ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΣΧΑΤΗ ΑΝΑΣΧΕΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

ΑΘΗΝΑ 17-4-2010 .

Η υποκρισία και η αποδοχή των επικίνδυνων τετελεσμένων που επιφυλάσσονται και δρομολογούνται σε βάρος της Ελλάδος με την ένοχη ανοχή της ελληνικής κυβέρνησης έχουν σημάνει κόκκινο συναγερμό. Υποκρισία που έχει να κάνει με τις αποδοχές των ανθελληνικών συμπερασμάτων που προκύπτουν από τις διεθνείς συνομιλίες και τα οποία οι ταγοί μας δήθεν εκ των υστέρων τρέχουν να ανατρέψουν.

Βέβαια η κυβέρνηση σ’ αυτόν τον ολισθηρό δρόμο δεν είναι μόνη της. Έχει την συμπαράσταση σύσσωμης της Καθεστηκυίας Τάξεως, ακόμη και της Αριστεράς κι ας καμώνεται ότι αντιδρά έναντι του τουρκικού κινδύνου προαισθανόμενη την αναμενόμενη λαϊκή κατακραυγή για το καθεστώς της υποταγής. Πολύτιμοι αρωγοί συμπαρίστανται βέβαια οι ηγήτορες του Διεθνιστικού Νεοταξισμού, πολιτικοί εξουσιαστές και δανειοδότες τοκογλύφοι, έως και αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση που ούτως ή άλλως ως κατεχόμενη ζώνη που έχει μεταβληθεί καλύτερα να διαλυθεί, αφού αυτό μεθοδεύεται, μήπως και σωθούν τα Ευρωπαϊκά Έθνη.

Ένας διάσημος Αμερικανός οικονομικός αναλυτής με μεγάλη εμπειρία και δραστηριότητα στα χρηματοοικονομικά πράγματα, ο Μπόμπ Τσάπμαν σε συνέντευξή του στην ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφο Έλεν Σκόπις για τον ραδιοσταθμό Athens International Radio, αφού προέβλεψε την επαναφορά των Ευρωπαίων στα εθνικά τους νομίσματα ως λογική λύση, την υποτίμηση των νομισμάτων και την πρόκληση μιας παγκόσμιας ύφεσης, αναφέρθηκε στην ορατή απειλή ενός παγκόσμιου πολέμου με στόχο να αρπάξει ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός την Παγκόσμια Εξουσία. Ένας πόλεμος που θα στηθεί πέριξ του Ιράν και του Ισλάμ, αλλά ας μην ξεχνούμε ότι η Ελλάς έχει ήδη δεχθεί στην επικράτειά της αλλογενείς μουσουλμάνους λαθρομετανάστες και οι Αλβανοί ονειρεύονται την Μεγάλη Αλβανία.

Στην Κύπρο ο πρωθυπουργός Παπανδρέου μετέβη ενώ μέχρι τώρα το απέφευγε γιατί τώρα εκεί Πρόεδρος είναι ο άνθρωπός του Χριστόφιας, αλλά και για να στηρίξει τον ίδιο και την πολιτική τού Νεοταξισμού που βάλλεται ορθά, αν κι όχι πάντα ανυπόκριτα. Αφού απέφυγε να σχολιάσει την νομιμότητα των ψευτοεκλογών των κατεχομένων, επανέλαβε την θέση για μια ομοσπονδιακή, «ενωμένη» και στην πραγματικότητα ημιτουρκεμένη Κύπρο που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια εκτεταμένη τουρκοποίηση στην πολιτική διοίκηση. Ο δε Χριστόφιας μίλησε για την επιδίωξη μιας συμφωνίας από τους ηγέτες δύο κοινοτήτων κι όχι τους προέδρους κρατών, ακυρώνοντας τους αγώνες της ΕΟΚΑ και τού αείμνηστου Τ. Παπαδόπουλου.

Στην αντιπαράθεση με τα Σκόπια, τον άλλο ρουφιάνο τού Διεθνιστικού Νεοταξισμού, μια μαχαιριά ήρθε από την ψηφιακή βιβλιοθήκη τής…Ελληνικής Βουλής. Εκεί λοιπόν διαβάσαμε με έκπληξη για το κράτος της «Μακεδονίας», για την ύπαρξη «μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα, για την διαβόητη «μακεδονική» γλώσσα των δήθεν απογόνων τής Αρχαίας Μακεδονίας στηριγμένης σ’ ένα αλφαβητάριο που ουδέποτε χρησιμοποιήθηκε και για ευάριθμες παραπομπές σε ιστοτόπους και βιβλία γι’ αυτό το κράτος που εντός παρενθέσεως γραφόταν FYROM. Και αφού συνέβησαν αυτά και τα τσίμπησαν τα Σκόπια, το «λάθος» κατέβηκε από το διαδίκτυο.

Την ίδια στιγμή οι ταγοί μας «ενοχλούνται» από την στάση των Σκοπίων ενώπιον τής αναλήψεως τής προεδρίας τού Συμβουλίου τής Ευρώπης από αυτά με το όνομα «Μακεδονική Προεδρία 2010». Με τον Πρόεδρο των Σκοπίων Ιβάνωφ και τον Σκοπιανό υπουργό εξωτερικών Μιλοσόσκι να μιλάνε για «μακεδονικό» κράτος, «μακεδονικό» έθνος, για εθνικό αυτοπροσδιορισμό και γλωσσική ταυτότητα. Ό,τι ραγιάδικα παραδεχόντουσαν δηλαδή πριν. Παράλληλα δε οι Αρχές τής χώρας μας θα έχουν στο πάνελ των ομιλητών μεταξύ άλλων Βαλκάνιων ηγετών τον Σκοπιανό πρωθυπουργό Γκρούεφσκι στο συνέδριο τού Εκόνομιστ στις 28-30 Απριλίου σε συνέδριο με θέμα τις εξελίξεις στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Και ενώ τα Σκόπια επιμένουν στην θεωρία τής διπλής ονομασίας με μια «Μακεδονία» για όλους πλην Ελλάδος, ο επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αυτού τού νεοταξικού Συμβουλίου τής Ευρώπης Χάμαρμπεργκ επιμένει στο θέμα τής αναγνώρισης όλων των «μειονοτήτων» και των «τουρκικών» ενώσεων που βρίσκονται στην Ελλάδα και ζουν στο εξωτερικό. Τούρκων, Τσάμηδων και σκοπιανοκομιτατζήδων. Φανταστείτε τι έχει να συμβεί από έναν Παπανδρέου που ο επίτροπος τον βρήκε θετικό για την υπογραφή τής σύμβασης για τις μειονότητες και πρόεδρο τού Συμβουλίου τον Γκρούεφσκι.

Αλλά και στα ελληνοτουρκικά είχαμε δύο ξεχωριστές τουρκικές προκλήσεις. Η Ελλάδα, ενώπιον των στρατιωτικών ασκήσεων «Καταιγίδα» και «Κυκλώνας» τον προσεχή Μάιο και Ιούνιο, εξέδωσε μια ΝΟΤΑΜ που εξαιρεί από τις ασκήσεις τις περιοχές Ίμβρος – Σαμοθράκη – Άγιο Όρος – Λήμνος, Χίος – Σάμος και Ικαρία – Φούρνοι – Μύκονος. Έτσι ουσιαστικά ικανοποιείται η επιθυμία τής Άγκυρας για την αποστρατιωτικοποίηση νησιών τού Ανατολικού Αιγαίου. Επιπλέον μεγάλη άσκηση με αποβατικά σκάφη πραγματοποίησαν οι Τούρκοι μεταξύ Χίου και Λέσβου με αντικείμενο εκπαίδευσης την απόκρουση αεροπορικών πυρών. Μια σαφέστατα επιθετική άσκηση. Κι όλα αυτά με την κυβέρνηση να συζητά την είσοδο αλλοδαπών στις παραγωγικές σχολές των Ενόπλων μας Δυνάμεων και την Γαλλία και την Ιταλία να θέλουν την παροχή βίζας σε Αλβανία και Βοζνία σε χρόνο εξόχως ύποπτο.

Είναι πασιφανές ότι βρισκόμαστε μπροστά στην ανάγκη για μια έσχατη ανάσχεση εθνικού κινδύνου. Απαιτείται η συνεργασία και ο συγχρωτισμός κινήσεων λαού και στρατού, αλλά και η σύναψη γερών και υγιών συμμαχιών. Κι αυτό το έργο θα το αναλάβει μια δυνατή Εθνικοκοινωνική Κυβέρνηση σε μια Ελεύθερη και Μεγάλη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: