σβήσουν την Ελληνική Φυλή από τον χάρτη τής ανθρωπότητας.

 

Σε λίγες ημέρες τιμούμε την μνήμη τής θυσίας των Ηρώων Εθνομαρτύρων Βλαχάκου, Γιαλοψού και Καραθανάση που έχασαν την ζωή τους με την πτώση τού ελικοπτέρου τους στα Ίμια στις 31 Ιανουαρίου 1996. Οι ανθέλληνες θέλουν να μάς αποτρέψουν, όμως το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα τής Χρυσής Αυγής θα τιμήσει κανονικά και φέτος τούς Ήρωες των Ιμίων. Οι Ήρωες δεν έχασαν τη ζωή τους επειδή υπέστημεν στρατιωτική ήττα από τούς Τούρκους αλλά διότι οι προδότες πολιτικοί τής τότε κυβέρνησης και ολοκλήρου τού καθεστώτος συμφώνησαν με τούς αμερικανοσιωνιστές, τούς Τούρκους και λοιπούς ψευτοσυμμάχους στην αφαίρεση τμήματος τής ελληνικής κυριαρχίας.

 

Προδοσία πολιτικών και όχι ήττα τού ελληνικού Στρατού μάς οδήγησε στο χαμό των Βλαχάκου, Γιαλοψού και Καραθανάση και κατόπιν στο γκριζάρισμα τού Αιγαίου, για να ακολουθήσουν και άλλα δράματα και να ανοίξει ο δρόμος στις εισόδους Τούρκων και λαθροεισβολέων. Το δράμα των Ιμίων δεν μού το περιέγραψαν. Το έζησα ο ίδιος ως Στρατιώτης σε όλη του την έκταση. Όταν λοιπόν εμείς οι Αληθινοί Έλληνες τής Εθνικιστικής Ελλάδος τής καρδιάς μας νικάμε τον εχθρό εν όπλοις στο πολεμικό πεδίο, οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες τού δημοκρατικού προτεκτοράτου παραδίδουν την Ιερή Ελλάδα μας στον ίδιο εχθρό με τα χαρτιά άτιμων συμφωνιών.

 

Για να φτάσουμε στις μέρες μας στην κατάλυση θεσμικών και πατρογονικών αρχών. Βλέπουμε την διαστροφή πολιτειακών νόμων από νεοταξίτες πολιτικούς και ιερών κανόνων από επίορκους εκκλησιαστικούς οικουμενιστές. Ακούμε την διακήρυξη τής ενσωμάτωσης όλων των λαθροεισβολέων που αντικαθιστούν εμάς τούς Έλληνες που μαραζώνουμε από τούς τυράννους. Ακούμε από επίσημες ενημερωτικές διεθνείς πηγές να γίνεται λόγος για τη φωλιά με τις οχιές τού παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ που διορίζουν "ηγέτες" με δόλια και ανήθικα κριτήρια όπως είπε ο Guardian. Το δε Fox News μάς μίλησε για τα ποσά που δαπανά ο εβραιοσιωνιστής Σόρος για να επιβάλλει τις απόψεις του.

 

Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, η Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας ήρθε η ώρα να εγερθεί και να τιμήσει την Ιερή Αποστολή της. Η Πατρίδα μας, η Γη των Πατέρων μας και τού Φωτός ανήκει σε εμάς τούς Πιστούς Έλληνες στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Είμαστε εμείς οι Γενναίοι Απόγονοι και Ιχνηλάτες Τρανών και Γενναίων Προγόνων που θα απελευθερώσουμε την Ελλάδα και θα την αποδώσουμε στα παιδιά μας. Ότι η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση.

 

Τα ελληνόπουλα είναι ο Πόθος τής καρδιάς μας και η συνέχεια τής Φυλής μας. Η δε αποστολή μας είναι η Ανάσταση μιας σαφώς μεγαλύτερης Ελλάδος με περισσότερους Έλληνες. Λευτεριά όλων των ελληνικών ψυχών και εδαφών. Ουδείς Έλλην σκλάβος. Είμαστε οι Ιδιοκτήτες τής Ιερής Ελλάδος που θα κάμουμε την Γη μας να ανθοβολήσει και να γίνει Ναός Πίστης και Καστροπολιτεία Ελευθερίας. Ο Λαϊκός Εθνικισμός και ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας είναι η Φωνή και το Δόρυ τού Ανίκητου Ενωμένου Ελληνισμού μας.

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: