ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967

ΑΘΗΝΑ 21-4-2010 .

Συμπληρώνονται φέτος 43 χρόνια από την ημέρα εκείνη του Απρίλη, στις 21 του μηνός το 1967 όταν σημειώθηκε η Στρατιωτική Επανάσταση με επικεφαλής τον Συνταγματάρχη Γεώργιο Παπαδόπουλο. Επρόκειτο για ένα επαναστατικό καθεστώς, Εθνικό και Λαϊκό που διαδέχτηκε κατά κοινή ομολογία τού ίδιου τού τότε πολιτικού κόσμου και των πολιτών τής χώρας μια φαυλοκρατική και χαοτική κατάσταση διακυβέρνησης όπου κυριαρχούσαν η εθνική ασυνεννοησία, η κρίση αξιών, η διαφθορά και η κοινωνική αδικία. Φαινόμενα σήψης που επαναλαμβάνονται και στις μέρες μας σε επαυξημένο ποσοστό και με παράλληλους κινδύνους για την οικονομική και εθνική κυριαρχία τής Πατρίδος, αλλά με αντιστάσεις περιέργως χαμηλές πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Το τότε καθεστώς υπήρξε λαϊκό αφού οι στρατιωτικοί στην συντριπτική τους πλειοψηφία υπήρξαν παιδιά φτωχών λαϊκών και εργατικών οικογενειών. Υπήρξε επίσης Εθνικό, αφού φυσικός ηγήτορας των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας και εντολέας αυτών είναι πάντοτε μόνον το Ελληνικό Έθνος.

Φυσικά έργο του Στρατού δεν είναι η πολιτική διοίκηση τής Πατρίδος, αλλά η υπηρέτηση και η επίτευξη των απαιτήσεων και τού συμφέροντος τής Ελλάδος με πρώτη την εθνική άμυνα και την ασφάλεια τού λαού μας. Γι’ αυτό άλλωστε υπήρξε έκτακτη περίσταση και υπήρξε πρόθεση τού Αρχηγού της 21ης Απριλίου Γεωργίου Παπαδόπουλου να προχωρήσει στην μετάβαση σε μια υγιή και ομαλή πολιτική κατάσταση, στην οποία προφανέστατα θα συμμετείχε πλέον ως πολιτικός.

Για το πολυτεχνείο και για την Κύπρο δεν θα αναφερθούμε πέραν τού ότι για το μεν πολυτεχνείο που κάποιοι νεοταξίτες τού καιρού εκείνου εκμεταλλεύτηκαν το μόνο που κατάφερε να φέρει είναι τον δικτάτορα Ιωαννίδη και την διασάλευση τής εθνικής και κοινωνικής τάξης τού Κράτους. Για δε την Κύπρο θα πούμε ότι οι αληθινοί προδότες, είτε στρατιωτικοί είτε πολιτικοί, δεν μπήκαν ποτέ φυλακή. Γι’ αυτό δεν άνοιξε ποτέ ο φάκελος τής Κύπρου κι όχι βέβαια για δήθεν «εθνικούς» λόγους που κάποιοι θρασείς πολιτικάντηδες επικαλέστηκαν.

Σε ό,τι αφορά το έργο τής Εθνικής Στρατιωτικής Επαναστάσεως τής 21ης Απριλίου θα αναφέρουμε ενδεικτικά την μηδενική ανεργία, την μηδενική εγκληματικότητα, την ανυπαρξία εγκλημάτων ναρκωτικών ουσιών, την ύπαρξη πλήθους εργατικών νομοθεσιών, την διάσωση τού αγροτικού κόσμου από τα τραπεζικά χρέη, την αναλογία δραχμής και δολαρίου 1 προς 30.

Και να το ξεκαθαρίσουμε. Είμαι Έλληνας Εθνικιστής και πιστεύω στην πολιτική άνοδο τού Εθνικισμού στην εξουσία της Πατρίδος μου. Με πολιτικά μέσα από έναν ιδεολογικό αγώνα και την συμμετοχή των Ελλήνων. Όμως έχω καθήκον να γνωρίζω την πραγματική αλήθεια, κι ας μην γνωρίζω προσωπικά κανέναν από το τότε Καθεστώς. Και φυσικά να αναγνωρίσω ότι οι Έλληνες Αξιωματικοί, όλοι τους με αριστεία ανδρείας στα πεδία των μαχών, υπήρξαν και Εθνικιστές και άρα φλογεροί Πατριώτες.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!
ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: