ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ.

ΑΘΗΝΑ 17-10-2008.

Διανύουμε μια περίοδο που η πολιτική ζωή του τόπου δοκιμάζεται στο επίπεδο της αξιοπιστίας και δοκιμάζει την ψυχολογία και τις αντοχές των πολιτών απέναντι στην πλήρη πλέον ναρκοθέτηση της καθημερινότητας. Η αξιοπιστία των ταγών μας είναι παντελώς διάτρητη μαζί με τα όνειρα του λαού. Η φτώχια, η ανεργία, η εγκληματικότητα, η ανασφάλεια, η κοινωνική αδικία και η προκλητικότητα του διεθνούς παράγοντα έναντι της χώρας και των εθνικών μας ζητημάτων είναι δημιουργήματα του αστικοποιημένου πολιτικαντισμού που έχει το θράσος να αποκαλείται δημοκρατία.

Τα εργοστάσια που κλείσανε ή μεταφερθήκανε δεν δημιουργήθηκαν ασφαλώς μ’ αυτή την προοπτική. Η δραματική μείωση της παραγωγικής διαδικασίας δεν είναι άσχετη με την κηδεμόνευση της εθνικής μας οικονομίας από τις νομισματικές αξίες της παγκόσμιας αγοράς και τις δανειακές εξαρτήσεις. Και φυσικά ο υπόλοιπος κόσμος δεν έγινε ξαφνικά ανιστόρητος σε μεγάλο ποσοστό επειδή οι κυβερνήσεις μας έχουν βαλθεί να χαρίσουν κυριαρχικά δικαιώματα και αναφορές που δεν τους ανήκουν, αφού νόμιμος κάτοχος και διαχειριστής αυτής της γης που τους ανέχεται είναι το Ελληνικό Έθνος που υποχρεούνται να υπηρετούν.

Θα περίμενε κανείς στην Ελλάδα που κυβερνάει η λεγόμενη Συντηρητική Παράταξη ότι θα διατηρούντο τουλάχιστον οι παραδοσιακές αξίες και θα καλλιεργούντο τα γεωπολιτικά προσόντα της Ελληνικής Κοινωνίας στην κατεύθυνση της οικονομικής αναπτύξεως και της αυξημένης εθνικής μας επιρροής με την οικοδόμηση κλίματος εμπιστοσύνης και συνεργασίας μεταξύ κράτους και πολιτών. Κάπως έτσι προωθήθηκε η ρητορική σε βάρος τάχα μου της διαφθοράς και υπέρ της σεμνής και ταπεινής διακυβέρνησης. Και φυσικά οι προοπτικές διαφαίνονταν πιο αισιόδοξες όταν υποστηρίχθηκε η πρωτοβουλία Πούτιν και ο ρωσικός παράγοντας στο ζήτημα του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς ( Πύργος ) – Αλεξανδρούπολης.

Γρήγορα όμως η αποκατάσταση του τραυματισμένου κύρους της Πατρίδος αποδείχτηκε εικονική πραγματικότητα. Σήμερα λοιπόν εκτίθεται η Εκκλησία εξαιτίας της ματαιοδοξίας ολίγων ανθρώπων αρεστών στο σύστημα που εστιάζονται ατυχώς στο χώρο της, δίνοντας τροφή σ’ αυτούς τους τρόφιμους του ντόπιου Νεοταξισμού που ζητούν να πλήξουν την Ορθοδοξία, τον ακατάλυτο δεσμό ζωής με τον Ελληνικό λαό και το αξιακό της σύστημα του πατριωτισμού και του ανθρωπισμού. Και την ίδια στιγμή οι αρμόδιοι «άρχοντες» συνεχίζουν να καταλύουν με επιθετικό τρόπο τα ευεργετικά αποτελέσματα των θυσιαστικών αγώνων των πατέρων μας στα απελευθερωθέντα εθνικά εδάφη, αφού εγκατέλειψαν γηγενείς ελληνικούς πληθυσμούς στις ολόγυρα ευρισκόμενες αλησμόνητες πατρίδες από την Μακεδονία έως τον Πόντο.

Ο σκοπίμως καλλιεργούμενος μύθος της Αστικής Δεξιάς και της σύνδεσής της με το εθνικό συναίσθημα και την κοινωνική αλληλεγγύη συντρίβεται, κινδυνεύοντας να παρασύρει στον κατήφορο το Εθνικό Κράτος και τις συνεκτικές υποδομές του με τον παράλληλο κίνδυνο να ριφθούν οι πολιτικές τύχες της Ελλάδος σε χέρια ανθρώπων με ελαστική συνείδηση έναντι της εθνικότητας και του κοινωνικού ζητήματος. Πολιτικοί που αντιλαμβάνονται τον λαό ως υπηρέτη των νεοταξικών επιδιώξεών τους, την Πατρίδα ως πολυεθνικό συνονθύλευμα και κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών και το αληθινά τίμιο ράσο του αγώνα ως εμπόδιο νομιμοποίησης της κενότητας που τους διακρίνει. Η Σοσιαλδημοκρατία και η Εκσυγχρονιστική Αριστερά είναι μια επικίνδυνη πολιτική ατραπός που πρέπει να φραχθεί.

Η κατακραυγή και η απαξία εισέρχονται στο κοινοβούλιο την στιγμή που οι νεοταξικοί πραίτορες εξουσίας πασχίζουν να διασωθούν. Αντί λοιπόν να συνδράμουν στο καθάρισμα του δοσοληπτικού ναρκοπεδίου που το Σύστημα εξέθρεψε στο Βατοπέδιο και να βοηθήσουν την μοναστική κοινότητα εκεί να συνεχίσει ατάραχη τον βίο της σε καθάριες πνευματικές οδούς, περιπλέκουν στην υπόθεση και εκθέτουν αφενός μεν τον θεσμικό πυλώνα της δικαστικής εξουσίας και αφετέρου τον οφειλόμενο κοινοβουλευτικό έλεγχο, στρώνοντας τις προϋποθέσεις για την αρχειοθέτηση του θέματος.

Έτσι λοιπόν και αφού η δικαστική διερεύνηση ανατέθηκε σε δύο άξιους και αποδεκτούς εισαγγελείς, όταν τα ευρεθέντα στοιχεία κατέδειξαν ύπαρξη ευθυνών σε κυβερνητικά στελέχη, διαπιστώθηκε αίφνης η ανάγκη επόπτευσης από τρίτο εισαγγελικό λειτουργό για την υποβοήθηση της καλλίτερης διεκπεραίωσης που όμως ήδη όδευε προς το κοινοβούλιο για τα ενοχλητικά για τον πολιτικαντισμό διαπιστωτικά στάδια. Λογικά αντιδρώντες οι δύο εισαγγελείς παραιτήθηκαν από την υπόθεση, αλλά και το δικαστικό σώμα, αρνούμενοι να χρεωθούν το ξεστράτισμα της υπόθεσης. Τώρα βρισκόμαστε μπροστά στην κρατούσα άποψη της εξεταστικής επιτροπής και της ανέξοδης συζήτησης έναντι της οφειλόμενης προανακριτικής επιτροπής προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν.

Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτα άλλο από ανθρώπους που χαρίζουν το όνομα της Μακεδονίας Μας και ανέχονται την ύπαρξη των πρακτόρων των Σκοπίων στα ελληνικά πολιτικά πράγματα. Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτα άλλο από αυτούς που ενοχλούνται ακόμη από το ελληνοχριστιανικό έργο του Μακαριστού Εθνάρχη Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου και οδηγούν στην πνευματική και υλική ένδεια τον Ελληνικό λαό. Είναι επιτακτική ανάγκη να οδηγήσουμε το Ελληνικό Έθνος στην οδό της κραταίωσης και της δικαίωσης μέσα από τις παρακαταθήκες της ανθρώπινης πίστης και της κοινωνικής συνοχής των Ελλήνων. Να αποδώσουμε την Ελλάδα και πάλι στους Έλληνες, όπως επιτάσσει ο ΛΑ. Ο. Σ και ο Αρχηγός μας Γ. Καρατζαφέρης.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ

http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://polapopsis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: